Şimdi Ara

[ESEA] Premium hk. -düzeltme-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Esea'yı denemeden önce satın almak istemiyorum. Elinde trial code mevcut olan varsa yardımcı olabilir mi? İlla ki bir karşılık beklerse elimde birkaç sticker mevcut değerinde karşılayabilirim.

Kpss'den sonra oyuna geri dönüş yaptım. Rütbem şu an le-lem arası. Öncesinde lem-supreme arasında git gel yapıyordum. Ama pek mm girmiyorum hileden dolayı. Faceit takılıyorum, oranın da sistemini sevemedim bir türlü nedense. Orası da sıkıcı geliyor açıkçası. Siz sormadan ben söyleyeyim :)

Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimai -- 5 Haziran 2016; 14:16:20 >

• 6,95 olan aylık premium'dan aldım arkadaşlar. Bu şekilde bir deneyeceğim bakalım, insider ile premium arasında ilk aşamada çok fark olmaz sanırım. En azından klasik mm oyuncusu olarak esea'ya bir alışıp kendimi geliştirsem iyi olacak.

Bu arada eklemek isteyenler olursa esea'dan;

https://play.esea.net/users/955945

Bu linkten ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raimai

6,95 olan aylık premium'dan aldım arkadaşlar. Bu şekilde bir deneyeceğim bakalım, insider ile premium arasında ilk aşamada çok fark olmaz sanırım. En azından klasik mm oyuncusu olarak esea'ya bir alışıp kendimi geliştirsem iyi olacak.

Bu arada eklemek isteyenler olursa esea'dan;

https://play.esea.net/users/955945

Bu linkten ekleyebilirsiniz.

esea'da paypal ile premium alımı iptal edildi diye biliyorum. acaba nasıl aldınız?
  • Verygames ve g2a de satıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkt eseanın subscribe kısmından paypal doğrudan ödeme ile aldım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raimai

Direkt eseanın subscribe kısmından paypal doğrudan ödeme ile aldım hocam.

Allah allah ben o şekilde alamamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayganz

Verygames ve g2a de satıyorlar

6.95'e aldım diyince esea'dan direkt aldığını anladım. o yüzden sordum nasıl aldınız diye :D

malum paypal pert etti bizi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam valla ben de düşündüm alamam diye, ama denemekten zarar gelmez dedim. Ödeme yapıldı aldım direkt.
  • ayın 6 sına kadar alabiliyorsunuz ki zaten siz niye alamadınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayganz

ayın 6 sına kadar alabiliyorsunuz ki zaten siz niye alamadınız

Alamadım vallahi neden bilmiyorum. Hali hazırda zaten aylardır aynı kredi kartı hesabımda var, kredi kartı yanı sıra sanal kartımla bile denedim yine de alamadım. kartımı onaylamamı istiyor ama zaten kart onaylıydı, onaylı olmasa önceki aylar alamazdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.