Şimdi Ara

Esenler Otogarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gayet iyi olmuş...İnşallah giriş çıkış 50 lira olur...Müstehak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.PAŞALI

Esenler otogarında ilk 25 dakika ücretsiz uygulaması kaldırılmış bilginize 8 TL geçiriyorlar. Seçimden sonra uygulanmaya başlamasıda enteresan

Seçimden önce olsa ne olacaktı ki. Millet görüş mü değiştirecekti. O otogara her zaman işi düşen olduğu gibi senede bir giden de var. Böyle şeyler politik görüşleri pek etkilemez.

Vatandaş, İzmir'de zehirli suyu içeceğiz ama burayı başka partiye kaptırmayacağız diyorsa artık söylenecek fazla bir şey yok.
  • Her salı günü sabah 6.20 otobüsüne binmek için o saatte zorunlu olarak aile aracımızla oraya geliyoruz, giriş çıkış arası max 3 dk sürecek ve bu süre için benden 8 lira alacak yönetimin ben sülalesini...... Bindiğim otobüs bileti 28 TL ve 2.45 dk yol gidiyorum.. 3 dk için benden 8 lira alacak adamı döverim orada..
  • geçen gün otogara gitmiştim uygulama yeni basladı dediler 8 tl kitlediler.bugun tekrar gittim aracı 60 dk ücretsiz park alanına bırakıp yürüyecektim ki zabıtanın her yere astığı afişleri gördüm Afişte UKOM kararıyla 0-25 dk ücret alınamaz diye bir şeyler yazıyordu.Bende aracı ücretsiz parka bırakmadım araçla otogara girdim. Çıkışta baktım millet kuzu kuzu 8 lirayı ödeyip geçiyor sıra bana geldi Ukom kararı var 25 dk ücretsiz yazıyor girişte onu gördüm girdim para mara vermiyorum ne olacaksa olsun diye caz yapınca gişe görevlisi yok o yazı 60 dk için yok zabıtanın kararı vs diye kandırmaya çalıştı tabi yemedi ücretsiz olarak çıktım.Benden önce ve benden sonrakileri kitliyorlar kitlemeyede devam ediyorlar...Zabıtayı ilk defa tebrik ettim 2 araba adam yıgmışlar kapıya 10 yere afiş asmışlar..

Özet olarak keyfi bir uygulama ödemek zorunda degilsiniz
  • Beddua etmek günah diyorlar! günahsa günah! yedikleri haram paralar buğazlarında kalır inşallah
  • Banada gecirdiler bugün 8 tl..... her yere şikayet ettim bimer ,beyaz masa şimdi onlar düşünsün..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halka hizmet etmek için yapılmış terminale para,
    Benim vergimle yapılmış parka girmek için para,
    " Seçim sonrası " ankaralıların evlerine yollanan asfalt için para,
    İşlek yerlerin sokakları para,
    Mahalle arası deynekçi it kopuk uğursuz heriflere para,
    Valeye para,

Ona para buna para. Herşey daha iyi bir şehir hayatı için. Herşey medeniyet için.

Ayrıca o esenler otogarı o kadar iğrenç bir halde ki. İstanbul gibi bir şehre yakışıyorsa bir şey demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 27 Ocak 2015; 22:23:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla şaşırtıcı gelecek ama Kasım ayının ilk günlerin de transit geçiş için kullandım. İçeri girdim bileti alıp bi baktım 8 tl yazıyor, aha dedim ücretli olmuş.. Gişeye geldim kartı verdim devam edebilirsiniz dedi ettim. Sonradan öğrendim ki 8 tl olmuş ücreti ama benden almadılar o gün..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.