Şimdi Ara

Ertuğrul Taşkıran (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Ben sene başından beri kaleye mert in geçmesini istiyorum ama Volkan yaşadığı ve Aziz Yıldırım ile ekibi olduğu sürece kaleye başkasının geçebileceğini sanmıyorum. o kadar formsuz dönemine, abidik gubidik yediği gollere hatta hala sağ tarafından yediği gollere rağmen kaleci rotasyonu hiç yapılmıyor. Muhtemelen Volkan ın yerinde başka bir kaleci olsaydı şuan diyarbakırspor da falan olurdu.

yine aziz yıldırım

Bu kadar hata ve düşük performansa rağmen o adamın iki direktör tarafından da oyundan 1 dakika bile alınamamasının başka bir sebebi yoktur bana göre.

nasıl bir muhabbet dönüyor olabilir yani sana göre aziz yıldırım ersun yanala telkinde mi bulunuyordu ersun bu çocuğu oynat hata mata yapıyor ama iyi eldiven bak bu bizim kırk yıllık volkan bu.

tamam başkanım. galatasaraylıların her şeyi demirörene aziz yıldırıma bağlamasını anlıyorum da fenerbahçelilerin de böyle şeyleri artık başkana bağlaması durumun vehametini gösteriyor artık aziz yıldırım bıraksa da herkes rahatlasa artık ben başkandan memnunum ama bana bile dert oldu.

http://www.youtube.com/watch?v=M9R4SnOTEd0

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben sene başından beri kaleye mert in geçmesini istiyorum ama Volkan yaşadığı ve Aziz Yıldırım ile ekibi olduğu sürece kaleye başkasının geçebileceğini sanmıyorum. o kadar formsuz dönemine, abidik gubidik yediği gollere hatta hala sağ tarafından yediği gollere rağmen kaleci rotasyonu hiç yapılmıyor. Muhtemelen Volkan ın yerinde başka bir kaleci olsaydı şuan diyarbakırspor da falan olurdu.

yine aziz yıldırım

Bu kadar hata ve düşük performansa rağmen o adamın iki direktör tarafından da oyundan 1 dakika bile alınamamasının başka bir sebebi yoktur bana göre.

nasıl bir muhabbet dönüyor olabilir yani sana göre aziz yıldırım ersun yanala telkinde mi bulunuyordu ersun bu çocuğu oynat hata mata yapıyor ama iyi eldiven bak bu bizim kırk yıllık volkan bu.

tamam başkanım. galatasaraylıların her şeyi demirörene aziz yıldırıma bağlamasını anlıyorum da fenerbahçelilerin de böyle şeyleri artık başkana bağlaması durumun vehametini gösteriyor artık aziz yıldırım bıraksa da herkes rahatlasa artık ben başkandan memnunum ama bana bile dert oldu.

Türkiye de bireysel ilişkiyle adamların takımlarda oynadığı/kaldığı gerçeğini göz ardı edecek değiliz. Volkan'ın bu kadar düşük performansa rağmen kaleden bir dakika bile kesilememesinin mantıklı bir sebebini söyleyebilir misin?

kaybetmemek için oynatıyor desek, oynadığında da düzelmedi. Nedir yani? Volkan'da ki tahammülün sebebi nedir? Mert'e yapılan çok büyük haksızlık bana göre.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yine aziz yıldırım

Türkiye de bireysel ilişkiyle adamların takımlarda oynadığı/kaldığı gerçeğini göz ardı edecek değiliz. Volkan'ın bu kadar düşük performansa rağmen kaleden bir dakika bile kesilememesinin mantıklı bir sebebini söyleyebilir misin?

kaybetmemek için oynatıyor desek, oynadığında da düzelmedi. Nedir yani? Volkan'da ki tahammülün sebebi nedir? Mert'e yapılan çok büyük haksızlık bana göre.

aziz yıldırım olmadığı kesin. milli takımda da aziz yıldırım baskısıyla oynatılıyor olsa gerek fatih terim tarafından. şu aziz yıldırım yaptı yea histerisinden vazgeçmeliyiz. adamın eleştirilecek tonca yönü var zaten, böyle boş meselelerde laf vurmak mantıksız

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Ertuğrul Taşkıran

penaltılara tepki olarak doğdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Mertle yarışırlar Ertuğrulda iyi kaleci ama 2 senedir koyamadı üstüne aynı formunda.

