evine adam gibi ekmek getiriyorsa yaptığı mesleğin bir önemi olmadığı kanısındayım
quote:
Orjinalden alıntı: MirabLe
evine adam gibi ekmek getiriyorsa yaptığı mesleğin bir önemi olmadığı kanısındayım
değil mi
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet60
erkekten anca kamyon şöförü olurrrrrrrrr
Bence Hemşire olmaz Erkekten
Neden olmasın?
Hemşire değilde Sağlık memuru deniyo heralde onlara
quote:
Orjinalden alıntı: Thema
Hemşire değilde Sağlık memuru deniyo heralde onlara
DOĞRU ERKEGE SAĞLIK MEMURU DENMESI DAHA SEXY
olur hatta onlara sağlık memuru deniliyor hemşire denilmiyor
olur ama olmasa daha iyi olur
hemşire olmaz erkekten okul hayatı boyunca eziyet çeker 100 kişilik sınıfın içnide 3-5 erkek olarak kalırlar aslında fırsatı iyi kullanırsa avantajlıda olabilir ama dalga geçilme potansiyeli çok yüksek
para kazanmak istiyorsan alın teriyle, hiçbir meslek önemli degil dansözlük dahil.
quote:
Orjinalden alıntı: Private
hemşire olmaz erkekten okul hayatı boyunca eziyet çeker 100 kişilik sınıfın içnide 3-5 erkek olarak kalırlar aslında fırsatı iyi kullanırsa avantajlıda olabilir ama dalga geçilme potansiyeli çok yüksek
ne gibi fırsatı olabilir. o içinden gecen fırsat haricinde
ne gibi fırsatları olabilir onu soruyorum
Olur neden olmasın ki.Hatta bizim okula geçen sene erkek hemşir(e)ler geldi ilk defa.Yalnız biraz dalga konusu oldular özellikle besyocular çok dalga geçiyomuş.Bizim okulda besyocular ve hemşireler aynı fakültede olduğu için
quote:
Orjinalden alıntı: P C
quote:
Orjinalden alıntı: Private
ne gibi fırsatı olabilir. o içinden gecen fırsat haricinde
ne gibi fırsatları olabilir onu soruyorum
başka bir fırsatı olmaz aklını iyi kullanması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: _ViŞNe_
Olur neden olmasın ki.Hatta bizim okula geçen sene erkek hemşir(e)ler geldi ilk defa.Yalnız biraz dalga konusu oldular özellikle besyocular çok dalga geçiyomuş.Bizim okulda besyocular ve hemşireler aynı fakültede olduğu için
BESYOCULAR NE?
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu
olmaz ama oluyor
benim yeğenim okuyor valla amca diyor 45 kız var tek erkek ben krallar gibiyim hepsi etrafımda pervane diyor
doktorlar rahat bırakmaz
quote:
Orjinalden alıntı: Emir Hattab
Olabilir ama toplumda hep bir bayan mesleği olarak görüldüğü için çevre ve arkadaşlar hatta ailede iyi bir espri malzemesi olunabilir
doktor seslenir -hemşire bey hastamızla ilgilenirmisiniz hastalar bir an afallar evladım sen hemşire misin? ve hergün böyle bi tepkiyle karşılaşan hemşire beyin sinirleri kuvvetli değilse yazık olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: ..::SeRKaN::..
benim yeğenim okuyor valla amca diyor 45 kız var tek erkek ben krallar gibiyim hepsi etrafımda pervane diyor
+1
erkekten hemsire olur tabi niye olmasin ama hastanin acisindan olaya bakacak olursak hasta o durumda biraz morale ve ilgiye ihtiyaci var ve psikolojik olarak kadinlar herkesin gozunde bu morale verebilecek davranis sekline sahipler..tam anlatamadim galiba ama anladiniz siz