Sizin istediğiniz savunduğunuz sistem bu mu ? Polise saldır taşla çatış hatta cam çerçeve indir ama Kİmse görmesin bulamasın her bayramı eylemi kutlamayı zehir et bu mu mantık ! Con Sinov (@lordsinov) on Xtwitter Anarşistlerin saçmalayıp gölge düşüremeyeceği eylem yok... https://twitter.com/lordsinov/status/1785631272179528130Düzgünce eylem yapana kim ne diyebilir. Ama sen taşkınlık çıkarıyorsan polise saldırıyorsan taş atıyorsan fişlesinler tabii. YARASI OLAN KORKAR ÇEKİNİR... Sizin kafa tabii hep yakmaya yıkmaya saldırmaya anarşiye çalıştığına biz yapalım ama kimse görmesin bilmesin kafasındasınız... İnşallah dahada yaygınlaşır böyle şeylerde kendini bilmez kopuk tipler sersesi anarjik ve terorist kitle elinde sonunda yakalanacağını bilerek davranır. Veya suçlusu kaçağı halk harasında dolaşamaz. |
Akpli Esenler belediyesi sokaklara yüz taramalı yapay zeka destekli kameralar koydu ! (3. sayfa)
-
-
Sen hayatinda kactane sistem gördünde konusuyorsun
Oturdugun evden atan birisisin sadece
Duzgunce eylem yapmayada izin yok bu ulkede.
Ben memur emekli hak arayanlar icin dedim yine kivirmisin.
Cadde sahil hirsizlik olan yerlerde bilemedim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 2 Mayıs 2024; 16:8:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek soru soruyorum bir vatandaş olarak KORKUNUZ nedir ? Kameradan bu kadar !
Adi bir suç işlemeyen birinin güvenlik sistemlerimden ve askerden polisten korkması kameradan çekinmesi değişik geliyor bana.
-
kamerada bile zeka var sende yok
bu utanç sana yeter
-
Şu foruma bir yaş sınırı getirmeliler. Annesi olmadan sokağa çıkamıyacak kişiler buralarda mesaj kasıyor gerçekten nasıl işler bunlar.
-
@0zkank
Sesli Yorumyoutubekimse senin fikirlerine önem vermiyor şuanhttps://www.youtube.com/watch?v=GdeuLZSq4pM&ab_channel=SesliYorum -
Bu sefer özkana katılıyorum ben. Yaş sınırı getirilse özkan ve benzerleri foruma yazamayacak ve bölüm epey düzelecek.
-
bu furandor kerimcem babuş ve özkanı herkes engellerse sorun çözülür gibi
-
Şunu merak ediyorum ben. Bu üyeler cidden kendilerinin çok mantıklı, çok bilgili, çok tutarlı şeyler yazdıklarına mı inanıyorlar?
-
bide uzun yazıyolar hani en bilgili biziz demek istiyolar
halbuki kuş kadar akılları var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X