sizle polemik yapmak yerine ilk bir kaçpm de konumda verdiğim arkadaşlara sorun demiştim malını satan insan kendi satdığını kötülermi? siz benim dürüstlüğümü anlayamdığınız için sorun çıktı bundan emin olun tekrar satdığım ürünü ve alışveriş yaprtıklarıma sorun bana değil zaten başka konu da sorudahi sorsanız konuda fazlasıyla açıklama mevcut okumanız bence yeterli herkeze hayırlı alışverişler
pm atmadan konuyu dikkatlice okuyunuz lütfennnnn öyle pm ler geliyorki cevap bile atmak istemiyorum bazı arkadaşlar bunu satmak istemiyormusun elinde yoksa oyalama bizi yoksa satmaya niyetin mi yok diyor arkadaşlar konuda yeterli açıklama olduğuna eminim havale veya takas sonra mail olarak lisansınız size yollanacak ister netden indirdiğiniz nod32 key girer yada nod32 kendi sitesinden indirirsiniz lisanslı kısmından bukadar basit bunu ben mi anlatamıyorum yoksa güvensizlik ten mi anlayamadım tekrar söylüyorum güven sorunu yaşayan alamasın kimseye zorla alım satım yapılmıyor lütfen almaya kararverirseniz konuyu dikkatlice okuyunuz daha sonra pm atınız
Emre Beyden 2 Lisans satın aldım. Bu kadar uygun fiyata lisanslı ürün kullanma fırsatı verdiği için kendisine teşekkür ediyorum. Düşünenler güvenle alışveriş yapabilirler.
Business Edition mu Yoksa normal midir lisasnlar ?