Şimdi Ara

EREYON iade kabul etmiyor(GÜNCELLEME: Hakem heyeti kararını verdi)) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vakitsizlikten uğraşamamıştım, ama şimdi buradaki yorumları da okuyunca "gaza geldim" sanki. THH kararlarının zaman aşım süresi neydi, bileniniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wurunkatte

Mng verse kargonun açılmadığını bakanlığa dahi şikayet edeceğim ama vermiyor. Thh ile bi görüşeyim. Olmadı iadeli tahhütlü bi mektup yazıp bilgi isterim. Benim içim rahat bırakmayacam onlara. Bu konuyuda o zaman keyifle güncelleyeceğim.
    Kargoya tutanak dediğim zaman gözleri açılıyor. Hayır biz veremeyiz. Karşı taraf ile görüşün diyip sıyrılıyorlar. Neymiş, biz sadece taşımakla yükümlüyüz.
    Hatta ve hatta dedim ki içinden taş çıksa gene mi tutanak tutmayacaksınız tutmayacaz dedi :) içindekine karışmayız dedi. Daha üstüne ne diyim çıktım şubeden.

eski konu ama adamlar hakı. içindeki kargo firmasını alakadar etmez. paketin dışında vuruk kırık çizik yoksa olay biter onlar için. paketi açın vs tutanak tutturun demeleri fiemaların işgüzarlığı

• Wurunkatte kullanıcısına yanıt
    Maille dönüş yaptılar. Başka bir üyeye Özel satismis.. Iptal ettik dedi..Düşün adama özel satış aciyorlar adamdan once ben aliyorum ...

Thh giderim de Adı fark ürünü olunca, hıyar bile yollayabilirler hiçbirşey iddia edemem, o yüzden uğraşmak istemedim..

Fena gıcık oldum yalnız hitap şekillerine, en kisa sürede hoplatacagim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 117 tl ceza verilmiş olması önemli değil...burda benim gibi internet ten birçok alışveriş yapan arkadaşlar için tarihin tozlu sayfalarında yerini aldılar..( bu arada ereyondan ürün aldım) n11 deki İDEALSEÇİM firması gibi ürün alınmayacak firmalar katagorisine girdi...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.