Şimdi Ara

ereyon mu o da ne?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • paralel ithalat diyolar hocam gelen telefonlar yurt dışından geliyor burda kayıtlanıyor bu yüzden ucuz... n80 aldım ve grey mal diyo telefoncular buna dikkatli olun...
  • Sitede KVK ve gen-pa lı teller de mevcut.
    Zaten iki kategori. Tamemen size kalmış bir durum grey market almak.
  • Ben başta çekingen duruyordum ama orayı denetleyen bir kaç kişiyle görüştüm gerçekten sağlam bir firmaymış.
    Helal olsun adamlara hem çok ucuza hemde hızlı bir hizmet sunuyorlar .
  • Eko group diye bir distribütörü var mı sonyericsson'un? Yoksa bu grey market ten paralel ithalat yapan bir şirket mi? Yoksa normal,kvk,genpa gibi bir şirket mi?
  • Hepsiburada ve ideefixe daha popüler alışveriş siteleri ama bence ereyon ve koysepete şuanda piyasadaki en uygun fiyatlı siteler... Tabi hem fiyat hemde güvenilirlik olarak düşünürsek kesinliklewww.ereyon.com.tr... Özellikle nakitte çok çok iyi fiyatlar...
  • Bugün itibariyle 2 yıl önceden almayı düşündüğüm fakat ancak kısmet olan k750i miwww.ereyon.com.tr den 349 ytl'ye 3 taksite aldım.(şimdi euro'daki artıştan dolayı 350 olmuş,ancak yine en ucuzu orası) İyi bir site,tavsiye ederim. En azından benim üründe bir sorun çıkmadı ve genpa-kvk garantili bir telefon gönderdiler. Ancak paralel ithalat ürünler de satıyorlar dikkat(Bunu da belirtiyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 30 Nisan 2007; 23:34:11 >
  • baska isim mi bulamamislar ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.