Kayseri'de gayet iyiydi geçen yıl.Hatta geçen yıl Mertten iyiydi.Bu yıl şimdi Mert iyi duruyor tabii Kayserinin kadro takım kötü bu kaleci performansını etkiliyor olabilir.

Kat kat etkiliyor hemde. Bu kadar eezalet oynayan bir takım da kaleci daha ne yapabilir ki. Defans geleni gideni pozisyon yaptırıyor. Ertuğrul'un dünkü maçta yediği tek hatalı gol frikik golü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Mertle yarışırlar Ertuğrulda iyi kaleci ama 2 senedir koyamadı üstüne aynı formunda.

Kayseri'de gayet iyiydi geçen yıl.Hatta geçen yıl Mertten iyiydi.Bu yıl şimdi Mert iyi duruyor tabii Kayserinin kadro takım kötü bu kaleci performansını etkiliyor olabilir.

Kat kat etkiliyor hemde. Bu kadar eezalet oynayan bir takım da kaleci daha ne yapabilir ki. Defans geleni gideni pozisyon yaptırıyor. Ertuğrul'un dünkü maçta yediği tek hatalı gol frikik golü.
  • Şadan bazen hakkaten saçmalıyorsun ha . Volkan'ın forma giymesiyle Aziz Yıldırım'ın uzaktan yakından alakası yok.

Volkan takımdaki en tecrübeli adam diye forma giyiyor. Mert'e güvensizlikten kaynaklanan bir sorun değil bu. Zamanında Engin bir sakanlandı, Rüştü bir daha bırakmadı kaleyi. Aynı olay Volkan'ın başına gelmesin diye kendisi ameliyat olmadı.

Hadi Fenerbahçe'de sürekli forma giyiyor. Milli Takımda da formayı alması Aziz Yıldırım sayesinde mi? Biraz destekli atın.
  • volkan bitmiş. antep maçında attığı çalımlara ne demeli?

1.kaleci kesinlikle mert olmalı ertuğrul ise samsundan sonra düşüşe geçti mertin yedeği bile olamaz.
  • İleride Mert alacak ileride Ertuğrul alacak?

Neden ileride abi, kim iyiyse bugün de o oynayacak kalede?

Bu konuda Almanlar'a hastayım. İki tekledi diye Leverkusen Adler'i kesip anında Leno'ya verdi kaleyi. Schalke'de çoğu zaman Unnerstall oynuyor, o da çok genç.

Koskoca Casillas formsuz diye kesilirken Volkan efendinin ilk 11'den kesilemeyişini aklım almıyor.

Şu anda takımda en az katkıyı yapan kesinlikle Volkan. Şampiyonluğun kaleden geçtiğine inanan biri olarak ben kesinlikle form durumlarına göre kaleye öncelikle Mert'i koyardım.
  • Neden ileride? Leverkusen Leno'yu, Schalke Unnerstall'i, BMgladbach Ter-Stegen'i, Atletico Courtuais'i oynatırken biz niye Mert'i oynatmıyoruz? Rooney 16 yaşında milli oldu. Genç oyunculara "daha pişmesi lazım" mantığıyla yaklaşarak kaç genç oyuncunun kariyerini bitirdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 maçta kötü oynasa Mert'i harcayacaklar gelmiş. Tipik ülkemizin taraftar profili. Çok değil bundan bir iki sene önce Gökay'ı Xavi yapanlarda bunlar gibi olanlardı.
     Ertuğrul Taşkıran
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

İleride Mert alacak ileride Ertuğrul alacak?

Neden ileride abi, kim iyiyse bugün de o oynayacak kalede?

Bu konuda Almanlar'a hastayım. İki tekledi diye Leverkusen Adler'i kesip anında Leno'ya verdi kaleyi. Schalke'de çoğu zaman Unnerstall oynuyor, o da çok genç.

Koskoca Casillas formsuz diye kesilirken Volkan efendinin ilk 11'den kesilemeyişini aklım almıyor.

Şu anda takımda en az katkıyı yapan kesinlikle Volkan. Şampiyonluğun kaleden geçtiğine inanan biri olarak ben kesinlikle form durumlarına göre kaleye öncelikle Mert'i koyardım.

şöyle bi mantık var bi nevi totem hatta, iyi giden takımı bozmayayım. Volkan bu hafta bi bacakarası yese bi tane de elinden kaçırsa ama buna rağmen 2-4 kazansak yine volkan kalede olur. Baroni,Meirelesde genelde bu yüzden oynuyo....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.