Şimdi Ara

ESEA Steam Mağazasında (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum Tuncelinin bir ilçesinde yaşıyorum. Migros'un büyüklüğü kadar sadece bir çarşı var burada :p Yani internetten almak zorundayım. Tavsiye site önerin için teşekkür ederim. Üç gün sonra steam lanetinden kurtulup esea geçiş yapıyorum. Oh, sonunda steam'den kurtuluyorum. 110 ping ile oynaya oynaya bir hal olmuştum artık.
  • Tamamdır arkadaşlar sorunu hallettim. Yardımcı olan bütün herkese teşekkür ederim. Aynı sorunu kafasına takılı olan arkadaşlar, kredi kartı ile kendi -hesap detaylarına- girip cüzdan kodu satın alıp, bu şekilde esea 12 aylık premium satın alabilirler. Elveda MM! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meaninglessname

Gamesultan sanırım bilindik bir site. Ama kişisel kullanıcılar satın alabiliyor mu ona bakmam gerek, neyse sanırım gerisini ben araştırarak çözebilirim. Sizleri zahmete soktuğum için kusura bakmayın; yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)

Neden direk olarak steamden kredi kartı ile almıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum tamamdır. Arkadaş beni o konuda uyardı. Zaten anlasaydım sizlere danışmazdım :/ Üç gün içinde kredi kartı ile steam üzerinden cüzdana para ekleyeceğim ve o şekilde 1 yıllık esea premium satın alacağım. Sende sağol yardımcı olmaya çalıştığın için.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.