>>Hiç evlenmedim çünkü gerek yoktu. >> Evimde bir kocanin yerini doldurabilen üç hayvan besliyorum: >> Her sabah hirlayan bir köpek, >> bütün gün küfür eden bir papagan, >> geceleri geç gelen bir kedi... >> Marie Corelli >> >> 2- Sahsen, yirmi dördüne kadar >> "dogru" >> adama rastlamadiysa, >> bir genç kizin sansli olduğunu düsünüyorum... >> Deborah Kerr (Women's Wit and Wisdom ) >> >> >> 3- Evlenmek isterim, >> çünkü bir erkegin her gece benimle birlikte >> uyumaya kanunen mecbur olmasi fikri hosuma gidiyor. >> Carrie Snow >> >> 4- Hayir Annecigim, Bay Dogru ile henüz tanismadım... >> Fakat, >> Bay Cimri, Bay Kaba ve Bay Evli ile tanistim... >> 5- Soru: >> Erkekler esit bir iliskiyi nasil tanimlar? >> >> Cevap: >> Siz pisirirsiniz / erkek yer, >> Siz temizlersiniz / erkek kirletir, >> Siz ütülersiniz / erkek burusturur. >> >> 6- Bir erkekle her konuda konusabilirsiniz. >> O anlamayacaktir, >> ama yine de konusabilirsiniz. >> Anonim >> >> 7- Erkeklerin en sık yasadigi hayal kirikligi, >> bir kadinin da bir beyne sahip olduğunu fark etmeleridir... >> Margaret Mitchell ( Rüzgar Gibi Geçti ) >> >> >> >> 8- Kadinların hatalari vardir. >> Erkeklerin ise sadece iki tane hatasi vardir: >> Bütün söyledikleri ve bütün yaptiklari. >> Anonim >> >> >> 9- Ne zaman aksam yemegine geç kalsa, >> onun ya beni aldattigini yada >> sokakta ölü olarak yattigini düsünür, >> hep ikincisi için dua ederim. >> Judith Viorst (Women's Wit and Wisdom ) >> 10- Soru: >> Erkekleri evlenmek istemedikleri kadinlarin pesinden kosmayaiten >>neden >> nedir? >> Cevap: >> Köpekleri, kullanmaya niyetleri olmadiklari arabalari kovalamaya >>iten >> dürtünün aynisi. >> 11- Bir erkek evliligi düsündügünde, korktugu sey, >> kendini bir kadina baglamak degil, >> kendini digerlerinden ayirmaktir. >> Helen Rowland >> >> 12- Kendinize, >> "onda ne bulmustum?" >> diye sordugunuzda onda buldugunuz seyin >> sadece sizin hayal gücünüzün bir ürünü oldugunu fark edeceksiniz. >> Allie Walmsley >>
11. güzelmiş
ama coguna katılmıyorum
Benim favorim:
Soru: Erkekleri evlenmek istemedikleri kadınların peşinden koşmaya iten neden nedir?