Şimdi Ara

Ersun Yanal : ''Messi Olsa Tribüne Gönderirim'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam eyvallah formsuz olanı oynatma hocam, ki olması gerekende budur. Sow iyi başlamadı sezona, fizik olarak geride biraz, Emre berbat durumda o da oynamasın, baktın Baroni'nin yürüyecek hali yok onuda kestin takımdan, Kadlec zaten nasıl transfer edilmiş bu takıma anlamak mümkün değil, o da +4'ün değişmez ismi olacak onuda anladık..

Peki Volkan bu haldeyken, üzerine gelen topları çıkaracak mecali yokken ve Mert sezona çok iyi baslamışken hani nerde senin adaletin? Yazık değil mi o çocuğa? O kadar şevkle başlamış sezona, ama bir anda yine Volkan'ın yedeği.. Mou'nun Real'de yaptığını sende Fenerbahçe'de yap, ne kaybedersin. Bırak kaybetmeyi, inan çok destekçi kazanırsın.

Ha 1-2 ay sonra Volkan yine bildiğimiz Volkan olur, formasını geri alır geçer kaleye..
  • messi olsa ayakkabılarını taşır
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Aykut Kocaman'ın takımı taktik olarak en azından hazırdır, dedi herhalde.. O takımı bpzmadan sahaya sürdü çünkü.
  • o değilde sanane kardeşim bize kimin hoca oldugundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Aykut Kocaman'ın takımı taktik olarak en azından hazırdır, dedi herhalde.. O takımı bpzmadan sahaya sürdü çünkü.

Ne saçmalıyon birader

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Ne saçmalıyon birader

karnın mı ağrıdı çocuk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

Şimdi bu Hoca olduğunu mu iddaa ediyor Aziz yıldırım messiyi getirecek sen tribüne göndercen orayı yıkarlar

size noluyo ben onu anlamıyorum

• Bu Adamın Özgüven Tavanda,Bi Güven Gelmiş Kendisine İnşallah Bunu Futbolcularada Yansıtır
  • Korkak futboldan yavaş yavaş kurtulduğumuzu düşünüyorum,Aykut Kocamandan sonra özgüven sahibi bir hocamız var bekleyip görücez saçma yabancı kararından sonra Messi'nin bile yedeğe çekilebileceği tek ülkeyiz sanırım
  • başlıkla içerik arasındaki farklar dağlar kadar
  • Madem bu kadar artislik yapıyosun Volkan'ı kes o zaman ? Yer mi maçan ? Boş hava.
  • yalnız benim anlamadığım şey bi gsli geliyor fb bölümüne konu açıyor bizim teknik direktör hakkında, üstüne bu ne ego, keşke daum gelseydi diyor. sadece benim mi dikkatimi çekti bi ben mi rahatsız oldum yani?
  • Ersun Yanal'ın abdestli namazlı adamlarla bir sıkıntısı yoktur inşallah. Milli takımdaki hakan Şükür muhabbetleri aklıma geldi huylandım.
  • Messiyi sidik yarışına sokandan hayır gelmiyor.Ersun gidici.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

Ersun Yanal'ın abdestli namazlı adamlarla bir sıkıntısı yoktur inşallah. Milli takımdaki hakan Şükür muhabbetleri aklıma geldi huylandım.

Oyle olsa Alperle sorun yasardi

• Cok itici geliyor bu adam bana, asagilik kompleksine girmis gibi aciklamalari

• Daha Kuyt'ı yedek bile bırakamayan adam Messi'yi mi tribüne göndericek ?

• İşte bu da Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir.
  • Messi olsa Olcayi kesmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Asıl ben burada hocaya saygı duyulacak yeri anlamıyorum.Hocaya niye saygı duyarsın ? işini layığıyla yaptığı için.

Hoca adaletli forma dağıtır.Hoca doğru taktiği takıma aşılar.Hoca takımda bir güven duygusu oluşturur.Saygı duyarsın.

Şimdi ben Sow olsam;

Forvet olarak gelmişim.Adını sanını tanımadığım bir teknik direktör beni sol kanatta oynatmış.Arkamda beni besleyecek tek oyuncuyu + takımın efsanenesini yollamışlar.Yerine adam almamışlar.Yetmemiş yeni teknik direktör gelmiş.Onunda kariyeri kulübün vizyonuyla örtüşmüyor.

Ben bu arada hala Sow'um ve hocama saygılıyım.(Bu arada Zenci olduğum için alette 30 santimetreyi bulmuş.)

Sonra yeni gelen hoca takıma sistem oturtacağım demiş.Hiç bir sistem oturtamamış.Koca transfer dönemi geçmiş hala beni besleyecek oyun kurucu alınmamış.Takım gol atamıyor.İleride pozisyon üretemiyor.Bunu takımda en iyi yapan adamım.

Bu arada takım şampiyonlar liginden elenmiş lige kötü başlamış ve UEFA men cezamızı onamış.2 yıl Avrupa da yokuz.

Lige 4 elle sarılalım bari şampiyon olalım takımdaki kara bulutları bir nebze olsun dağıtalım diyorum.Sonra bir bakıyorum lig maçı kadrosunda yokum.

E afedersiniz de Ali Sami artık.Ben öyle hocaya saygı maygı duymam.Transferimi isterim takımdan.Hadi Türk futbolcu olsam ülkemde yaşamak aileme daha yakın olmak için kalırım.Takımın aynı samanda taraftarıyımdır kalırım.Ama elin Fransa'sından gelen Senegal'li bir adamım lan ben.

Taa Senegal'den Türkiye'ye gelecem piyasası olan bir oyuncu olacam sonra kim olduğunu bilmediğim bir adam sırf egosunu tatmin etmek için beni kesecek.

Oldu görürsem söylerim.

Yazdıklarına cm'i cm'ine katılıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.