mehterçeşme 1875. sokağa bina girişine drop fiber optic kablo çektiler sadece. ama hala arıyorum hangi firma bulamadım. Bilen aydınlatabilir mi? |
Esenyurt Turkcell Fiber Altyapı Çalışmaları (3. sayfa)
-
-
Sarılmış olan kablonun klipsini aç ve kabloyu aç üstünde yazar. Dikkatlice bakmanı tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Baya bı açtım 1bucuk 2 metre falan. Drop optical fiber cable yazıyor. 05/2022 tarihi ve bikac kod yazıyor okadar. Ama firma ismi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
büyükçekmece de de baya bi çalışma yapıldı. 1 ay falan önce bizim bina yada süperonline kutusu geldi sonlandırması da yapıldı aynı gün.
fakat aktifleştirilmedi.
kimse de bilgi veremiyor. bekliyorum bakalım :)
aktifleştirilen varsa kutu sonlandırıldıktan sonra ne kadar sürdü acaba ?
-
binanın önü mü
binanın içerisine mi
kutu koyulma
tarih vererek yazarsanız
-
24 Eylül binanın içerisine koyuldu ve direk sonlandırıldı. dairelere kablo çekilmedi henüz.
bina içerisine koyulan kutu bu
-
belki abonelik açtığınızda fiberi daireye çekebilirler sordunuz mu hiç?
-
superonline çağrı merkezi aktivasyon yapılması lazım önce dedi.
net bir tarih verilmedi. fiber nerede den sorguladığımda da henüz bizim sokak gözükmüyor. beklemedeyim bakalım @1080pHD
-
kabloyu bizde interneti bağlarken çektiler hocam. resimden gördüğüm kadarıyla daha dairelere gidecek kanal döşenmemiş. kutuyu açıp baktınız mı, kutuya giren kablonun bağlantısı yapılmış mı ? o bağlantı yapılmamışsa biraz sürebilir. bizde kutunun koyulması ve net bağlanması 1ay sürmüştü. sizin bölge yavai veya yoğunluk olaiblir
-
Esenyurt' ta sanki fiber hat döşeme işlerini epey hızlandırdılar Mehterçeşme Mehmet Akif Ersoy mahalleleri Ufuk Caddesi ve Bağdat caddesinde çalışmalar halen devam ediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hortumlarımı koydular yoksa bina içerisine çektiler mi?
-
Şimdilik bazı binalara gelmişler onun dışında sorduğumda gelecek diyorlar ama omurgasını kuruyoruz gibilerinden bir şeyler dedilerquote:
Orijinalden alıntı: 1080pHDhortumlarımı koydular yoksa bina içerisine çektiler mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fikri Sönmez Caddesi üzerindeki binalar için yeraltına hortumları döşüyorlar bu sefer asfaltı özel kesen bir makineli araç ile
-
24 eylülden beri bekliyorum ben bina içine kutu kondu fakat hala aktivasyon yapılmadı
-
Agustostan beri mehmet akif ersoy mh calisma var hala bitiremediler kime sorsam 1 aya gelir diyor müdürlüge gittim onlarin calismadan haberleri yok bu calismanin ne zaman biteceginin bilgisini alabilecegimiz bi yer var mi arkadaslar evde internet yok bos port olmadigi icin süperonline bekliyoruz agustostan beri
-
Şuan hangi mahallede çalışma yapıyorlar acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Balıkyolu mahallesinde ve Balıkyolu caddesinde gördüm dün başlamışlardı
-
bu fiber icin kimle irtibata gecmemiz gerekiyor ne zaman gelicek vs icin bilen var mi acaba
-
Acaba yunus emre mahallesi ve ya süleymaniye mah hacıbektaş veli caddesinde çalışamları var mı olacak mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X