Şimdi Ara

ERİŞİMİ ENGELLENMİS İPHONE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beklemedeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sorunu cozmedim ama cozumu kesin olarak ogrendim, daha dogrusu extrem victory nickli arkadas sayesinde yapmis bulundum, cok saolasin abim yada kardesim soyleki ayarlar genel profiller kismindaki 47 sinirlamasi olan profili sildim ve telefon normal bir hale geldi, telefonda onceden itunes yada icloud hesabi acilmadi icinde suanda yapmam gereken kendi adima yeni hesap acip kullanmak, bunuda bu gun zorlu centerde apple store da ki calisanla konusarak ogrendim kendisi sinirlama sifresi konusunda yardim edemeyecegini ama benim kendi yeni itunes hesabi acip telefonu kullanabilicegimi soyledi, kisacasi sorun cok basit bir sekilde cozuldu tesekkurler extrem victory :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler konuyu hortlatiyorum ama tekrar yardima ihtoyacim var 😃 ben bu elimdeki iphone 5c yi normal hale getirmistim simdi tekrar eski haline getirmem gerekiyor, telefonda icloud hesabi falan yok yedeklenmemis bi profil yani, bu bilgisayardaki gibi sistem geri yukleme olayi falan varmidir ? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yesilguc54

Beyler konuyu hortlatiyorum ama tekrar yardima ihtoyacim var 😃 ben bu elimdeki iphone 5c yi normal hale getirmistim simdi tekrar eski haline getirmem gerekiyor, telefonda icloud hesabi falan yok yedeklenmemis bi profil yani, bu bilgisayardaki gibi sistem geri yukleme olayi falan varmidir ? :D

telefonu geri mi istediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Barzo

quote:

Orijinalden alıntı: yesilguc54

Beyler konuyu hortlatiyorum ama tekrar yardima ihtoyacim var 😃 ben bu elimdeki iphone 5c yi normal hale getirmistim simdi tekrar eski haline getirmem gerekiyor, telefonda icloud hesabi falan yok yedeklenmemis bi profil yani, bu bilgisayardaki gibi sistem geri yukleme olayi falan varmidir ? :D

telefonu geri mi istediler

Geri istemişler anlaşılan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaderimizde iphone kullanmak yokmus ne yapalim

• Peki neden babanızın çalıştığı yer böyle sınırlanmış halde vermiş ilginç değil mi
  • Artık eski haline gelmez o böyle verin gitsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.