|
erken kalkmak ve gün boyu çalışmak için motivasyon telegram grubu (2. sayfa)
-
-
Başarılar o zaman -
geçen yıl sınav tarihi erkene alındığında denemiştim , 3 gün yapabildim sadece
-
hocam sonunda dogru yolu bulmana sevindim -
Naçizane bir sporcuyum tık tık abi. Uruk abiyle gidiyoruz cebinde bişey vardı o ne dedim çıkardı Fosforlu Kalem seti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi uykunuzdan kısacağınıza telefon oyun vs. Den kısın. Uyku en önemli şey sınav döneminde. -
Hocam rivayete göre o sözü instagram motivasyon ve fosforcu sayfaları söylemiş. -
içtima alıyor
-
2 ay önce sabah 6 için Telegram grubu kurduk Ravbin hocam hatırlar :) 5 6 gün hariç kalktım Gerçekten çok etkili oldu ama aktiflik düştü hâliyle Gelmek isteyen olursa bir pm e bakar canlandırırız tekrar
-
Katıldığımı söylüyorsan katılmadım karıştırmış olmalısın -
quote:
Orijinalden alıntı: ravbin
5te kalkıp ders çalışmak hayalperestlik de ondan. O saatte nasıl verim alacaksın?ben 4-5 arası kalkıp verimli çalışıyorum isteğine ve alışık olmana bağlı
-
KWİDPWPXLLWUXLQHKXVAN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam orda da beni uyarmıştın neden kendine işkence ediyosun diye o yüzden ismini andım ama gereksiz olmuş o şekilde ismini anmam Uyku probleminden dolayı 1 de yattığım oluyo 1-6 zor gerçekten Uykuyla mücadele ediyorum çoğu zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekirgeistilası -- 29 Aralık 2020; 23:57:36 > -
Bunu 2.30 da yazan sen nice rakip eleme taktigi -
Annem ilkokuldan beri beni sabah 5.30 6 arası uyandırır alışkanlık benimki sinirli bir anımda yazmışım saçmaladığımı şimdi fark ediyorum. Yoksa aylardır geç kalkıp şimdi erken kalkıcam güneşi selamlıcam gibi şeylere gerek yok
-
Bişey daha uykumdan kısmıyorum 6-7 saat uyku uyuyorum benim için yeterli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X