Şimdi Ara

eric gerets gidiyor!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • daum bize yakısmaz luce nin genclerle ilişkisi daha ii babacan adam
  • Bence de Daum gelmesin gerekirse takımın başı boş kalsın
    Şaka bi tarafa herkes oturmuş bi sistem istiyoruz ekolümüzü oluşturmak istiyoruz diyor ama bir sistem oluşturmak öyle kolay birşey değil daha 5.haftadan teknik direktörü kapı dışarı etmeyi düşünürsekte kimsenin ben sistemimi kuracam demeye cesareti kalmaz o yüzden herkes günü kurtarmaya yönelik davranıyor bu borçlar avrupa da türk takımlarının başarılı olamaması hep bu sabırsızlığın ürünü günü ve ligi kurtarmak adına yapılan amaçsız transferlerle bugünlere gelindi ben kim olursa olsun samimiyetine güvendiğimiz birine uzun süre şans tanınması gerektiğini düşünüyorum Gerets gitse başkası gelse bir sene sonra 2 maç kaybedilince o da mı gönderilecek ya da gelen kişiyle müthiş bir çıkış yaşayacağımız nerden belli Gerets şu sıralar tuhaf işler yapsada ben teknik direktörlüğüne güveniyorum belki kafasında yapmaya çalıştığı bişeyler vardır eğer biz böyle davranmaya devam edersek Türkiye de alınan sonuçlarla yetinmeye devam ederiz son 2-3 yılda olduğu gibi

• onu bunu bilmem ama arkadaşlar öyle hatalar yapıyorkı 3 buyuklerdekı td ler inanılmaz yaw.ben yakışmadıkalrını düşünmeye başlıyorum..

genel anlamda konusyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcnet

onu bunu bilmem ama arkadaşlar öyle hatalar yapıyorkı 3 buyuklerdekı td ler inanılmaz yaw.ben yakışmadıkalrını düşünmeye başlıyorum..

genel anlamda konusyorum

Arkadaşım ben de katılıyorum bazen hatalı karar verdiğine ama insan bu.Mesela geçenlerde Alex Ferguson ile alakalı bişeyler duymuştum.Manchester'a geldiğinde rekor ücretler ödetip aldığı oyuncular bi işe yaramamış kötü sonuçlar da alınmış arada ama ama 17 yıldır(yanılıyorsam düzeltin)takımın başında ve başarısı da gözümüzün önünde biraz sabırlı olalım devamlı kaos olmasın takım tam anlamıyla otursun bakarız teknik direktör takımla yada ülkeyle uyuşamıyo o zaman gönderelim bence bir adamı harcamak o kadar kolay olmamalı
  • arkadaşlar siz yine ona da şükredin ben size bir çift zico veriyim o zaman görün antrenör nasıl beceriksiz ne kadar kötü olurmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC GRADY

arkadaşlar siz yine ona da şükredin ben size bir çift zico veriyim o zaman görün antrenör nasıl beceriksiz ne kadar kötü olurmuş

Beterin beteri var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.