Şimdi Ara

Escape From Baghdad (Yüksek Kalitede Aksiyon Kısa Film) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nası bi kibirse hala anlamyosun
    Heralde daha ogrenicem seyler var ama
    Bi seyler yapıp kendimi gosterip gelistirmem lazm bu isleri 5 yıldr arastryorum ve cok sey ogrendim hadi eyv fazla uzatma istersen benim amacm belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem87 -- 15 Ağustos 2014; 18:44:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem87

Nası bi kibirse hala anlamyosun
    Heralde daha ogrenicem seyler var ama
    Bi seyler yapıp kendimi gosterip gelistirmem lazm bu isleri 5 yıldr arastryorum ve cok sey ogrendim hadi sen git simdi kapalı kutuna .d

ben 2advanced da çalışmış bi insanım sen kimsinde bana aşık atıyon koçum kapalı kutuymuş benim atlet şortla girdiğim ofisime sen hayal gücünle varamassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anterman -- 15 Ağustos 2014; 18:47:05 >
  • Anterman kullanıcısına yanıt
    kardeşim işallah kendini dahada geliştirirsin hadi gülegüle öğütler için saol hadi eyv.
  • Tamam siz daha iyisini yapıyor olabilirsiniz ama gelip burda millete yok yere bok atmayın. Uğraşmışlar bence güzel de olmuş, işin içine senaryo da girse çok daha iyi şeyler ortaya çıkar. Egonuzu bırakın da tebrik etmeyi öğrenin.
  • Emeğinize sağlık, tebrik ederim.
  • Eyvallah Çok Teşekkürler Beyler.
  • erdem87 kullanıcısına yanıt
    Hocam tebrik ediyorum bayağı güzel olmuş.
    Hocam bütçeniz ne kadardı+ silahları nasıl hallettiniz bayağı gerçekçi silahlar, silah ateşleme dışında efektlerde mükemmel. Alanıda güzel seçmişsiniz, diğer filmlerinizide bekliyorum.
    Kamera ne bu arada?
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Bütçemiz 100 Lira Civarında.
    Silahları Gerçek Boyutlarında Renkli Çıktısını Aldık Tahtanın Üzerinde Şekli Keserek Yaptık. Tahta Yani :)
    Kameraya Gelicek Olursak Iphone5s+lens le 1080p 29frame de Görüntü Alabiliyorsun.
    Düzgün Çekim İçinde Tripot Kullandık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem87 -- 17 Ağustos 2014; 1:45:46 >
  • erdem87 kullanıcısına yanıt
    Hocam 100 lira için mükemmel olmuş.
    Eğe bir bilgiye ihtiyacınız olursa film fabrikası diye bir forum var. Birde ingilizceniz var youtube'tan Indy Mogul'de ucuz ışıklandırma teknikleri ve DIY projeleri var.
  • Tebrikler, güzel olmuş.
  • Sence artık hiç efekt kullanmadan film yapılabilir mi? Günümüzde efektler filmlerinin büyük bir parçası oldu. Sen git 60 dakikalık bir filme sadece diyalog koy o filmi kimse izlemez. Bu filmdeki efektler de oldukça iyi. (0:32'deki patlama sahnesi dışında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 17 Ağustos 2014; 12:46:50 >
  • Güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Sence artık hiç efekt kullanmadan film yapılabilir mi? Günümüzde efektler filmlerinin büyük bir parçası oldu. Sen git 60 dakikalık bir filme sadece diyalog koy o filmi kimse izlemez. Bu filmdeki efektler de oldukça iyi. (0:32'deki patlama sahnesi dışında)

sen ne saçmalıyon ya
  • Hatalar var. Adam, ateş eden adamın yanına gidip "hadi gidiyoruz" diyor. Bu esnada adam ayakta ve yerde yatan da ateşi kesiyor. Vururlar onu.

Onun dışında filmde anlamsız bir biçimde radial blur effect var. Ekipmanlar iyi olmadığı için, herhalde bu şekilde kapatmak istediniz.

Kamera blur olunca o sıçrayan kan efekti de olmamış gibi. Örnek :http://prntscr.com/4dsbfs

Diyaloglar artık dalga geçtiğimiz dublajlı Amerikan filmi gibi olmuş. Doğal olsa daha iyi olurdu.

Kolay gelsin.
  • İyi tespit yapmışsın kardeşim.
    Yorumlarında haklısın.
    Blur ekipmanları tam net göstermemek içindi.
    Kan efekti ne de motion bluru açmayı unutmuşum tek sıkıntısı o.
    Dialoglarda sonuna kadar haklısın elimize de sağlam bi konuşma metti ve mikrofon yoktu.
    Sonraki filmlerde bu hatalar en az iner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem87

İyi tespit yapmışsın kardeşim.
    Yorumlarında haklısın.
    Blur ekipmanları tam net göstermemek içindi.
    Kan efekti ne de motion bluru açmayı unutmuşum tek sıkıntısı o.
    Dialoglarda sonuna kadar haklısın elimize de sağlam bi konuşma metti ve mikrofon yoktu.
    Sonraki filmlerde bu hatalar en az iner.

Metinlerde eksiğiniz ve yazacak kişi sıkıntınız varsa yardımcı olmak isterim. Diğer konularda da yardımcı olabilirim. PM'den konuşabiliriz.
  • Yine bir amerikan Irak filmi mi yoksa.
  • Hocam filmfabrikası adlı foruma gidin, orada çok bilgili abiler var. Yardım alabilirsiniz hatta, makyaj ve ses konusunda uzmanlar var.

Kadrajlara biraz daha önem verebilirdiniz.

@Anterman Bazı forumlarda 2.000 lira bütçeyle bok gibi film çekenler var, ilk kısa film denemelerinin çoğunda zaten senaryoya derinlik verilmez.
  • sunon S kullanıcısına yanıt
    Aman diyim ya. Gına geldiş artık.
  • emek vermişsiniz eyw ama benimde hoşuma gitmedi açıkcası çok yol katetmeniz gerek .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.