Şimdi Ara

Erkekte kulak deldirdikten sonra (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum bende senin gibi deldireli 2 hafta oldu vallaha adamın deldiği küpeden başka küpe takamıyorum. Delikler çok küçük geldi bana ve halka küpe taktığımda yapışıyor oynattığımda acıyor. Çıkarıp takmakta bi sorun yok hatta delikler o kadar küçükkü takıp çıkarırken 2-3 kere kanattığımda oldu. Sen deldirdikten 3 gün sonra küpeleri çıkar duşuna gir çık küpelerin uçlarına krem sür kulağına öyle tak 5-6 gün içinde herşey tamam oluyor istediğin kadar suya gir çık küpeyi çıkar tak bişey olmaz benim gibi bi sorunla karşılaşmassın umarım

Burdan başka bi soru sormak istiyorum arkadaşlara deliğin genişlemesi için ne yapılabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Dostum bende senin gibi deldireli 2 hafta oldu vallaha adamın deldiği küpeden başka küpe takamıyorum. Delikler çok küçük geldi bana ve halka küpe taktığımda yapışıyor oynattığımda acıyor. Çıkarıp takmakta bi sorun yok hatta delikler o kadar küçükkü takıp çıkarırken 2-3 kere kanattığımda oldu. Sen deldirdikten 3 gün sonra küpeleri çıkar duşuna gir çık küpelerin uçlarına krem sür kulağına öyle tak 5-6 gün içinde herşey tamam oluyor istediğin kadar suya gir çık küpeyi çıkar tak bişey olmaz benim gibi bi sorunla karşılaşmassın umarım

Burdan başka bi soru sormak istiyorum arkadaşlara deliğin genişlemesi için ne yapılabilir ?

kardeşim öncelikle önerin için teşekkürler bugün 2. gün oldu deldireli bugün çıkartsam birşey olur mu yeni aldığım küpe var onu takmak istiyorum. Bide deliği genişletmek için bi dikiş iğnesinin ucuna biraz kolonya sürüp kulağında biraz tuttun mu genişler.

• deldirdikten 3 gün sonra yani pazartesi deldirdiysem perşembe günü küpeleri çıkartıp duşa girdim bi sorun teşkil etmedi duştan çıktım annemin altın küpelerinden taktım sağlık açısından annemde ecz.'den krem almış bu kulak için küpelerin ucuna ondan sürdüm taktım bi sorun olmadı birazda çevirip durdum yapışmaması gibi toplamda 6. gün sonunda rahatladım çıkarıp takabiliyordum ama dikkat et kulağın arkası hemen kapanıyor çıkarırken. Takarken önden giriyor ama arkadan çıkmıyor o arkayı delip açarken sabır diliyorum kardeşim sana acı çekebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 6 Haziran 2013; 13:48:18 >
  • Lan ne pis bir konu. Yok deldirdim, yok deliğim çok küçük, yok önden soktum ama çıkaramadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Lan ne pis bir konu. Yok deldirdim, yok deliğim çok küçük, yok önden soktum ama çıkaramadım

Sana zorla konuya bak yada mesaj diyen olmadı birader
  • Ayin 30unda tatile gidecegim 1 hafta var sizce bugun gidip deldiriyimmi (kulagi) denize fln girebilirmiyim 10 gun sonra?

• Deldir bişe olmaz ben deldirdiğim gün duş aldım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.