Bildirim
eror 0502 hatası?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
En Mantıklısı Mevcut driverınızı silip,Kendi internet sitesindeki driverını kurmak. Öyle bir denermisiniz. -
quote:
Orjinalden alıntı: Arda
En Mantıklısı Mevcut driverınızı silip,Kendi internet sitesindeki driverını kurmak. Öyle bir denermisiniz.
hocam teşekkür ederim yazıcı tekirdağ telekomda telekom olmasına ragmen benim gittigim birimde internet yok diger yerlerdede kısıtlıdükkana geldim şuanda bir tam olarak sonunu ögreniyim hani başına gelen olmuş ise ona göre 2.ye gelmiyim dükkana maksadım o
genede çok teşekkür ederim arda bey -
USB Kablo değiştirdinmi? Ayrıca biraz araştırdım Voltage la ilgili problem hata kodu olduğu yazıyor bi çok yerde. -
Ayrıca Kartuşlarla ilgilide Bir dökümler buldum kartuşları çıkarıp doğru yerlerine tekrar takmayı dene bakalım birde -
voltage derken abi voltajlamı alakalı diyosun? -
1 Voltaj Problemi olabilir diyor diğer bir dökümdede Kartuşlarla alakalı. -
anladım arda bey bakalım o ihtimallerin hepsini denicem şimdi güncel driverinide indirdim zaten çok teşekkür ederim tekrar arda bey -
arkadaşlar çözdüm konuyu kafası bozulmuş yazıcının çok teşekkür ederim bu arada arda bey'e -
dostum lütfen çözümü banada anlatırmısın çok ihtiyacım var kafası bozxulmuş derken tam olarak neresi değişecekl veya tamir elidecek ütfen yardım et
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X