Şimdi Ara

ERKEKTEN HEMSİR(E) OLUR MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

ERKEKTEN HEMSİR(E) OLUR MU?

(En Son Oy Tarihi: 16.10.2016)
Giriş
  • evine adam gibi ekmek getiriyorsa yaptığı mesleğin bir önemi olmadığı kanısındayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirabLe

evine adam gibi ekmek getiriyorsa yaptığı mesleğin bir önemi olmadığı kanısındayım

değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet60

erkekten anca kamyon şöförü olurrrrrrrrr

Bence Hemşire olmaz Erkekten

Neden olmasın?
  • Hemşire değilde Sağlık memuru deniyo heralde onlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thema

Hemşire değilde Sağlık memuru deniyo heralde onlara

DOĞRU ERKEGE SAĞLIK MEMURU DENMESI DAHA SEXY
  • olur hatta onlara sağlık memuru deniliyor
    hemşire denilmiyor
  • olur ama olmasa daha iyi olur
  • hemşire olmaz erkekten okul hayatı boyunca eziyet çeker 100 kişilik sınıfın içnide 3-5 erkek olarak kalırlar aslında fırsatı iyi kullanırsa avantajlıda olabilir ama dalga geçilme potansiyeli çok yüksek
  • para kazanmak istiyorsan alın teriyle, hiçbir meslek önemli degil dansözlük dahil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

hemşire olmaz erkekten okul hayatı boyunca eziyet çeker 100 kişilik sınıfın içnide 3-5 erkek olarak kalırlar aslında fırsatı iyi kullanırsa avantajlıda olabilir ama dalga geçilme potansiyeli çok yüksek

ne gibi fırsatı olabilir. o içinden gecen fırsat haricinde

ne gibi fırsatları olabilir onu soruyorum
  • Olur neden olmasın ki.Hatta bizim okula geçen sene erkek hemşir(e)ler geldi ilk defa.Yalnız biraz dalga konusu oldular özellikle besyocular çok dalga geçiyomuş.Bizim okulda besyocular ve hemşireler aynı fakültede olduğu için
  • quote:

Orjinalden alıntı: P C

quote:

Orjinalden alıntı: Private

hemşire olmaz erkekten okul hayatı boyunca eziyet çeker 100 kişilik sınıfın içnide 3-5 erkek olarak kalırlar aslında fırsatı iyi kullanırsa avantajlıda olabilir ama dalga geçilme potansiyeli çok yüksek

ne gibi fırsatı olabilir. o içinden gecen fırsat haricinde

ne gibi fırsatları olabilir onu soruyorum

başka bir fırsatı olmaz aklını iyi kullanması lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: _ViŞNe_

Olur neden olmasın ki.Hatta bizim okula geçen sene erkek hemşir(e)ler geldi ilk defa.Yalnız biraz dalga konusu oldular özellikle besyocular çok dalga geçiyomuş.Bizim okulda besyocular ve hemşireler aynı fakültede olduğu için

BESYOCULAR NE?
  • Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu
  • olmaz ama oluyor
  • benim yeğenim okuyor valla amca diyor 45 kız var tek erkek ben krallar gibiyim hepsi etrafımda pervane diyor
  • doktorlar rahat bırakmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emir Hattab

Olabilir ama toplumda hep bir bayan mesleği olarak görüldüğü için çevre ve arkadaşlar hatta ailede iyi bir espri malzemesi olunabilir

doktor seslenir
    -hemşire bey hastamızla ilgilenirmisiniz
    hastalar bir an afallar evladım sen hemşire misin?
    ve hergün böyle bi tepkiyle karşılaşan hemşire beyin sinirleri kuvvetli değilse yazık olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: ..::SeRKaN::..

benim yeğenim okuyor valla amca diyor 45 kız var tek erkek ben krallar gibiyim hepsi etrafımda pervane diyor

+1
  • erkekten hemsire olur tabi niye olmasin ama hastanin acisindan olaya bakacak olursak hasta o durumda biraz morale ve ilgiye ihtiyaci var ve psikolojik olarak kadinlar herkesin gozunde bu morale verebilecek davranis sekline sahipler..tam anlatamadim galiba ama anladiniz siz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.