Şimdi Ara

ERKEN YAŞTA SAÇ BEYAZLAMASI :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
13.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir de iyi tarafından bak. Saçı erken beyazlayanların genelde saçları dökülmez.
  • Aynı şekil bendede var.Genetik falan alakası yok benimki.Yapıcak birşey yok hemde saçım dökülüyor
  • Benim 8.siniftan bu yana beyaZ var oyle tek tukte degil su an baya var onde hatta.Ust taraftada var 1 tane icin sey yapma yani betern beteri var 1tel beyaz nedir ki.Gerci ben siyah lipstick tarzi bi boya suruyorum beyaz yere beyazlari kapatiyor cok sorun oluyorsa dene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlşafak

Erken yaşta saç beyazlaması genetik oluduğu için yapacak pek bişey yok
    Ben 6 yaşımdayken falan 1 tel beyaz saçım vardı 22 yaşındayım ve 40 tane falan var
    Ama koparman kötü olmuş koparınca yerine 5 tane geliyomuş diye duydum bende koparmıştım

genetik ten kastınız baba dede gibi faktörlerse babam 52 yaşında saçındaki beyazlar 30 u geçmez dedemi 70 yaşından sonra tanıdığımdan onun saçları beyazdı doktora gitmeyi düşünüyorum bi çözümü yokmu bunun acaba

• Genlerinde vardır her özellik fenotipte görülmeyebilir babanda ondan noröal yaşlarda beyaLamıştır
    Ama doktora bir git bakalım sonra beni de haberdar edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 68 oldum hala siyah hala siyah. tötümdeki kıllar bile ağardı ama saçlar hala siyah.
  • Bende de gördüğüm kadarıyla birkaç tel var.
  • keşke benimde beyazlasa hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı insanların saçı dökülmek yerine beyazlar. Çevremde çok gördüm.
  • artık kafama takmıyorum dökülmesindense beyazlasın şu an beyaz tel hiç yok çıkarsa yazarım hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.