quote:Orijinalden alıntı: Dynamo19 quote:Orijinalden alıntı: Robb_Stark o yaşta jilet mi vurulur manyak mısın? makineyle kes Herkes 1-2 günde bir vuruyor hocam çıksın diye lise yollarındangeçmemişsin belli sakalların çıkarsa boy uzaması çok yavaşlar ve hatta durur. Ayrıca Her gün tıraş olmaktan bıkarsın. Yine de sen bilirsin uyardık sonuçta
quote:Orijinalden alıntı: saf köylü jiletle bi kes de sabah her gün uğraş, gör ebeninkini. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Dynamo19 quote:Orijinalden alıntı: Robb_Stark o yaşta jilet mi vurulur manyak mısın? makineyle kes Herkes 1-2 günde bir vuruyor hocam çıksın diye lise yollarındangeçmemişsin belli ben lise 1'deyken koskoca sınıfta 1 tane sakalı olan çocuk vardı kimsede ayy ne kadar güzel demiyodu kızlar ondan uzak duruyodu söyleyeyim dedim
yavv olm ne sakalı bıyığı bırak çıkmasın baby face ol istenmeyen tüy olunca büyüdüğünü filanmı zannediyorsun
jiletle kestim o yaşlarda,hala çıkmadı 2 günde bir kesiyorum,rahatım.O ne öyle makineyle yarım saatte
Eyvallah bütün cevaplar için. Çıkmasın daha iyi. Makine ile alacağım çıkmasın hocam saçla uğraşıyoruz bi de sakal bıyık çıkmasın