Şimdi Ara

Erkekler daha mı akıllı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zeka kalıtsaldır cinsiyet ayrımı yapmaz ama erkeklerin daha iyi kullandıkları kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Biyolojik olarak kanıtlanmış birşeydir Erkeklerin daha zeki olduğu

Zekilikle akıllılık aynı şey değildir.Erkekler daha zeki değildir daha akıllıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Biyolojik olarak kanıtlanmış birşeydir Erkeklerin daha zeki olduğu

Zekilikle akıllılık aynı şey değildir.Erkekler daha zeki değildir daha akıllıdır

Yanlış yazmışım

Doğru diyorsun

• erkekler daha on planda oldgu icin oyle gozukuyor olabilir kadinlarin on planda oldugu bi toplum dusunun(yok gibi) kadin daha zeki gorunecektir.
  • akıllı, yarım akıllı ve akılsız insan vardır, kızı erkeği olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: OdyS1

Bana erkekler gibi geliyor. Belki yanılıyorumdur. Neden diyicekseniz geçmişe baktığımda telefonu bulan erkek atom ları bulan erkek elektriği bulanerkek, herşeyi bulanerkek örnekler çoğaltılabilir. Ama kızların birşeyi bulduunu hatırlamıyorum.

buna aslında kadınların tarih boyunca ezilmişliği sebep olmuştur. mesela zeka seviyesi yüksek olan bir çocuk (4-5 yaşlarında) bu o dönemlerde belli olmazsa ve onunla ilgilenmeyen bir ailesi varsa zekası gittikçe körelir zekasını geliştirmeyecek onun zekasına göre zayıf kalan şeyler yaptıkça tembelleşir.

aynen kadınların eve kapatılıp filan ezilmesi gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Erkekler tabiki... dünyada sadece kadınlar olsaydı ekonomi ,teknoloji ,siyaset vs.. ne halde olurdu siz düşünün... kadınlar sadece ihtiyacı olduklarında planlara cinliklere hinliklere başvurur o kadar... verimli yada üretken değildirler .. kendi amaçları doğrultusunda kafa çalıştırırlar genelde.. işleri düşünce yani..

Sizin işiniz nedir? Forumda bayanlar hakkında ileri geri konuşarak kendinizi ön plana çıkarmaya çalışmaktan başka birşey düşünmediğiniz ortada. Laflarınıza dikkat edin. Zekilik cinsiyete indirgenemeyecek kadar karmaşık bir kavramdır.

@Can!, erkekler ne biliyor? Siz ne biliyorsunuz mesela? Bir söz vardır duyduysanız: ''Herşeyi bildiğini sanan aslında hiçbirşey bilmez.''

Tamam da bu sizi niye rahatsız etti ... ben önplana falan çıkmaya çalışmıyorum... ben genel olarak konuştum değilse tabiki erkeğin de kadının da zekisi aptalı vardır... ama bence erkekler daha zeki olay bu.. şuan keyfim yok moralim bozuk daha fazla açıklayacak halde değilim sizi de severim.. o yüzden kırmak istemiyorum.. kadınlarla kızlarla sorunum yok .. içimden geldiği gibi yorum yapıyorum ben burda... tüm msjlarımı okursanız yazdıklarınızın gereksiz old.nu anlarsınız... yiğidi öldürürüm ama hakkını yemem...

• quote:

quote:

Erkekler tabiki... dünyada sadece kadınlar olsaydı ekonomi ,teknoloji ,siyaset vs.. ne halde olurdu siz düşünün... kadınlar sadece ihtiyacı olduklarında planlara cinliklere hinliklere başvurur o kadar... verimli yada üretken değildirler .. kendi amaçları doğrultusunda kafa çalıştırırlar genelde.. işleri düşünce yani..

Sizin işiniz nedir? Forumda bayanlar hakkında ileri geri konuşarak kendinizi ön plana çıkarmaya çalışmaktan başka birşey düşünmediğiniz ortada. Laflarınıza dikkat edin. Zekilik cinsiyete indirgenemeyecek kadar karmaşık bir kavramdır.

Helal kız

• Albert Einstein (En Büyük Deha )

Erkekler daha mı akıllı?

Nikola Tesla ( ELEKTROALLAH )

Erkekler daha mı akıllı?

Thomas Edison (Telgraf-ampül-gramafon vs vs vs Mucidi)

Erkekler daha mı akıllı?

Alexander Graham Bell ( Telefon Mucidi )

Erkekler daha mı akıllı?

Isaac Newton ( Newton Kanunları )

Erkekler daha mı akıllı?

