Amerika'lı halk sanatçısı Leonard Cohen'in dediği gibi Herkes biliyor, geminin su aldığını Herkes biliyor, kaptanın yalan söylediğini Ve herkes biliyor, zarların hileli olduğunu… |
Esenyurt Belediyesine Kayyum Atandı (2. sayfa)
-
-
BUNLAR BABADAN OĞULA NESİL.
Siyaseti bu ülkede meslek olarak yapıldığı sürece bi halt olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sence bunlar buradaki ak elemanların umrumda mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sizin herşeyiniz ithal.
-
Şeytan en büyük demogogtur…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fil o zof değilimki ağnayım gülüm.
-
Ergenekon, Balyoz operasyonlarında da böyle apar topar almışlardı, ne oldu o delillere?
Bir hukuk ülkesinde olsaydık apar topar gözaltına alma işlemi için böyle bir mantık kurabilirdi. Siyasi gözaltılar genelde sabaha karşı yapılıyor. Amaç insanın en aciz anında alıkoyarakonu sindirmek, korkutmak ve çaresiz hissettirmek. Sabaha karşı bir delil bulup da tutuklamak diye bir olay yok yani. Çağırsan emniyete gelecek kişilere şafak operasyonu düzenliyorlar. Sabaha karşı operasyon ile gözaltına alınıp da ifadesinden sonra serbest bırakılanlar bile var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 31 Ekim 2024; 19:12:35 >
Sadece okuduğunu anlamak ve asgari zeka yeterli.Akp’de bunlar adamı filozof yapıyor olabilir.
konuya dönersek Chp gereken tepkiyi veremedi henüz, devamı gelir.
benlik değil adamlar istanbulu basacak tepki değil demokratik kardeşlikmişmiş. chp birde bakanlık verecekti demcilere allahtan millet zekide iktidar yüzü göstermiyorlar bu cenaha.
-
insanda utanma arlanma olmalı.Çok önemli.
zekerriya öz vardı, 2010 vardı,açılım süreci,faiz sebep,başkanlık gelince neyiniz varsa 3’e katlanacak, deprem ibanı,vip torpiller,kimin parası baba.Hedef 2023.Hep bir masal ve hareket olmalı ki koltuk korunsun,insanlar unutsun.
unutmuşum üsttekilere ek vicdan lazım.bugün Apo’yu meclise çağırırken,yazdıklarını oku.çözüm,vatan,millet vb değil amaçları, tayyip ve çevresinin koltuğu.
yerini ayırdım
chp.org.trCHP Lideri Özgür Özel: “Kirli Oyuna Karşı İstanbul’un İradesini, Türkiye’nin Geleceğini Savunacağız”https://chp.org.tr/haberler/chp-lideri-ozgur-ozel-kirli-oyuna-karsi-stanbulun-radesini-turkiyenin-gelecegini-savunacagiz -
Chp'ye dua et bak tarih yok vb , insanı harekete geçirmiyor.Çağrılan yer Esenyurt , saat 16 mesai saati.Önceden haber yok.
Dostlar alışverişte görsün.Çekirdeksiz nar.
-
unutma 15 temmuzda birileri denedi kim ne zaman ne şekilde harekete geçer bu millet iyi bilir rahat ol sen.
-
ileride Cumhurbaşkanı değişirse seçilen Cumhurbaşkanı bütün akp lileri içeriye atar. Nasıl bir güç ise bu güç 10 sene evvelki mecliste feto yu öven onunla yemek yiyen okuluna giden hepsi hapishaneyi boylar. Pkk ile açılım yapan arabulucular, ailesinde hem akp li hemde pkk lı olan herkes hapse gider. Dışarıda bugün kü akp li den hiç kimse kalmaz. İktidara gelen kişinin ilk işi yeni hapishaneler açmak olacaktır.
evet belki saçmaladım ama Cumhurbaşkanının elindeki güç çok tehlikeli ve ülkeyi ne hallere getirebileceğinin göstergesi
-
15 temmuz Akp'nin rezilliklerinden bir diğeri , fetö ile elele olduğunuzu unutmadık , dediğim gibi utanma-arlanma önemli.O adamları oraya getirip , vatanseverleri tasfiye ettiniz elele.Hainlik veya beceriksizlik yapılan.
bu arada
https://bilgibankasi.ito.org.tr/tr/istatistik-verileri/genea
-
saman gazetsinde kendisi zincirleyenleride unutmadık pkk yı meclise taşıyanları çamaşır suyuda aklamaz.
Eren Erdem: Zaman gazetesinin önüne Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla gittim, Tezcan'ın temin ettiği belgelerle tweet attım - Dailymotion VideodailymotionEren Erdem: Zaman gazetesinin önüne Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla gittim, Tezcan'ın temin ettiği belgelerle tweet attım - Dailymotion Videohttps://www.dailymotion.com/video/x6k5d3f -
tekrar söylüyorum utanma-arlanma önemli.
www.trthaber.com'Gülen, Yargıtay için en az 140 üye istedi, üyeler projektörden seçildi'https://www.trthaber.com/haber/gundem/gulen-yargitay-icin-en-az-140-uye-istedi-uyeler-projektorden-secildi-283103.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X