Şimdi Ara

Ersun Yanal : Ben Fenerbahçeliyim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Vay be rengim zaman ne hızlı geçiyor. Yaşlanıyoruz, ömürler tükeniyor. Mucize olmuş, geri dönmüş hocam. Kavuştuk ve mutlu yarınlara koşuyoruz. Ne kadar şükretsek az. 2020'de tekrar şampiyon olarak bu mesajı alıntılayacağız umarım. Teşekkürler böyle bir başlık açtığın için. @Ingoshi
    Cidden şu konunun üzerinden 2 sene geçmiş olması, yıllarca beklediğimiz adamın Fenerbahçede olması mükemmel bir şey. 13-14 sezonundaki gibi her maç vura vura gidemesek bile takım oyunundan Ersun Yanal futbolu izlediğimiz net belli oluyor.

Dediğin gibi şampiyonluktan sonra konuyu uplarım, hatta belki şampiyonluk maçını beraber izleriz

• Ingoshi kullanıcısına yanıt
    Ban yemessen rengim bir önceki maç izleriz tabii seve seve niye olmasın.

Bir avuç fedaiydik Ersun Hocamın ismini sayıklayan, şimdi milyonlar olduk. Bundan yıllar sonra Fenerbahçe tarihi kendisinden önce ve sonra diye ayrılacak. Buna inancım tam. Çok başka adam çok
  • toplu block konusu resmen.Bakalım yarın Sivasa karyı bizi rezil ederken nasıl savunacaksınız bakalım.General kışı koyarsınız ortaya sanki Sivas Deplasmanına kışın ilk giden bizmişiz gibi.
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    vay vay vay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

vay vay vay
    çok güzel yazmışım. bu kulübe fenerli değil, işini iyi yapacak adamlar lazım. bizim fenerliliğimiz yeter bu camiaya. ama bunun ersunla ahmetle mehmetle alakası yok. sadece bu başlık gibi x kişisi fenerli o gelsin demelere karşıyım. bunun yerine daha sağlam temellere oturtulmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 15 Aralık 2019; 10:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

çok güzel yazmışım. bu kulübe fenerli değil, işini iyi yapacak adamlar lazım. bizim fenerliliğimiz yeter bu camiaya. ama bunun ersunla ahmetle mehmetle alakası yok. sadece bu başlık gibi x kişisi fenerli o gelsin demelere karşıyım. bunun yerine daha sağlam temellere oturtulmalı

Alıntıları Göster
    Hocam ben Ersun Fenerli, o yuzden gelsin demiyorum ki.

Dedigim sey Fenerbahçenin evladi diye gecinenlerden daha buyuk Fenerbahceli. Yoksa evlatciliga karsiyim, camianin evladi degil isini yapan takimda kalsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Hocam ben Ersun Fenerli, o yuzden gelsin demiyorum ki.

Dedigim sey Fenerbahçenin evladi diye gecinenlerden daha buyuk Fenerbahceli. Yoksa evlatciliga karsiyim, camianin evladi degil isini yapan takimda kalsin.

Alıntıları Göster
    sorun yok ben de genel algıdan dem vurdum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Cidden şu konunun üzerinden 2 sene geçmiş olması, yıllarca beklediğimiz adamın Fenerbahçede olması mükemmel bir şey. 13-14 sezonundaki gibi her maç vura vura gidemesek bile takım oyunundan Ersun Yanal futbolu izlediğimiz net belli oluyor.

Dediğin gibi şampiyonluktan sonra konuyu uplarım, hatta belki şampiyonluk maçını beraber izleriz

Alıntıları Göster
    Bence Ersun'u fazla abartıyorsun. Hamza Hamzaoğlu kadar bile kupası yok. Bu sene yaptıklarıyla da Aykut Kocaman'ı anımsatıyor. Yan pas geri pas, Jailson'u ilk haftalar stoper oynatması gibi.

• Severim ersun Hoca'yı . Ama 1 hafta iyiyiz bir hafta kötüyüz. Buna çare bulmalı.
  • quote:

Ban yemessen rengim bir önceki maç izleriz tabii seve seve niye olmasın.

Bir avuç fedaiydik Ersun Hocamın ismini sayıklayan, şimdi milyonlar olduk. Bundan yıllar sonra Fenerbahçe tarihi kendisinden önce ve sonra diye ayrılacak. Buna inancım tam. Çok başka adam çok
    Bu yorumlar şaka olsun lütfen, lütfen ciddi değilim, trollüyorum deyin.

• Şu profilinizle bunu yazmaya utanmıyorsunuz da değil mi?
  • quote:

Şu profilinizle bunu yazmaya utanmıyorsunuz da değil mi?
    Neden utanacakmışım?

• Şimdi ses kaydını atsak yine ceza keserler.Adam utanmadan ersun Fenerbahçeli diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Şimdi ses kaydını atsak yine ceza keserler.Adam utanmadan ersun Fenerbahçeli diyor
    Bu sezon Ersun'a verilen destek 2017-2018 sezonunda Aykut Kocaman'a verilse şampiyon yapabilirdi takımı. 2 puan farkla şampiyonluğu kaçırmıştınız.

• Aykutu sevmem ama bu doğru iç sahada çok puan kaybettik o sezon.Takım yatılta oldupu halde taraftar destek vermedi(sözde taraftar)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.