Şimdi Ara

erkekler niye bizlere düşman? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: GRANİT

DÜŞMAN DEĞİLİZ

raat ol sen

(TÜH ULAN GENE DAYANAMADIM GELDİM)

kardeşim hoşgelmişin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

quote:

Orjinalden alıntı: aglamak

quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

quote:

Orjinalden alıntı: aglamak

Neden böyle diye düşündün mü? Biz erkeklere ne yaptıkta böyle oldu acaba diye sordunuz mu kendinize...takma kafana her iki tarafta birbirine muhtaç

Evet ne yaptık size böyle?Açıklama yapar mısın çok merak ettim doğrusu...

söylersem savaş çıkar I. DÜNYA kadın-erkek savaşı...aslında sizde biliyorsunuz sebeplerini...ama dedim ya iki tarafta birbirine muhtaç, her iki tarafında suçları var(ama bayanların daha fazla)...Birbirlerinin suçlarını çoğunlukla görmezden gelip yaşıyorlar işte...(anti feminist mi oluyorum acaba)

Söyle Allah aşkına çok merak ettim.Bi sitede yine bu konu tartışılırken adamın biri kalktı hep bu savaşlar sizin yüzünüzden çıkıyor demesin mi...Örnek ver hangi savaş dedim Truva savaşı dedi Sende şimdi kalkıp savaş çıkar felan deme :)
    Ama merak ettim cvp istiyorum lütfen.

Semra Hanım ı örnek versem yeter herhalde... Şaka bir yana boşver söylememiş olayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviGece -- 31 Mayıs 2005, 10:45:48 >

• ben ce deiliz
    tabi bazı kızlar var kavga etmek istiyorum onlarla

• Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • kim aşşağılamış bakiim seni

• acılın leynn!!!

Kardesım burda kım kıme dusman olarak bakıyo? ama ben gordumkı kızların kızlardan baska dusmanı yok.yalan dıyen varsa soylesın hemen acıklamasını yapayım.ama bız sıze dusman olarak bakmıyoruz en azından ben oyle bakmıyorum.Eger burayı kastedıyosan herkez gırgırda.senınde buna katılman gerekır.arada cıkan ufak tartısmaları kaale almamanı tavsıye ederım
  • quote:

Orjinalden alıntı: potasium

quote:

Orjinalden alıntı: GRANİT

DÜŞMAN DEĞİLİZ

raat ol sen

(TÜH ULAN GENE DAYANAMADIM GELDİM)

kardeşim hoşgelmişin.

hoşbulduk gözüm

• KİM ÜZDÜ BAKİYİM BU KIZI

Bir kız bunları yazıyorsa birisi onu bayaa üzmüş ve kırmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaleydi85

her topicte aptalca geyikler ve salakça esprilerle bizleri aşağılamaya ne hakkınız var hangi nedenler sizi böyle gereksiz davranışlara sevk ediyor anlamıyorum. burada aptalca yazılar yazıp başka zaman bizlerin peşinden koşuyorsunuz. bu ne tutarsuızlık böyle sonra da kötüleyin bizleri
    sinir olyorum yaaaaaaa
    annelerinize gösterdiğiniz tüm saygıyı bizlerde hakediyoruz
    çok sinirim bozuluyor

ya kardeş.kusura bakma ama cok toysun.bu olay
    1-kedi ve mundar olma sendromu.
    2-birilerinin dikkatini cekebilmek için onu aşagılama
    3-kendine ulaşılamaz gordügü için onun seviyesini düşürme gayreti(kıza bakıp bakıp yanına gidemeyen dangalak tercihidir)
    4-v.b
    yani istedigi bir şeye ulaşamadıkca hırcınlaşan insanların hareketleri.bebişim üzme sen kendini.(not>telefon numaran varsa pm den at .bu konuyu sana daha geniş anlatırım.istersen pul koleksiyonumu ve plaklarımıda inceleriz ok.beni ara)

• Edit :

Yorum yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X Files -- 31 Mayıs 2005, 13:50:37 >
  • quote:

ya kardeş.kusura bakma ama cok toysun.bu olay
    1-kedi ve mundar olma sendromu.
    2-birilerinin dikkatini cekebilmek için onu aşagılama
    3-kendine ulaşılamaz gordügü için onun seviyesini düşürme gayreti(kıza bakıp bakıp yanına gidemeyen dangalak tercihidir)
    4-v.b
    yani istedigi bir şeye ulaşamadıkca hırcınlaşan insanların hareketleri.bebişim üzme sen kendini.(not>telefon numaran varsa pm den at .bu konuyu sana daha geniş anlatırım.istersen pul koleksiyonumu ve plaklarımıda inceleriz ok.beni ara)

• hala pm yok.burda deelmisin yoksa.(senin acil teselliye ihtiyacınvar)............gunler gecer ......ve pas ...vermedi diye sinirlenir erkek.bundan sonra onun ilk mesajının ardından onu bozma gayreti baslar.denk getiremezse bu kızlar cartcurt topigi ile kendince intikam alır.bu onun için gurur meselesi olmustur.(hadi ara be)
  • arkadasım bende gormedım sımdıye kadar oyle senın dedıgın gıbı asagılama olayını...herkes kardes kardes yazısıyor...hem unutma erkekler bayanları anlamıyor dıyorsun asagılıyor dıyorsun da bırde erkeklere sormak lazım belkı onlarda senın dusuncenın aynısı bayanlar ıcın soyluyor...mısal verdım sadece
    ne bız erkekler olmadan nede onlar bızler olmadan tam olmaz...ıkı tarafta bunu farkında...eee kaprıslerde oluyor bu farkındalık yuzunden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_iz -- 31 Mayıs 2005, 14:12:25 >
  • BU SİTEYE BAK SEN

>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRANİT -- 31 Mayıs 2005, 14:17:09 >
  • ortaya yem atmış, sonra da çekilip gitmiş. olan size olmuş

ben düşman değilim, ama fazla burnu büyük ve kendini beğenmiş tiplere uyuz olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-GeN -- 31 Mayıs 2005, 19:44:33 >
  • KİMMİŞ SİZE SAYGISIZLIK EDEN HEMEN YAPALIM
  • 11 msj ın var diye ezdilermi yoksa
    quote:

Orjinalden alıntı: karaleydi85

her topicte aptalca geyikler ve salakça esprilerle bizleri aşağılamaya ne hakkınız var hangi nedenler sizi böyle gereksiz davranışlara sevk ediyor anlamıyorum. burada aptalca yazılar yazıp başka zaman bizlerin peşinden koşuyorsunuz. bu ne tutarsuızlık böyle sonra da kötüleyin bizleri
    sinir olyorum yaaaaaaa
    annelerinize gösterdiğiniz tüm saygıyı bizlerde hakediyoruz
    çok sinirim bozuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 31 Mayıs 2005, 19:45:54 >

• KİZLARA SAYGISIZLIK EDENLER DÜŞÜNMÜYORMU BU SAYGİSİZLİK AYAKLARI ALTINDA CENNET BULUNAN MUHTEREM İNSANLARA DA GİDİYOR

SAYGISIZLARA:::::
    SEN SENİ BİL SEN SENİ
    SEN SENİ BİLMEZSEN EĞER
    BİLDİRİRLER SENSENİ
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.