Şimdi Ara

ERMA-I-BOX HTPC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir çalışma olmuş, ellerine sağlık
  • Teşekkür ederim Kaan abi.Zamanında iyiki almışım bu Zotaclardan
  • güzel çalışma, eline sağlık
  • Sistem Bileşenleri;

Zotac Mini-ITX 630i MB
    2GB 800 MHZ Kingston Ram
    İntel E5200
    Samsung 160 GB Sata2 HDD
  • Erman sevdim ben ufaklığı seri üretime geçersen birde küçük isteklere yer verirsen müşterin olurum Tebrikler kardeşim..
  • Sağol abi
  • Arkadaşlar Power-Reset düğmeleri için fotoğraflı önerilerinizi bekliyorum..
  • bu switchler 20 amper gibi yüksek akımları geçirebildiğinden dolayı pahalı, ancak bulunabilse çok tatlı görüntüleri var...

ERMA-I-BOX HTPC

ERMA-I-BOX HTPC

ERMA-I-BOX HTPC

• Eğer bunlardan bulursam kasanın ön tarafına mutlaka koyarım.Eğer bulamazsam bu türden başka bişey alıp arka tarafa koyacağım.
  • Çok güzel bir çalışma. Ellerine sağlık. Toplam kaç günde yapıp yollarsın bana bunlardan bir tanesini?

Tekrar tebrik ederim. Perfect..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oorhunturan -- 15 Ağustos 2009; 0:51:23 >
  • Ortalama 2 gün içinde yapıp yolluyabilirim.Beğendiğin için teşekkürler.
  • Birşey değil. Ne demek. Böyle bir çalışmaz beğenilmez de napılır

2 gün çok değil. Bir düşüneyim ben. Size PM ile dönerim..
  • kusura kalma erman ama begenmedim. Kullanış açısından güzel belki ama amfibi ustanın yaptığı pleksi kasalar daha şık duruyor. Sen de yapa yapa daha şık kasalar üretirsin diye umuyorum
  • AMFİBİ'nin yaptığı kasalar mini itx değil abi farkındaysan.İçinde ATX kocaman anakart var.Boyut büyüdükçe yapılacak ekstralar artıyor.Görsellik meydana çıkıyor.Lütfen bunuda göz önünde bulundur sayın abim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalkie

kusura kalma erman ama begenmedim. Kullanış açısından güzel belki ama amfibi ustanın yaptığı pleksi kasalar daha şık duruyor. Sen de yapa yapa daha şık kasalar üretirsin diye umuyorum

erman'a katılıyorum. Her kasayı kendi segmentinde değerlendirmek gerekir. Mesela ben bir hava soğutmalı modding yapsam, sonra bir başkası olmadı beğenmedim bak bu sıvı soğutma dha güzel sen de üret dese aynı gariplik ortaya çıkar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanunal01

AMFİBİ'nin yaptığı kasalar mini itx değil abi farkındaysan.İçinde ATX kocaman anakart var.Boyut büyüdükçe yapılacak ekstralar artıyor.Görsellik meydana çıkıyor.Lütfen bunuda göz önünde bulundur sayın abim.

+ 1

ayrıca yaş farkı ve maddi durum farkı var..

vede ermanın yaptığı kasa gerçekten işçiliğe önem verilmiş küçük ve sadedir. Vede yaş farkına bakarsak erman yaşına göre gerçekten iyi iş çıkarıyor ermanın hakkını yedirmem

ama yorumuna saygı duyarım..
  • Üst kısma bi delik açma zamanı gelmiştide geçiyordu.Load 68 dereceden,55 dereceye kadar düştü.

ERMA-I-BOX HTPC

Sizce deliği ne ile açtım ?
  • Bu delik bayağı işe yaramışa benziyor. 68'den 55'e gerçekten sağlam bir rakam..

Ayrıca fan grillin altına siyah bi fan toz filtresi alırsan senin için çok faydası olur diye düşünüyorum. Hem böylece siyah görüntünün içinden bileşenler görünmez. Siyah olan yine siyah kalır

quote:

Orijinalden alıntı: ermanunal01

Sizce deliği ne ile açtım ?

Benim aklıma 2 yol geliyor. Biri dremel diğerini de MSN den yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oorhunturan -- 15 Ağustos 2009; 23:38:07 >

• İyi bare cevap vereyim matkapla Bu kadar iyi olacağını düşünmüyordum ama pançtan daha iyi bi şekilde açtım
  • Ben olsam kasanın şeklini western digitalin book serisine benzetirdim ..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.