Şimdi Ara

Eric Schmidt : Google sosyal ağ trendini kaçırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha orijinal fikir bulup ayrı bir proje olarak sunsalar tutabilirdi. Her şeyi google.com uzantısına bağlıyorlar açıkcası içime sinmiyor bu durum. plus.com gibi bir siteyle başlayabilirlerdi ama her şeyi iç içe verme huyu var.
  • Google+ yerine google play+(android oyun platformu) olsa daha cok kullaniciyla bulusabilir. Androidin Steam'i olabilir

• virüs gibisin google, heryere de bulaşma artık.!

• G+ a bir giriyorum 3-5 kişi beni eklemiş. Kim? Nerden buldu? Neden ekledi? Herhangi bir fikrim olmuyor.

Bakıyorum trend diye saçma sapan bir sürü haber yayınlamışlar.

Abimel hangout yapayım diyorum hayatımda selam vermediğim tiplerin isimleri var ama abim yok.

Bu kadar zorlama olunca insan girmek bile istemiyor.

• Google+ servisine hic gerek yok. Kapatsalar iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Public_Enemy

quote:

Orijinalden alıntı: BeYaBaN.

Mobil uygulama da google+ facebook a bin basar ama kimse kullanmıyor doğru düzgün seviyenin olduğu bir ortam.

Hiç seyircisi olmayan takımlar var, onların maçlarında tribün olayları hiç olmuyor bu dediğin onun gibi birşey :)))

Evet o da bir etken ama. Facebook ta apaçilik yapan tayfa bunun farkında değil yani sen gibi ben gibiler kullansak orayı da onlara bıraksak iki tarafta mutlu olur umarım =)
  • Youtube da zorlamasaydı keşke. Eski hali daha güzeldi yorumların.Google+ diye tutturdular Youtube un yorumlar kısmını mahvettiler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Public_Enemy

quote:

Mobil uygulama da google+ facebook a bin basar ama kimse kullanmıyor doğru düzgün seviyenin olduğu bir ortam.

Hiç seyircisi olmayan takımlar var, onların maçlarında tribün olayları hiç olmuyor bu dediğin onun gibi birşey :)))

Evet o da bir etken ama. Facebook ta apaçilik yapan tayfa bunun farkında değil yani sen gibi ben gibiler kullansak orayı da onlara bıraksak iki tarafta mutlu olur umarım =)

Apaçiler kalitenin kokusunu alır ve gelip imha eder, özellikleri bu, asla apaçi apaçiye takılmazlar, birbirlerine o kadar rahatsızlık veremedikleri için tatmin olmazlar :) Mekanlarda da öyle oluyor, bir mekan kaliteli, nezih diye populer oluyor sonra tüm apaçiler damlıyor .

• Ben aktif olarak kullanmasam da diğerlerinden çok çok daha iyi ve çok gelişmiş özelliklere sahip.
    Tabularınızı yıkın bir kere girin bakın ne nasıl işliyor.
    Mesela bir fotoğraf yükleyin o fotoğrafta neler yapabildiğinize bakın.
    Birbirine benzer fotoğraflar yükleyince size otomatik olarak bir panoromik foto çıkartıyor.
    Aslında çok iyi ama bir kere insanlar diğerlerine girmiş ve arkadaşınız olmadığı için aktif kullanmak imkansız tanıdıkların hepsi feyse tweete doluşmuş.

• google+ kullanmak isterim ama kimse yokki
  • Google play da yorum yazmak için google plus kullanmak zorundasınız,youtubede yorum için g+ kullanmanız lazım , çoğu kişi kayıtlı oldugunu bile bilmiyor :D önemli olan kaç kişinin kullandıgıdır.Dayatma ile olmaz bu işler

• Google'in elestirilebilecek nadir noktalarindan biride gercekten Google+ sosyal ağidir..

Gec bir atilimim sonucuda olabilir, insanlari cekecek ilgi cekici bir yeniligin olmamasida olabilir. Cünkü artik ortaya cikan sosyal ağlar facebook'un zaman tüneli terimini, kapak görseli ikonu gibi benzetmeler kullaniyor..

Gecen gun farkettim benim de bir Google+'im varmis...

Diğer Google hizmetleri icin Google+'i zorunlu tutmasi bence cok yanliş bir yayilma karari..

• Google'in elestirilebilecek nadir noktalarindan biride gercekten Google+ sosyal ağidir..

Gec bir atilimim sonucuda olabilir, insanlari cekecek ilgi cekici bir yeniligin olmamasida olabilir. Cünkü artik ortaya cikan sosyal ağlar facebook'un zaman tüneli terimini, kapak görseli ikonu gibi benzetmeler kullaniyor..

Diğer Google hizmetleri icin Google+'i zorunlu tutmasi bence cok yanliş bir yayilma karari..

• Adamların gözü doymuyor arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten sosyal ag trendide gerilemeye basladi. Gencler artik yeni arayislara yoneliyor.
  • google ürünleri kullanımını zorlayarak beni android den soğuttunuz, bir de daha özgür falan derler bu mu özgürlük en yakın zamanda wp a geçmem lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google için hiçbir şey geç kalmış sayılmaz dahada olmadı bu 2 siteden birini satın alır.
  • sanırım buraya yazanların çoğu sosyal ağlarda karı kız kovalıyor. google+ gündemi takip etmek için gayet güzel bir servis. facebook bitti artık. amele yatağı olmuş. girmiyorum bile, sadece hesabım var ve arada bakıyorum. işim gereği takip ettiğim bir çok firma var ve güncellemeleri rahatlıklar görebiliyorum. onun dışında güncel haberleri ve teknoloji sitelerini de takip ediyorum. ben severek kullanıyorum. google servis konusunda hem mail olarak hem de arama motoru olarak 1 numara. üzerine su dökebilen yok. ilerleyen yıllarda olur mu onu zaman gösterecek.
    karı kız kovalamak isteyenlere de vkontakte sitesini öneririm. bu işte de onun üzerine yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.