Şimdi Ara

Erkek Güzeli Yoktur, Karı Gibi Erkek Vardır! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ya yüz egzersizleriyle bu olayın mümkün olduğunu nedense düşünmüyorum. Sadece çene kaslarımı güçlendirmek için kayış gibi sakızlar çiğniyorum o kadar :D Hoş, onları çiğnerken epey bir kasın çalıştığını fark ediyorum, alnıma kadar oynamalar oluyor yüzde.

Ayrıca yüzüm daha değişebilirmiş. Boyumu feda edip testosterona abansam nasıl olur acaba diye düşünüyorum.

Yine de teşekkürler hocam, bakınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiranui

Hocam adamın karizması 50 kilo billurdan kaynaklanıyor. Scarface gibi bir şey Frank Castle. Genel olarak var böyle tipler, en iyi örneği göstermek istedim.

Sakal bırakırsan işin çözülür.

Erkek Güzeli Yoktur, Karı Gibi Erkek Vardır!

• haydarali34 kullanıcısına yanıt
    Üstteki ikilinin yüzü uzun, sakalsız da aynı olacaklar. Alttakinde de çok ışık yok gibi. Ayrıca henüz liseli olduğum için sakal bırakamıyorum. Zaten bırakacak kadar da çıkmıyor.
  • 17 yaş hiçbirşey değil. daha değişecek o. oturacak, erkeksileşecek. hollywood da 17 yaş karakteri her zaman 22-24 yaş arası biri oynar. çünkü 17 yaş aslında genel olarak çocuk gibi birşey. bi üniversite 2- 3 e gelin ondan sonra zaten sorun kalmayacak. yalnız bu dönemler protein tozu kullanmadan ama biraz tavuk etine yatırım yaparak kas gelişimi üzerine biraz araştırma yapmakta fayda var bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiranui

Üstteki ikilinin yüzü uzun, sakalsız da aynı olacaklar. Alttakinde de çok ışık yok gibi. Ayrıca henüz liseli olduğum için sakal bırakamıyorum. Zaten bırakacak kadar da çıkmıyor.

Saçlarını sakın fazla kısaltma sudan çıkmış balığa dönersin tecrübeyle sabittir
    Sakal çıkana kadar bu şekilde idare edeceksin artık.
  • Kardeş saçını sarıya boya sakalı kes aleyna tilkiye dönüşüon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakışıklı adamsın takma kafana bro..25 yaşında adamım..sen gibi çok gördüm harbi ama, şuna bak kız gibiymiş de demedim..kimse de demez..uğraşma akışına bırak..

• Sevgilinden daha güzelsin

• Abarttığın kadar yoksun saçları amerikan kestir spora başla sakalı kesme birde dar kıvrık paça pantolonlardan ultra slim fit gömleklerden uzak dur.
  • 3'e vurdur saçı.

• Ya biraz akrobatik bir genç olduğum için likralı pantolonlar giyiyorum. Diğerlerinin apış arası falan yırtılıyor kötü oluyor. Slim-fit gömlek giymem. Esasında, pek gömlek giymem. Jilet gibi giyinmenin faydası olur mu acaba? Ceket falan mı alsam :D Ayrıca amerikan stil kafama iyice hacim kazandıracak, var olduğundan daha kötü hale getirecek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.