Şimdi Ara

Esenler Tehlikeli diyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jestia

Otçusu hapçısı dahil olmak üzere alayı akplidir, sorsan din iman anlatır diyaliz sırasında hafif rahatladı mı gider uyuşturucusunu içer sonra gelir Tayyip över

Geçen kış annemi hastahaneden almaya gittim, yanlışlıkla ara sokağa girdim akşam 9 gibi falan U dönüşü yapmak için bir yer buldum tam dönüyordum paaaaat diye bir ses geldi kafamı bi çevirdim sokak köşesine 5. Kattan çöpü salladı abla sonrasında da 5 litrelik yağ tenekesini

Yazmayı unutmuştum şimdi aklıma geldi, bir tanesi doların üzerindeki yazıyı Silen özel bir boya arıyordu ve buldu Irak'ta dağıtılan dolarda çizik oluyormuş bu boyayla onu silip Kapalıçarşı'da satıyor. Karısı çarşaflı kendisi torbacı ama akpli

Eğlenceli yer aslında

U dönüşü yapmak için girdiğin sokakta yardımcı olmuşlar sana anlaşılan

Şu karısı çarşaflı kendi torbacı aynı zamanda akpli sana bir kötülükmü yaptı yoksa,çekinme söyle biz forumdaşlarınız bize açılabilirsin

• 11 yıl oturdum sonra, esenyurta taşındım, ikiside birbirinden beter, ara sokaklara girdimmi, yan yan bakan kekolar, istanbulun yaşanılcak yeri florya ,bakırköy ,büyükçekmecedir
  • Bağcılarda tehlikeli diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aquacy

esenler otogar bile tehlikeli sen nerede oturuyon yav

Ben üçyüzlüde oturuyorum yürüyüş yoluna yakın olan yerde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.