monitöre bağlanan plastik çok sakıncalı görünüyor.
resimdeki monitörde bile bükülmüş ağırlıktan. uzun süreli kullanımda sorun yaratacaktır.
bu parçanın metal bir plaka ile değiştirilmesi daha makul olacaktır.
plastik kısmı ayağa bağlayan 2 vida/somun kısmı ise zaten çok daha erken sorun yaratır. bu iki vidanın pul vb. ile daha geniş bir alanda tutuş yapması gerekli.
kısacası bugüne kadar hiç kimsenin plastik kullanmadığı bir aksamı plastikten yapıldığında hiç uygun bir kullanım ortaya koymadığı kendi uygulama resimlerinizden belli.
Merhabalar ,
Uyarı ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.
- Kare Plastik parça aynı Dell monitörün arka VESA bölmesini kapatan orijinal bir parçaydı , oldukça esnek ve dayanıklı (Önce dediğiniz gibi saç/ demir parça ile yapacaktım , ama bu parçanın sağlamlığını görünce , buna uyguladım) Bu sayede maliyet de düştü ve uyguna böyle bir ürünü verebiliyorum.
- İlan sonrası cıvatalar ile beraber pul da veriyorum , plastik parçaya destek ve mukavemet veriyor.
-Siyah ayak bağlantı vidası kendi orijinal vidasıydı , aradaki yayı sökerek kullandım , vida başı geniş olduğundan sağlamlık sağladı.
- Bahsettiğiniz esneme , ilk yaptığım ve fotoğrafını çektiğim ürüne ait, sonrasında delik hesaplaması ve açısı ile sorun kalmadı.