Muazzam bir açılıştı, herdaim böyleleri yapılır inşallah, emeği geçenlere teşekkür ederim.
Kenan Doğulu hariç muazzam
quote:
Orijinalden alıntı: A.SAYGILI
Geçen sene vancouver ın çok takipçisi vardı burada. Hatırlıyorum.
Tek başımada olmak istemiyorum. Ailemle gidecem ama kafa dengi birileri lazım yani. Bir sürü yabancılar, ruslar olacak. yanımda beraber kayabileceğimiz, sohbet edebileceğimiz. Gidip en azından bir Adnan Polatın otelinde sohbet edip sahlep imizi yudumlayacağımız bir arkadaş lazım
Vancouver'ın daha çok takipçisinin olması normal. Şöyle ki
Bu organizasyon "Kış Oyunları" adı altında geçer Vancouver ise "Kış Olimpiyatları" adı altında geçer. Yani Vancouver nispeten daha büyük bir organizasyondu. Olimpiyat olduğu için.
Ayrıca Vancouver 2010 olimpiyat olduğu için bir sürü çok profesyonel, çok ünlü sporcular birbiriyle yarışıyordu. Bu yüzden Vancouver'ı takip ettim. Bana 2011 Erzurumda tek ünlü isim söyleyin mutlaka kaçırmamalısın diyebileceğiniz. Korkarım öyle bir isim yok.
Reklam, tanıtım vs gibi nedenlerle uzar gider bu yazacaklarım...
Universiade o kadar da abartılacak, yere göğe sığdırılamayacak bir organizasyon değil. Ha ama bu organizasyon ilerde daha büyüğüne, bir kış olimpiyatı organizasyonuna yol verirse, referans olursa ne mutlu bize.
quote:
Orijinalden alıntı: Hermés
quote:
Tek başımada olmak istemiyorum. Ailemle gidecem ama kafa dengi birileri lazım yani. Bir sürü yabancılar, ruslar olacak. yanımda beraber kayabileceğimiz, sohbet edebileceğimiz. Gidip en azından bir Adnan Polatın otelinde sohbet edip sahlep imizi yudumlayacağımız bir arkadaş lazım
Bu organizasyon "Kış Oyunları" adı altında geçer Vancouver ise "Kış Olimpiyatları" adı altında geçer. Yani Vancouver nispeten daha büyük bir organizasyondu. Olimpiyat olduğu için.
Ayrıca Vancouver 2010 olimpiyat olduğu için bir sürü çok profesyonel, çok ünlü sporcular birbiriyle yarışıyordu. Bu yüzden Vancouver'ı takip ettim. Bana 2011 Erzurumda tek ünlü isim söyleyin mutlaka kaçırmamalısın diyebileceğiniz. Korkarım öyle bir isim yok.
Universiade o kadar da abartılacak, yere göğe sığdırılamayacak bir organizasyon değil. Ha ama bu organizasyon ilerde daha büyüğüne, bir kış olimpiyatı organizasyonuna yol verirse, referans olursa ne mutlu bize.
quote:
quote:
Ama bu oyunlarda 23 tanesi arasında en süperi olmuş. Doğru kış olimpiyatları olmadı ama yapılan tesis dünyada ilk 3 e girer.
quote:
Vancouver 2010 olimpiyat olduğu için bir sürü çok profesyonel, çok ünlü sporcular birbiriyle yarışıyordu. Bu yüzden Vancouver'ı takip ettim. Bana 2011 Erzurumda tek ünlü isim söyleyin mutlaka kaçırmamalısın diyebileceğiniz. Korkarım öyle bir isim yok.
Tabii ki öyle olacak. İleriye dönük yapılmış bir yatırım o tesisler. Bugün kış oyunları oynanır, ileriki zamanda da olimpiyat yapılır. 1 günlüğüne de olsa gidip oyunları izleme şansım oldu. Tesisleri yapılırken de görmüştüm. Kış olimpiyatlarının yapıldığı komplekslerden hiç bir eksiği yok. Herşey düşünülmüş. Gerekirse eklentiler yapılıp daha da geliştirilebilir. Civardaki gecekondular ve yıkıntılardan temizlenmiş bazı yerler de gözümden kaçmadı. Tesislerin uluslararası tanıtımı ve turizme getirisi amacıyla Palandökende büyük bir çevre düzenlemesi başlatılmış anlaşılan.
Erzurum tatilimi tamamladım herşeyiyle mükemmmeldi. Emeği geçen herkese binlerce kez teşekkürler.
Atlama kuleleri müthiş
Ben gittiğime pişman oldum. 2 gün arkadaşımda kaldım ve benimde dalım olan alp disiplini yarışını izlemek için ordaydım. Gerçekten yapabilecekleri en kötü pisti yapmışlar sanki. Yarış pistin ortasında bitiyordu ve biz en aşağıda sadece yarışı ekrandan izleyebiliyorduk. Üstelik televizyondan izlerseniz daha net bir görüntü yakalarsınız. Her tarafı açık 4-5 basamaklı oturmalık bir yer yapmışlar. O soğukta 20 dk.dan fazla duramadım döndüm geri. Erzurum slalom ve alp disiplini yarışlarını pek becerememiş sanki. Atlamalar içinde bilet almıştım ama gidemedim o tarihte ne yazık ki. Atlamalarda da çok soğukmuş hava ve kesinlikle kapalı bir oturma yeri yapılması şartmış hani. İnsanlar bir hevesle gitmişlerdi oraya fakat ben yarım saatten fazla dayananı görmedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme