Şimdi Ara

Eser Özetleri Kitapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar almak gerekli mi sizce? Hedef en az 45 net, ama mümkünse 50 net veya üstü. Almayı dusunuyorum, ancak faydası olur mu bilemedim.

Bir de, kullananlar veya arkadaşında / kitabevinde görüp inceleme fırsatı bulanlar Yayın Denizi'nin kitabıyla Limit'in kitabını karşılaştırıp hangisini almanın daha iyi olacağını söylerse sevinirim. Yayın Denizi öneriliyor genel olarak, ama Limit Yayınları eser özet kitabını yeni çıkarttığı için pek bilinmiyor galiba, Yayin Denizi'nin bu kadar parlamasinin bir sebebi de bu zannedersem. İkisini de görme şansı elde edenler bir yorumda bulunabilirse çok güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Limit yayınlarının o dediğin yeni kitabının tam ismini yazar mısın bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind33

Limit yayınlarının o dediğin yeni kitabının tam ismini yazar mısın bulamadım

Kitabın tam ismi şöyle: Türk ve Dünya Edebiyatında Eser Künyeleri El Kitabı. Linki de atayim hatta: http://www.kitapsec.com/Products/Turk-ve-Dunya-Edebiyatinda-Eser-Kunyeleri-El-Kitabi-Limit-Yayinlari-63930.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opri -- 23 Mart 2017; 3:39:1 >
  • Opri kullanıcısına yanıt
    Bro normal limit el kitabının son bölümünde var eder özetleri

• Palme aldım

• İçinde en çok özet barındıranı yayın deniziydi, palme de fena değil. İkisini de kullandım. Hedefi 50+ olan biri kesinlikle almalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu da sipariş ettim, henüz elime geçmedi. Geldiğinde bir incelerim, yeterli görüp görmememe göre bakarım o halde.
    @cetveldekidelik

Memnun musun hocam Palme'den?
    @dungeon0

Limit el kitabının arkasında da varmış özetler, arkadaşın yukarıda bahsettiğine göre. Oradaki özetleri yeterli görmüyor musun?
    @St. Dupont
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opri

Onu da sipariş ettim, henüz elime geçmedi. Geldiğinde bir incelerim, yeterli görüp görmememe göre bakarım o halde.
    @cetveldekidelik

@dungeon0

Limit el kitabının arkasında da varmış özetler, arkadaşın yukarıda bahsettiğine göre. Oradaki özetleri yeterli görmüyor musun?
    @St. Dupont

Limitin arkasında var da onlar çok temel eserlerin özetleri. Ayrıntıya kaçarlarsa sakata geliriz limittekiler yetmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: St. Dupont

quote:

Orijinalden alıntı: Opri

Onu da sipariş ettim, henüz elime geçmedi. Geldiğinde bir incelerim, yeterli görüp görmememe göre bakarım o halde.
    @cetveldekidelik

@dungeon0

@St. Dupont

Limitin arkasında var da onlar çok temel eserlerin özetleri. Ayrıntıya kaçarlarsa sakata geliriz limittekiler yetmez.

Eyvallah hocam. Yine de el kitabı gelsin bir inceleyeyim, ama büyük ihtimalle alırım Yayın Denizi veya Limit'in özet kitabını.

• Opri kullanıcısına yanıt
    Bu palme nin ününü çok duydum bir kaç resmi varsa atar mısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: cetveldekidelik

Bu palme nin ününü çok duydum bir kaç resmi varsa atar mısınız

Bende Palme yok, @dungeon0 'da var. :)
  • bir kaç resim atar mısın kardeş sana zahmet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.