Şimdi Ara

Erkek vucüt kılları için makine tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
9.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yüzme ve fitnessa başlayacağım vucüdumda ki halıyı almam gerek şöyle kaliteli motoru olan tüm vucudu tertemiz pirüpak yapabileceğim bir makine lazım öneri lütfen.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Erkek Vücut Kılları İçin En İyi Traş Makineleri

Erkek vücut kıllarını temizlemek için doğru traş makinesini seçmek önemlidir, özellikle hassas bölgeler için. Bu rehber, farklı ihtiyaçlarına uygun en iyi erkek vücut traş makinelerini keşfetmene yardımcı olacaktır.

Genital Bölge Traşı İçin:

Hassas genital bölge için özel olarak tasarlanmış traş makinelerini tercih etmelisin. Bu traş makineleri, genellikle cildi tahriş etmeden kılları temizleyen esnek başlıklara ve hipoalerjenik bıçaklara sahiptir.

Hassas Bölge Traşı İçin:

Hassas bölgeler, göğüs veya koltuk altı gibi, ekstra özen gerektirir. Bu bölgeler için tasarlanmış traş makineleri, cilt tahrişini en aza indirmek için keskin ancak hassas bıçaklara sahiptir.

Kullanım İpuçları:

• Traş olmadan önce cildi ılık suyla nemlendir.
    • Traş kremi veya jeli kullanarak cildi kayganlaştır.
    • Tüylerin çıkış yönünde traş ol.
    • Hassas bölgelerde nazik bir baskı uygula.
    • Traştan sonra cildi soğuk suyla durula ve nemlendirici uygula.

Önerilen Traş Makineleri:

• Genital Bölge için: Philips Series 3000 Genital Bölge Traş Makinesi
    • Hassas Bölge için: Braun Series 3 Genital Bölge Traş Makinesi

Sonuç:

İhtiyaçlarına uygun doğru erkek vücut traş makinesini seçmek, vücut kıllarının temizlenmesini daha kolay ve etkili hale getirebilir. Hassas bölgeler için özel olarak tasarlanmış traş makinelerini tercih ederek, cilt tahrişini en aza indirebilir ve pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alma herkesden bir farkin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Alma herkesden bir farkin olsun

insanların çığlık atarak kaçmasını istemiyorum yada havuza orangutan girmiş diye havuzun kapatılmasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirvaren

quote:

insanların çığlık atarak kaçmasını istemiyorum yada havuza orangutan girmiş diye havuzun kapatılmasını

Valla ben bayaği bir killiyim bu yuzden yillardir denize girmiyordum gittim 2 gün birsey olmadi benim ön taraf kil dolu ama arkada yok.

Erkek dedigin killi olur ayi olur testestoronu yuksek olur.

• kurban olsun onlar orangutan reyize
  • quote:

quote:

quote:

Valla ben bayaği bir killiyim bu yuzden yillardir denize girmiyordum gittim 2 gün birsey olmadi benim ön taraf kil dolu ama arkada yok.

Erkek dedigin killi olur ayi olur testestoronu yuksek olur.

şaka falan o kadar kıl yok canım yinede almak istiyorum o kadar kaslara yüklenicem kıllar kapatacak insan sinir oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Master Mirror

kurban olsun onlar orangutan reyize

heyt be kardeşim benim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • philips bodygroom

Kendim de kullanıyorum gayet güzel.
  • ERKEK ADAM DEDİĞİN PERMATİK KULLANIR :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MolagBal

philips bodygroom

hangi model hocam bide motoru güçlü mü boynun aşağısını tümden alıcam iş yapar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nycha

ERKEK ADAM DEDİĞİN PERMATİK KULLANIR :)

permatik vurursam vucuda ileride permatiği kol kıllarımın arasına alır saklarım o derece
  • Ne gerek var makine al 10 liraya 1 kilo hamam otu tozunu sür vucuda 5dk sonra yıka bir şey kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 6 Ağustos 2017; 0:1:1 >
  • Bunlarla uğraşacağına lazer'e gir hepten kurtul
  • Ağda yap makine sertleştirir

• quote:

quote:

philips bodygroom

hangi model hocam bide motoru güçlü mü boynun aşağısını tümden alıcam iş yapar mı

Tam ismi bu: Philips 3000 Serisi BodyGroom BG2028
    Göğüs, karın, malum bölge, koltuk altı için kullanıyorum. Jilet kadar dümdüz etmese de onun kadar iyi alıyor neredeyse. Tabi kılların yoğunluğuna da bağlı.

Ama ben 2-3 sene önce aldığımda fiyatı 84 liraydı. Şimdi 180 lira olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 6 Ağustos 2017; 0:8:7 >
  • quote:

quote:

quote:

philips bodygroom

Tam ismi bu: Philips 3000 Serisi BodyGroom BG2028

Ama ben 2-3 sene önce aldığımda fiyatı 84 liraydı. Şimdi 180 lira olmuş..

aynen 175 liraya hpde var dolar yükseldi malum lazere gideceğim de daha erken 1 2 yıl sonra gitmeyi düşünüyorum arkadaşlar

hamam tozu falan kullanmak istemiyorum üleş gibi kokuyorlar o tüy dökücü kremler falanda öyle makineyi sürüp işime bakmam gerek Philips BG105 bu ürünü kullanan varmı?

• Bg105 e çöp demiş birçok kişi. Sanırım aşırı kıllılarda işe yaramıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozaman 200 lira vereceğiz gibi duruyor
  • Aşırı kıl varsa philips etkisiz kalır. Berberlerde oluyor uygun fiyatlı, turuncu renkte bir makine var berberlerde eğer denk gelirse al sağlam oluyor onlar. Birde şarjlı değilde prize takınca çalışanlardan şarjlılar sıkıntılı oluyor performansta bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Aşırı kıl varsa philips etkisiz kalır. Berberlerde oluyor uygun fiyatlı, turuncu renkte bir makine var berberlerde eğer denk gelirse al sağlam oluyor onlar. Birde şarjlı değilde prize takınca çalışanlardan şarjlılar sıkıntılı oluyor performansta bazen.

hocam nasıl desem öyle aman aman bir kıl yok benim zaten yumuşak çıkıyor kıllar konuda yaptığım kıl şakaları gibi değil yani öyle bir makinem var evde fakat dipten alamıyor o yüzden dipten alabilecek bir makine arıyorum siz philips kullandınız galiba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.