BU ARDA HANGİ KÖYDEN BEN YURTBAŞI ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN HÖKÜMETİN EN BÜYÜK KÖYÜ
quote:
Orjinalden alıntı: sexai
ben refahiyeliyim bizim akrabalar hep köyde dolayısıyla hükümetten (Refahiye) yada ERzincan'dan birine ulaşmam zor sen nerdesin?
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan
ÇANKIRI
Erzin-CAN kümeye
Biz demiştik Hem de taa 7 Temmuz'da hem de..
Ama kimse inanmamıştı.Gelin yol yakınken Çankırılı olun.
Forza ÇANKIRI !! Erzincan'a 3.ligde başarısızlıklar dilerim.
Biz bu takımı sevinmek için sevmedik imzamızı bütün erzincanlılar eklesin.
Alayına isyan olsun erzincana yemin olsun düşsek bile amatöre terkedenler kahpe olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
/>
Alayına isyan olsun erzincana yemin olsun düşsek bile amatöre terkedenler kahpe olsun.
ben bunu bi yerden hatırlıyorum sanki
quote:
Orjinalden alıntı: 35tam35
quote:
/>
çaktırma
YÜRÜYORUM KARANLIK DAR SOKAKLARDA BİR BESTEN YİNE DİLİMDE SENİN AŞKINLA GÜZEL GÜNLER GELECEK ELBET SONUNDA ERZİNCAN DİYE TUTUŞCAZ ŞAMPİYONLUKTA
SULARINI KESECEĞİZ O GÜN BU KENTİN ŞARAP AKITACAĞIZ HANELERİNDEN İNSANLAR SEVİNÇTEN SARHOŞ OLACAK O GÜNLER BİZLERE BAYRAM OLACAK
BAKMAYIN BİZE ÖYLE ANLAYIN BİZİ ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ ERZİNCANIMIZI HAYAL DEĞİLKİ BUNLAR GERÇEK OLACAK BU ŞEHİR BİZİMLE SARHOŞ OLACAK
buda yeni marşımız nasıl ?
Hepımız erzıncanlıyız :D
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 35tam35
quote:
/>
çaktırma
YÜRÜYORUM KARANLIK DAR SOKAKLARDA BİR BESTEN YİNE DİLİMDE SENİN AŞKINLA GÜZEL GÜNLER GELECEK ELBET SONUNDA ERZİNCAN DİYE TUTUŞCAZ ŞAMPİYONLUKTA
SULARINI KESECEĞİZ O GÜN BU KENTİN ŞARAP AKITACAĞIZ HANELERİNDEN İNSANLAR SEVİNÇTEN SARHOŞ OLACAK O GÜNLER BİZLERE BAYRAM OLACAK
BAKMAYIN BİZE ÖYLE ANLAYIN BİZİ ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ ERZİNCANIMIZI HAYAL DEĞİLKİ BUNLAR GERÇEK OLACAK BU ŞEHİR BİZİMLE SARHOŞ OLACAK
buda yeni marşımız nasıl ?
gerçekten güzel ve "orjinal" bi beste
quote:
/>
varoşların barosu ne günlerdi ya ulan alişe haber vereyim düşmüş kümeye imzada şekil hani
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
/>
varoşların barosu ne günlerdi ya ulan alişe haber vereyim düşmüş kümeye imzada şekil hani
harbi ya bu kadar sayfayı sabahlara kadar uyumadık yaptık küme düşmeyi haketmedik çankırı gibi 1 taraftarı olan takımlar 2.ligde biz düşüyoruz burası Türkiye işte yeni katılan arkadaşlar sizde hoşgeldiniz
ne zaman küme düştük lan biz?
quote:
Orjinalden alıntı: yavkar@fb
ne zaman küme düştük lan biz?
şikeyle düşürdüler bizi ya
deme be.
konu dışına gelsene.
KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
efsane geri döndü.
yaşam biter erzincan sevdası bitmez
yönetim istifa
o yee erzincan
her ne kadar sercanın takımı şike ile de şampiyon olsa doğunun 24ayarı erzincan bu senede clye katılamıcak
Kafasına saç ektirecek parası yok gelmiş şanlı erzincanın başına geçiyor hep bu keltoşun yüzünden kümeye düştük keltoş sülo istifa.
konu süper up layayım dedim
Erzincan İçin upppp Bende Erzincan'lıyım Kemah/Sürek Köyü.Gerçi İstanbul'da yaşıyorum ve burda doğdum ama3.Ligde Başarılar Erzincanspor'umuza