Şimdi Ara

ERZURUM MRK.K.LIĞI/ERZURUM MERKEZ Bedelli Askerlik Yapacaklar Buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
4
Favori
28.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vayyy tertip :) bende 23 kasım
  • Selam beyler,
    30B için whatsapp grubu bulamadım, varsa linkini paylaşabilir misiniz? Yoksa oluşturalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-c-s -- 1 Ağustos 2019; 17:8:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-c-s

Selam beyler,
    30B için whatsapp grubu bulamadım, varsa linkini paylaşabilir misiniz? Yoksa oluşturalım.
    Merhaba hocam, 30B'deyim ben de grup bulamadim.

Baska 30b varsa kuralim grup.
  • Başka kimse yok, biz kurup linki buraya bırakalım isteyen gelsin

• 30B whatsapp grubu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-c-s -- 26 Ağustos 2019; 22:20:50 >

• Gidip pek yorum yapan yok. Aklımda kalanları aktarayım. Komutanlardan ve arkadaşlarımdan memnundum.

*İki bina var, merkez ve lojistik. Merkez dolunca diğerine almaya başlıyorlar. Ben lojistikte kaldım ve memnundum, merkezde olanlar lojistiğin daha iyi olduğunu söylediler. Geç teslim olarak lojistiğe düşebilirsiniz.
    *Girişte takım komutanlarından birisi bizi kolonya ile karşıladı :)
    *Girişte sıra oluyorsunuz ve bu sıraya göre size yaka numaralarınızı verecekler, koğuşlar ve takımlar bunlara göre oluşturulacak. Sırada sizden önceki ya da sonraki kişi buddy'niz olacak. Yani birçok şeyi beraber yapmanız gerekebilir. Aynı ranzada kalacaksınız. Bu sebeplerden ötürü önce teslim olmadan tanışıp sonra sıraya geçerseniz sizin için daha iyi olur.
    *Komutanları 3 gruba ayırıyorum, manga, takım ve bölük komutanları Çoğunlukla takım ve manga komutanlarınızla zaman geçireceksiniz ve genel olarak bize iyi davrandılar. Ayrıca bölük komutanlarımız (teğmenler) Samet ve Yücel'e teşekkürler, iyi insanlar kendileri.
    * Yemekler beklenileni vermedi ve duş aldığımız yer ayrı bir binada yaklaşık 150-200 metre uzaklıkta.
    * İlk hafta temel eğitimler, sağa sola dön, selam ver, yürüş yapma vs., 2. hafta eğitimi ve 3. hafta tören provası.
    * Botlar için 1-2 numara büyük alın ve silikon tabanlık kullanın. Her eğitimde mutlaka yürüyeceksiniz. Bu yüzden botlar önemli. Kahverengi olanların daha rahat olduğunu söylüyorlardı.
    * yanınızda mutlaka nemlendirici (özellikle dudaklar için) olsun.
    * Hastalanmam diyordum ama hastalandım. Hastalanma ihtimaliniz yüksek bu yüzden kendinizi buna göre hazırlayın.
    * Horlayanlar var, ben de horluyormuşum bu arada :) ama diğerleri beni bastırıyormuş :) Kulak tıkacı alın silikon olandan, rahat edersiniz.
    * Akıllı telefon sokup yakalanırsanız alırlar ve askerliğinizi uzatırlar, şakası yok. Eğer gerçekten kullanma ihtiyacınız varsa takım komutanları ile konuşun. Tuşlu olanları sivil hattınız ile sokabilirsiniz.
    * Bu tarihten itibaren hava soğuk olur mutlaka içliklerle gelin.
    * Güneş yakıcıydı, güneş olursa güneş kremi kullanın.
    * Nakit geçerli değil, kart bulundurun yanınızda. Çünkü bazen kantinden alışveriş yapak isteyeceksiniz. Bizim zamanımızda sivil kantin vardı sadece ve kazıktı. Burdan onlara selam!!!

• 2019 EKİM-34B Erzurum da bedelli yapacak arkadaşlar var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Netesentez -- 26 Eylül 2019; 11:10:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netesentez N kullanıcısına yanıt
    Ben de 34B Erzurum tertip

• 34B erzurum.
  • Beyler sa 2019-34B 25. hudut tugay komutanlığı Ardahan/Artvin e Bedelli Gidecek arkadaşlar var mı dır iletişim kuralım.
  • 34B Ardahan da askerlik yapacak kimse yok mu
  • merhaba bizde 9 uncu kor.kh.des.gr.kh.ve kh.bl./erzurum merkez buraya gidecez normal kısa dönem olarak sizin gittiğiniz yer ERZURUM MRK.K.LIĞI/ERZURUM MERKEZ aynı yermi bizim havuz başında dediler ?
    hocam bildiğiniz whatsapp grubu falan varmı ?
  • Bende 34b Erzurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben de 34b erzurum hocam whatsapp grubu var mi

• rcptuna.43 R kullanıcısına yanıt
    Erzurum 36b
    WhatsApp.com
    Sayfa Bulunamadı
    https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser

• mustafa altunsoy M kullanıcısına yanıt
    Erzurum 36b
    WhatsApp.com
    Sayfa Bulunamadı

WhatsApp.com
    Sayfa Bulunamadı

WhatsApp.com
    Sayfa Bulunamadı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.