Şimdi Ara

Erkeklerde bu sene TAYT modaymış ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
4.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkek nerde demiyeceğim çünkü insanlar istediği gibi giyinebilir. Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw he he

• Hiç yakışmamış bune beee
  • Allah göstermesinde görmeyelim böyle tipleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmadam121

bisiklete binerken pedli tayt giyen arkadaşlara ağır hakaret edilmiş ve o hakaretin aksi görüşündeki yorumlar eksilenmiş.Sanki herifler keyiflerinden tayt giyiyor...
    soruyorum ulan size hayatınızda kaç defa fixed gear bir bisiklet sürdünüz?Hayatınızda kaç defa 50+km üzeri otobanda bir tura çıktınız?Hayatınızda kaç defa pedallamaktan k*ıçınız ağrıdı?Kaç defa sıcaktan bunalarak bayıldınız?alayınız starbucks teknosa media markt çocuğusunuz okul ev okul ev okul ev gidip gidip geliyorsunuz profesyonel olarak yaptığınız işler elektro gitar çalıp karı kız tavlamak ne bileyim kaykay paten sürmek o eksileyenlerin laf sokmaya çalışanların çoğu carrefourdan aldığı 300 liralık çelik yığınlarını 3km sürüp gelip yorum yapıyor.Gidin böyle yorumları bisikletforumda yapında görün babaanenizi

7/24 oturan adamlara yanlış şeyi anlatıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

quote:

bısıklete bınerken pedlı tayt gıyıyoruz zaten

bisiklete bindiğinden emin misin?

waow laf soktu allagn ergeni gıt mahallede 2tur at

Hocam dediğiniz şekilde bi resim atabilir misiniz

• Skinny giyiyorumda bu nedir be kardesim

• modanızı s... sizin. seneye de erkeklerde sütyen moda diye haberler çıkar.
  • LostCokBozdu L kullanıcısına yanıt
    aa napıyosun kanki
  • Moda gay'lerin elinde olunca ortaya bu tür manzaraların çıkması şaşırtıcı değil. Şaşırtıcı olan bu tarzlara olan talep.
  • _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    ben de aldım bu zımbırtıdan ama rahat olsun diye bol aldım, şort gibi oluyor. Sorun çıkarır mı? Daha kullanmadım da..
  • Evet plajda da monokini giyiyoruz.
  • BİSİKLETÇİ TAYTLARI;
     Erkeklerde bu sene TAYT modaymış ?

KIŞIN İSE
     Erkeklerde bu sene TAYT modaymış ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asmadam121 -- 7 Eylül 2014; 21:38:20 >
  • Hepinizin aklında zorumu var arkadaş editlemiş yazısını tam bilmiyorum ama erkek adam desenli tayt giyemez.Onun dışında spor amaçlı giyiyorsa giyer onda sıkıntı yok.
    Yok erkek adam tayt giyer yazmışlar bahsettiğiniz şey sport tayt. Bu bildiğin kız taytı; birde çıkmış itiraz ediyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just4techno -- 7 Eylül 2014; 21:49:18 >
  • yahu bende gidip sokakta gezerken geyikli tayt giyip gezin bu normaldir demiyorum zaten öyle giyinenide kınarım ama bisikletlilerin zorunluluktan tayt giymesine laf edenler olmuş onları 50+km yol bisikletiyle tura davet ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. Moriarty

quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

quote:

Orijinalden alıntı: asmadam121

bisiklete binerken pedli tayt giyen arkadaşlara ağır hakaret edilmiş ve o hakaretin aksi görüşündeki yorumlar eksilenmiş.Sanki herifler keyiflerinden tayt giyiyor...
    soruyorum ulan size hayatınızda kaç defa fixed gear bir bisiklet sürdünüz?Hayatınızda kaç defa 50+km üzeri otobanda bir tura çıktınız?Hayatınızda kaç defa pedallamaktan k*ıçınız ağrıdı?Kaç defa sıcaktan bunalarak bayıldınız?alayınız starbucks teknosa media markt çocuğusunuz okul ev okul ev okul ev gidip gidip geliyorsunuz profesyonel olarak yaptığınız işler elektro gitar çalıp karı kız tavlamak ne bileyim kaykay paten sürmek o eksileyenlerin laf sokmaya çalışanların çoğu carrefourdan aldığı 300 liralık çelik yığınlarını 3km sürüp gelip yorum yapıyor.Gidin böyle yorumları bisikletforumda yapında görün babaanenizi

7/24 oturan adamlara yanlış şeyi anlatıyosun

2 yıllık bisikletçiyim, ama karakter meselesi galiba hiç tayt ile dışarı çıkmadım. Bisiklet grubundaki herkes sadece tayt giyerken ben içe pedli tayt, üzerine de bisiklet pantolonu giydim. Şahsen bana ters geliyor tayt giymek.

ben de giymedim

giyen giysin

tayt mis

• quote:

Orijinalden alıntı: Gel Bak Ne Söylicem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

quote:

bısıklete bınerken pedlı tayt gıyıyoruz zaten

Giymedim giyeceğimi de zannetmiyorum.Yaşadığım şehre mi bağlıdır bilinmez insanlar kasklı görünce bile uzaylıya bakar gibi bakıyor.Jel takviyeli sele kesin çözüm.

malesef bro, cahılız. Bılmıyorlarkı o ped kısırlıgn onnune gecmek ıcın, e tabı bıyım ınsanımız nerde 50 100km pedallıcak

Ben küçükken yazlıkta arkadaşlarla sabahın 10'undan akşamın 7sine 8ine kadar bisikletle dolandığımı bilirim ama kısır değilim.

karbon bir sele kullandınız mı veya esneme payı minimuma indirilmiş bir sele? bazen banada neden giyiyorsun şu taytı diyorlar al otur bisiklete diyorum toplarım acıdı diye iniyor hepsi

• Hiç bi taksici almamış adamı baksana

• Suriyeliler çoktan bu modaya ayak uydurmuş.Adamlar daracık kotlar ile dolaşıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayaklar büyük olmasa aynı kız gibi. Çok kötü yav

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.