Şimdi Ara

Ericsson T20s Sim kilit kırma LÜTfEN yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2 el çok sevdiğim bir Ericsson T20s aldım çok temiz fakat sim kilidi kırdıracak yer bulamadım. Her yerde araştırdım program buldum olmadı Gizli kodları denedim olmadı fakat gizli kodun birisinde NCK kodu istedi onu girdiğim zaman açılacak bildiğim kadarıyla. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar Saygılarımla.

• CID'i var mı ki yardımcı olabilelim.
  • o hangi cihazdı yaw, SE olmadan evvelki modellerdenmi ?
  • CID'ın ne olduğunu bile bilmiyorum. Şu 2 gündür sim kiliti açmak için kodmu dersin box mu dersin programı dersin ne ararsan ezberledim artık telefonun sim kilidini kırmak için bu seferde CID çıktı hadi bakalım bunuda ezberleyelim bakalım neymiş???

Diğer arkadaşımda telefonu merak etmiş telefon işte bu;

http://urun.gittigidiyor.com/ERICSSON-T20s_W0QQidZZ11898179

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baho_34 -- 15 Ağustos 2008; 0:17:57 >

• Şaka yapmıştım ya. O telefonda CID ne arar.
  • pohuman hiç yardımcı olmuyorsun valla Ya bir yardım etsende halletsek şu işi. Telefonda NCK kodu var 8 haneye kadar onu girdiğim zaman kilit kırılıyormuş Yokmu şimdi bu kula yardımcı olabilecek
  • Baho_34 pek olcak bi olay gibi gelmiyo açıkcası bana sim kırdırtma.çünkü baya eski bi tel.uğraşan kimse yoktur.bn de şu an kullanılmayan kayıtlı ericsson t20s var.istiyosan pm den anlaşırız.anneme doğum günü hediyesi almıştım.şimdide annem yeni tel alınca bu kaldı.istiyosan resimlerini yollarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan1550 -- 15 Ağustos 2008; 10:28:16 >
  • Evet arkadaşım uğraştığına değmez o cihazla, onlar açılmaz öle kodla felan, direk box lan açıyolardı onları zamanında. Onun da ücreti cihazı geçer zaten, illa o cihazdan istiyosan arkadaş yazmış bak ne güzel, onunla anlaş, daha karlı çıkarsın. Yada o tarz bir cihaz arıyosan bari giti T39 bulmaya çalış. Ben bulsam bende alacam sağlamını. Mümkünse de beyazını..
  • Yani diyorsun telefonu sat arkadaştan al Ya telefonu bi görsen çok temiz onun için uğraşıyorum yoksa uğraşmam hiç umarım bu işide çözeriz. Arkadaşlar herkese ginede teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.