Şimdi Ara

ERROR: Please enable JavaScript.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ERROR: Please enable JavaScript. rapid böyle bir hata verdi windows server 2003 kullanıyom acaba bundan mı yardım edermisiniz.

biliyorum bu konu burayla ilgisi yok ama acil yardım lütfen

ahmetefe@gmail.com mail atarsanız sevinirim

• senden değil rapid serverinden kaynaklanıyor.
  • normal bilgisayardan indiriyor ama windows server 2003 bilgisardan inmeyur
  • sisteminde java kurulu olması lazım ve de iexplorer ayalarında acılması..
  • JavaScript desteğini etkinleştir tarayıcıdan. Eğer etkinleştiremezsen FireFox 2.0 kullan. Mükemmel bir tarayıcı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanweb

JavaScript desteğini etkinleştir tarayıcıdan. Eğer etkinleştiremezsen FireFox 2.0 kullan. Mükemmel bir tarayıcı.

''Gökhanweb'' size bir soru sormak istedim aslımda pmde atardım ama tam konu acılmışke sormak istedim...
    FireFox 2.0 nasıl cok hızlı oldugunu duydum birde İE 7,0'ın üstüne kurulurmu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

quote:

Orjinalden alıntı: gokhanweb

JavaScript desteğini etkinleştir tarayıcıdan. Eğer etkinleştiremezsen FireFox 2.0 kullan. Mükemmel bir tarayıcı.

''Gökhanweb'' size bir soru sormak istedim aslımda pmde atardım ama tam konu acılmışke sormak istedim...
    FireFox 2.0 nasıl cok hızlı oldugunu duydum birde İE 7,0'ın üstüne kurulurmu...

IE üstüne kurulur. Daha doğrusu ayrı çalışır ie den. Her ikisi hatta sınırsız sayıda tarayıcıyı aynı pc de kullanabilirsiniz.
    IE 7.0 dan çok daha iyi bir tarayıcı. Özellikle "Oturum Kurtarma" gibi bir özelliği varki yanlız başına FireFox kullanmaya yetiyor.

Hız olarak çok fark yok aralarında. Hatta hiç fark yok ta diyebiliriz. Sadece aralarındaki bir fark hız farkıymış gibi görünüyor.
    IE bir sunucudan gelen veririn tamamını alıp işliyor ve ekrana yazdırıyor. Yani bir sayfanın tamamını alıp ekrana yazdırıyor. Ama Firefox veriyi alır almaz ekrana yazdırıyor ve verinin tamamının gelmesini beklemiyor. Sayfaya; veri alındıkça yazdırılıyor. Bu yüzden firefox daha hızlıymış gibi geliyor.

• ''Gökhanweb''cok tesekkur ederim acıklaman için cok sagol.Aklıma yattı bende fireFox'a geçiyim artık degişiklik zamanı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.