Şimdi Ara

error 1324 the path program files x86 contains an invalid character (fix) Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cod 4 ü yklerken error 1324 the path program files x86 contains an invalid character hatası alıyorum sebebi nedir c sürücüsünde
    program dosyaları (x86) var sebebi bumudur ??? bunu değiştirmek için cod wawı yükledim hiçbir sıkıntı yaratmadı dosyamı bozuldu diyeceğim ama internette arattığığm kadarıyla bu hatadan baya kişi muzdarip olmuş

resim olarakta attım

error 1324 the path program files x86 contains an invalid character (fix) Çözümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizpasha -- 17 Eylül 2014; 19:12:56 >

• hatanın çözümünü budum oyunu daha önce farklı bir sürücüye kurduğum için o sürücüye bağlı hdd bozulduğu için çalışmıyordu söktüm ama oyun o sürücü üzerinde kayıtlı olduğu için çakışmış yeniden yükleme yaptığımda yüklemiyor hata alıyordum çözümü basitmiş eski sürücünüzün ismini değiştirin ve regedit ten silmek farklı sürücülere yüklü olarak gözüküyordu umarım yardımcı olur bu hatayı alanlara
    Bigisayar sağ tıkla yönet disk yönetimi sürücüye gelip sağ klik sürücü harfi ve yolu değiştirden değiştire tıklayıp herfi değiştirin
    Başlat > Çalıştır > Regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE >64 bit için (Wow6432Node) 64 bit için > Activision >cod4 sil (DELETE)

olay kısaca c harici bir sürücüye oyun program yüklediğiniz zaman hdd niz bozulursa yada çıkarıtlırsa o program yada oyunları yeniden yüklemek istediğinizde karşınıza çıkıyor ve eski sürücü harfini değiştirin sonrasında regeditten temizlmek gerekiyor saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizpasha -- 17 Eylül 2014; 19:09:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.