Şimdi Ara

Erkeklerde Kaş İncetme Nasıl Yapılmalıdır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ciddi Bir Konudur Erkeklerde Kaş İncetme Nasıl Yapılmalıdır

erkek kaş inceltme alma 300x208 Erkeklerde Kaş İnceltme Nasıl Yapılmalıdır
    Erkekler için kaş inceltme olayı tamamen sizin kaş yapınızla ilgili bir durumdur. Eğer kaşlarınızın alt kısımlarında çok fazla bir yoğunluk varsa oralardan almanız gereklidir. Kaş alırken dikkat etmeniz gereken en önemli kısım düz bir hat oluşturmadan kaşlarınızı almanızdır. Eğer düz bir hat şeklinde kaşlarınızı alırsanız hem doğallıktan çıkar hemde bayan kaşı gibi durur. Yani dağınık olan kısımları toparlamanız gerekmektedir doğallığını bozmadan. Baştada söylediğim gibi kaş yapınıza göre inceltme yapmanız gereklidir hangi tarafta yoğunluk varsa yani. En önemli kısmı kaşınızın hangi tarafını inceltirseniz inceltin kesinlikle düz bir hat şeklinde almamanız gerekmektedir.
    Kaşınızı alırken sadece sizi rahatsız eden kısımları alırsanız daha doğal bir görüntü elde etmiş olursunuz

Kaynakhttp://www.emircanblog.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İphonedo -- 24 Eylül 2013; 18:56:10 >

• başlığı anlamak için 3 kere okudum, anlamadım, konuya girdim, zar zor anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuscleJuice -- 8 Temmuz 2013; 16:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuscleJuice2000

başlığı anlamak için 3 kere okudum, anlamadım, konuya girdim, zar zor anladım.

Şimdi Oldu Mu
  • Ben biraz daha kalın olsun istiyorum millet inceltmek istiyor. Benimki anne tarafına çekmiş biraz ince, hatta alıyor musun diye soranlar oldu. Çok kalın olması da iyi olmazdı tabi. Allah sabır versin ne diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İphonedo

Ciddi Bir Konudur Erkeklerde Kaş İncetme Nasıl Yapılmalıdır

erkek kaş inceltme alma 300x208 Erkeklerde Kaş İnceltme Nasıl Yapılmalıdır
    Erkekler için kaş inceltme olayı tamamen sizin kaş yapınızla ilgili bir durumdur. Eğer kaşlarınızın alt kısımlarında çok fazla bir yoğunluk varsa oralardan almanız gereklidir. Kaş alırken dikkat etmeniz gereken en önemli kısım düz bir hat oluşturmadan kaşlarınızı almanızdır. Eğer düz bir hat şeklinde kaşlarınızı alırsanız hem doğallıktan çıkar hemde bayan kaşı gibi durur. Yani dağınık olan kısımları toparlamanız gerekmektedir doğallığını bozmadan. Baştada söylediğim gibi kaş yapınıza göre inceltme yapmanız gereklidir hangi tarafta yoğunluk varsa yani. En önemli kısmı kaşınızın hangi tarafını inceltirseniz inceltin kesinlikle düz bir hat şeklinde almamanız gerekmektedir.
    Kaşınızı alırken sadece sizi rahatsız eden kısımları alırsanız daha doğal bir görüntü elde etmiş olursunuz

Kaynakhttp://erkekgiyimaksesuar.blogspot.com/2013/07/erkeklerde-kas-inceltme-nasl-yaplmaldr.html

işte bunu yapmayın ama ya

• En İyisi Doğuştan Ama Fazlalıkta Orta Kısım Alına Bilir Tabi Kişiye Kalmış
  • Çok çok kalın değilse almayın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donuk Omuz Nasıl Tedavi Edilir?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ortada varsa aldır onları kaşa falan dokundurtma tabi balta girmemiş orman seviyesindeyse kuaföre git biraz düzeltsin onun dışında kalsın öyle
  • Madem o kadar istedin

• Merkürlü Adam kullanıcısına yanıt
    Hop noluyor

• royulon poH
  • Merkürlü Adam kullanıcısına yanıt

Konuyu baltalamayalım
    Kaçtım ben

• Benimki kalın öncedende yoktu ben beğeniyorum.
    Sorun? İnsan kendiyle barısık olmalı her haltı sorun etmemeli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.