Şimdi Ara

'error reformat media' mp3 player daki hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    256mb mp3 calarli usb1.1 flshdisk im var. su an basliktaki hata cikti. XP bilgisayar acilirken sccan disc yapti ve sonra bu oldu. Tahminimce fat16 dan fat32 ye cevirdi suan kendi programiylada denedim ama formatlayamadim. bir cok bilgisayarda denedim. bilgisayarlar cikarilabilir disk olarak goruyor. kendi programi bile tam olarak goremiyor. bilgisayara takigim zaman modelini falan taniyor. Format atabilecegim bir program veya baskabir cozum yontemi olan varmi. tesekkurler.

• xp de denetim masasında yönetimsel araçlar dan depolama aygıtından bicimlendirmeye calış
  • Oradanda olmuyor. Disk olarak gozukmuyor. Cikarilabilir disk olarakta gozukmuyor.
    baska fikri olan var mi?
  • aynısı benim mp3 playerımda oldu ve eğer diski sistemin görüyor ise başlat menüsündeki ms dos komut işlevlerini kullan ve format at daha sonra bilgisayarım a girerek biçimlendir yap.biçimlendirken FAT olarak seç.kendi programı biçimlendirirken eğer not volume sorry diye bir hata veriyorsa senin çözümün kesinlikle bu olacaktır birde playerın marka ve modelini yazarzan iyi olur..
  • genx marka mp300f modeli.
    winxp komut istemini kasdediyorsa onda denedim giris/cikis hatasi veriyor. ms dos komut islevlerinden kastin bumuydu yoksa 98 demi deneyeyim. cevap icin tesekkurler. (komut olarak format "driver harfi": yaziyorum)
  • arkadaslar 98 ms dos komut istemylede format ladim ama sorun devam ediyor. herhangi bir fikri olan varmi?
    cope atmak istemiyorum aleti...
  • "error reformat media" şeklindeki mesaj benim mp3 player içinde geçerliydi.
    mp3 player ile bereber gelen yazılım içindeki program ile format atmaya çalıştım fakat olmamıştı.

c:\MP3 Player\stupdaterapp.exe
    programını çalıştırıp "filmware version" güncelleyip formatladığımda sorun düzeldi.

(bendeki ürün: Genx 256MB mp3 player, disk olarak özelliğinde ise "SigmaTel MP300F player USB Device" yazıyor)
  • evet arkadaşım haklısın beraberinde gelen cd den kurulum yaptıktan sonra smeteer in dediği dosyayı çalıştırırsan olay çözümleniyor....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.