Şimdi Ara

ERZİNCAN HUKUK 30100 İLE ALIYOR.BENİM SIRALAMAM 35BİN GİRME OLASILIĞIM NEDİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

ERZİNCAN HUKUK 30100 İLE ALIYOR.BENİM SIRALAMAM 35BİN GİRME OLASILIĞIM NEDİR

(En Son Oy Tarihi: 9.7.2014)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• up
  • hukuğun 35binlere düşüceğini düşünmüyorum açıkcası

• Up

• Geçen sene hukuk sıralamalarının geri gitmesinde en büyük faktör hukuk kontenjanlarındaki büyük artıştı. ancak bu sene kılavuzdan gördüğümüz kadarı ile neredeyse yok denecek kadar bir artış var. yeni açılan sadece Afyon Kocatepe üniv. hukuk fak. var, 2-3 tane de özellerden yeni var. bunların da sıralamalara çok büyük etkisi olmayacaktır diye düşünüyorum. salim ünsalın sıralama tahminlerinde Erzincan hukuk 31173 görünüyor. umarım gönlünce olur dostum...
  • Hormanc dostum yorumun için teşekkürler ankara Üniversitesi maliye böl. Hakkında bilgin varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Maliye kamu sınavlarında başarılı bir bölüm diye biliyorum. ama özel sektörde aynı şeyi söyleyebilir miyiz bilmiyorum. İşletme-iktisat bölümü mezunları kamuda maliye mezununun girebileceği bütün sınavlara girebiliyor. aynı zamanda da özel sektörde de maliyeye göre daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Marmara işletme ya da Yeditepe vb nitelikli vakıf üniversitelerinde işletme-iktisat okumak daha avantajlı olur gibi geliyor bana...
  • Up

• arkadaşlar son yorumlarınızı bekliyorum. bir de afyonda bu sene hukuk açılmış afyon nasıl bir yer?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.