Şimdi Ara

Ergonomik VESA Monitör Ayak Standı (Yeni gibi, Vidalar dahil , 15 - 22' monitörler için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Ergonomik VESA Monitör Ayak Standı (Yeni gibi, Vidalar dahil , 15 - 22" monitörler için)

ÜSKÜDAR ELDEN TESLİM FİYATI 350 TL

FİYAT NETTİR, LÜTFEN TAKAS - PAZARLIK TEKLİF ETMEYİNİZ.

ÜSKÜDAR MERKEZDE(METRO , MARMARAY ÇIKIŞI) DENENEREK , TESLİM EDİLİR.

KARGOLU SATIŞ İÇİN ; SAHİBİNDEN , BANAYENİ , KİTANTİK VE DOLAP UYGULAMALARINDAN, AYRICA ALTTAKİ LİNKİ KOPYALAYIP AÇARAK ; ÜYE OLMADAN , GÜVENLE SATIN ALABİLİRSİNİZ:

https://www.shopier.com/27101441

Ürün Dell 22” E2222HS model monitörün İLERİ SEVİYE ayağıdır ...

Kullanılmamış ve yeni ayarındadır...

Bağlantı plastik parçasına 4 adet (10 x10 cm.) VESA standart delikleri delinerek , VESA uyumlu her MARKA - MODEL monitör.TV montajına uyumlu hale getirilmiştir....

Monitörünüz bu ayak montajı ile: Aşağı / yukarı ve Öne / Arkaya eğim kabiliyeti kazanır....

Yükseklik ayarı ve 5 - 21 derece öne arkaya eğilme ayarları

15” – 22” aralığında monitörlere uygundur , daha büyük monitör denenmemiştir....

Takıldığında ; alt silindir kısmı ile monitör arasında max. 7 cm. mesafe kalır....

Monitörünüzün arkasındaki 10x10 cm.4 adet vida yerinden bağlanır....

4 adet montaj vidası dahildir...

Satışlar Yurtiçi Kargo ile yapılır.

Teslim aşamasına kadar kargo kontrolü takip edilir...

Satışa koyduğum test edilmiş, tüm ürünlere bakabilir, Güvenle satın alabilirsiniz.

Ergonomik VESA Monitör Ayak Standı (Yeni gibi, Vidalar dahil , 15 - 22" monitörler için)

Ergonomik VESA Monitör Ayak Standı (Yeni gibi, Vidalar dahil , 15 - 22" monitörler için)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• monitöre bağlanan plastik çok sakıncalı görünüyor.

resimdeki monitörde bile bükülmüş ağırlıktan. uzun süreli kullanımda sorun yaratacaktır.

bu parçanın metal bir plaka ile değiştirilmesi daha makul olacaktır.

plastik kısmı ayağa bağlayan 2 vida/somun kısmı ise zaten çok daha erken sorun yaratır. bu iki vidanın pul vb. ile daha geniş bir alanda tutuş yapması gerekli.

kısacası bugüne kadar hiç kimsenin plastik kullanmadığı bir aksamı plastikten yapıldığında hiç uygun bir kullanım ortaya koymadığı kendi uygulama resimlerinizden belli.

• Merhabalar ,

Uyarı ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.

- Kare Plastik parça aynı Dell monitörün arka VESA bölmesini kapatan orijinal bir parçaydı , oldukça esnek ve dayanıklı (Önce dediğiniz gibi saç/ demir parça ile yapacaktım , ama bu parçanın sağlamlığını görünce , buna uyguladım) Bu sayede maliyet de düştü ve uyguna böyle bir ürünü verebiliyorum.

- İlan sonrası cıvatalar ile beraber pul da veriyorum , plastik parçaya destek ve mukavemet veriyor.

-Siyah ayak bağlantı vidası kendi orijinal vidasıydı , aradaki yayı sökerek kullandım , vida başı geniş olduğundan sağlamlık sağladı.

- Bahsettiğiniz esneme , ilk yaptığım ve fotoğrafını çektiğim ürüne ait, sonrasında delik hesaplaması ve açısı ile sorun kalmadı.

Memnun oldum , Selamlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.