Şimdi Ara

Erkekte uzun saç hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese hayırlı akşamlar, yaklaşık 3 aydır saçımı uzatıyorum fakat sadece üstlerden toplayıp yan ve ense kısmını mı kestirsem ya da komple her yerini mi uzatmam arasında kararsız kaldım.
    Komple uzatınca karman çorman hoş bir görüntü oluşmuyor ama yan kısımları kesip üstten toplandığı zaman da abes duruyormuş gibi geliyor. Saçını uzatan arkadaşlardan yardım istiyorum sizce nasıl daha güzel bir görüntü oluşuyor bir fikriniz var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstten toplama mevzusu boş bir modaydı geçti gitti yapılmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yanlarıda uzat elleme. bende uzatıyorum 6 ay oldu. 3 aya bağlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: central CEE

Üstten toplama mevzusu boş bir modaydı geçti gitti yapılmaz
    Hala daha moda ki veya çevrem genç kesim olduğundan bana da öyle geliyor olabilir benimkide özentilikten çok heves ünide alalım bari ileride alamayız.

• Uzatcaksan toplu uzat bence ama sen bilirsin tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erkekte uzun saç hakkında

Sanki yanlar abartılı değil de hafif kısa kestirildiğinde daha hoş gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: central CEE

Uzatcaksan toplu uzat bence ama sen bilirsin tabi
    Emin değilim ya bazen ya adam akıllı tam uzatayım diyorum bazen de bi şekil vereyim sadece üstler toplu kalsın diyorum da kararsızım bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ EKİMİ SONUÇLARI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzatiyorsan hic elleme komple uzat. Uzama evresinde 5.-10. ay arasinda zor sekil alir, ugrastirir ama sonrasi daha kolay oluyor.
  • Kardeşim ben sana yardımcı olayım senin dediğin yanlar kısa üst uzun modeli 6 ay kadar kullandım bu modelin +sı olarak şunu söyleyebilirim yanlar kısa olunca kafan biraz daha ferah oluyor bu başka bi artısı yok. Şekil bakımından ilk başta bende senin gibi hevesle yaptım hoşumada gitti ama çabuk sıkılmama rağmen uzama aşaması toplu uzatmanla aynı sürecek sıkıldığında tekrar aynı süre beklemek zorunda kalıcaksın yani. Ben daha sonra modeli beğenmediğime karar verip 2 haftalık periyolatlarla üstten parça parça alarak yanla eşit olana kadar düzenli kestirdim (berberde) sonra zaten sal gitsin uzuyor fakat ara boylarda sıkılıp kısaltma isteği çok oluyor çünkü sürekli bi şekil verme bakım yapma zorunluluğun var. uyurken gözlerine kaçar eder uğraşmadan çıksan ne olduğu belli olmayan bi saçla gezmek zorunda kalırsın ama yaklaşık 10-12 ayda saç belli uzunluğa ulaştığında ister bağla ister sal bırak ikiside hoş duruyor benim saçlarım çok hafif kıvrımlı güzel durduğunu söylüyorlar. dümdüz yada çok kıvırcıksa bilemiyorum ama hafif dolgun duruyorsa kesinlikle tam uzat

• yanlari kestirme modasi harbiden eskidi artik, sopar gibi duruyor yapanlar

• Ben yanlari 1 cm kadar aldiriyorum kulak arkasi yanlar bosa cikinca rahat oluyor. Sacim Ustlerden yanlara dogru dusuyor kimse bilmiyor bile.

Biraz dalgali sacim oldugundan yanlar uzunken kivirciklasiyor vs bakim gerektiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer kendini rahat hissetmek istiyorsan mutlaka kulak üstünü aldırman lazım. Aldırma derken kazıtmaktan bahsetmiyorum.

Erkekte uzun saç hakkında

Böyle değil yani Kabarıklığı aldırmaktan bahsediyorum. Yok ben her türlü rahatım diyorsan tabi ki hepsini aynı anda uzatmak daha güzel.

Berberin adam akıllı bir berber ise sen direk ona söyle saçlarını uzatacağını o zaten gerekli işlemi yapar. Üstler yanlara döküldüğü zaman zaten bir sorun kalmıyor rahat rahat heryerini uzatırsın.

• veym2 V kullanıcısına yanıt
    Hocam benim saçlarım sık ve hafif dalgalı yani tam düz değil kıvırcığa da yakın değil, tam ortası.
    Bu yüzden ara boylarda çok kötü bir görüntü oluşturuyor.
    Yani tam uzatsam sanki yanlardan rahatsızlık olacakmışım gibi geliyor kulaküstünü enseyi hafif kestirsem de sanki iyi durmayacakmış gibi bekleyeceğim bakalım ilerleyen süreçte net bi karar veririm. Bir de sakalım fazla uzun değil genelde kirli sakal şekilsiz bir biçimde çıktığı için uzatamıyoeum bu da saçları tam uzatıp uzatmam konusunda endişelendiriyor açıkçası:)

• benim saçım kıvırcık. birde kafam küçük. yanları kestirince komik duruyorum. sana yakışabilir belki bilemicem dostum.
  • Tam uzatmak değil de yanları hafif kestirme kararı aldım umarım beğenirim dostum tesekkürler:)

• saçları dökülen ve güçlendirmek isteyen arkadaşlar, şöyle bir yazı okudum. Saçları çıkartan ve güçlendiren doğal karışımlardan bahsediyor, okumak isteyen olursa diye buraya bırakıyorum. https://hayatyolumuz.com/yasam-ve-saglik/sac-cikaran-en-etkili-dogal-formuller/
  • saç tipin nasıl benim dalgalı çok uzun değil burnumun ucuna geliyor yapana kadar canım çıkıyor maşa falan of öldürüyor yakında 3 numara yapabilirim yoruldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.