Leonardo da Vinci ( Herif 1500 lü yıllarda helikopter-tank-uçak çizimleri tasarlıyor. )

Erkekler daha mı akıllı?

• Valla tarih bizden yana 1 tane bile kadın mucit yok şimdiye kadar ne icat edildiyse hepsi erkekler tarafından yapılmış.

http://www.ilkx.com/component/option,com_frontpage/Itemid,1/ İnanmayan burdan baksın.
  • Kadınlar beyinleri ile düşünmez.
  • quote:

quote:

@Can!, erkekler ne biliyor? Siz ne biliyorsunuz mesela? Bir söz vardır duyduysanız: ''Herşeyi bildiğini sanan aslında hiçbirşey bilmez.''

Kendisininde öne çıkmaya ihtiyacı yoktur zaten .

Bilmiyorsanız gidin araştırmalara bakın ki bunlar "bilimsel" değer taşır ve erkekler ile bayanlar arasındaki farkı gayet rahat görebilirsiniz .
    Hoşunuza gitmeyen birşey varsa malesef biz birşey yapamıyacağız , buradan ne kadar laf etsende değişen birşey olmayacak .

• quote:

Orjinalden alıntı: Meyan

quote:

quote:

Helal kız

Hayrola Meyan ? Bana garezin old.nu bilmiyodum .. erkekler akıllı diyen bi ben değilim ki ama gelip bana sataşıyolar... ama ben kendim gibi devam ederim değişecek değilim..

• quote:

quote:

Son olarak şunu söyliyim .. 24 yaşındayım .. çok iyi kız kadın tavlarım demiyorum ki konuyla alakasız.. ama çok uzun zamandan beri kızları kadınları gözlemlerim bu yüzden zekilik akıllılık vs. ne olursa olsun üstünlük bence erkeklerde diyorum isteyen katılır katılmaz... gerçek hayattan somut olarak örnekler verebilirim ama gerek yok ... merak edenler etrafına bakar biraz... kızlar cidden mal/salak diye hayıflanan kendi cinsini şikayet eden birsürü kız gördüm ama kendi cinsini aşağılayan bi erkek görmedim henüz... neyse bu kadar yeter kendi gördüğüme duyduğuma inanıcam doğal olarak kendi değerlendirmelerimi yapabilecek kadınları gözlemleyebilecek yaştayım.. . önemli olan da bu zaten ille de bilisel verilerin erkekler zeki akıllı demesine gerek yok...

*aslında ortada sorun yok ama sen başlattın sen yarattın sorunu fernsehn ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 10 Haziran 2008; 1:51:28 >

• Off Meyan yaa.. moralim çok bozuk hiç keyfim yok zaten ki hiç kapışılacak insanı birbirine düşürecek bi durum yok yapma etme git Allah aşkına... kızın teki olsa daha sert cvp yazardım ama fernsehn'i severim seviyeli biri gibi... neyse ben diceğimi dedim hadi iyi geceler...
  • quote:

fernsehn'i severim seviyeli biri gibi... + daha fazla açıklayacak halde değilim sizi de severim

Tanımadıgın birini nasıl seviyosun Üstelik seviyeli biri GİBİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 10 Haziran 2008; 2:00:43 >
  • ameeeeeeeeennnnnnnn bir ileri ir geri işte
  • arkadaşlar ne kadar objektif bi insan olduğumu söylesemde genelde erkeklerin daha akıllı olduğu ve bir sürü icatlar yaptığı, yönetimde olduğu vs.... gibi şeyler yazmışsınız ancak biz zekilik konusunu tartışıyoruz arkadaşlar bir insanın zekasıyla yaptığı işler birbirinden ayrılır bence örneğin deneme sınavlarında full çeken bir öğrenciye zekisin demek çok yanlış olur yani zekilikle çalışkanlık yani üretkenlik arasında ince bir çizgi var bence benim düşüncem böyleeee forumdada istisnasız bi şekilde erkeklerin daha akıllı olduğunu söyleyen erkeklere de önerim bunu sevgililerinede söylemeleri
  • Erkekler daha zekiden öte erkeklerin analitik zekası daha iyi kullanabildigi bi gerçek buna karşın kadınların ise sözel zekaları yani iletişim hafıza gibi konularda erkeklerden daha iyi oldugu kanıtlanmıştı.
  • hayatım boyunca sürekli kızların her derste not ortalamasının erkeklerden yüksek olduğunu gördüm.

nasıl oluyor da hala daha erkeklerin daha akıllı olduğunu iddia edebiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.