Bildirim
ESET Smart Security ???
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eset Samrt Security nin firewall u windows firewall undan farkı yok denebilir.Çok basit ve işini düzgün yapmayan bir firewall var içerisinde.Nod32 nin ise 3 sürümündeki şikayetleri ve testlerdeki düşüşünü herkes biliyor.4 versiyonunda neler iyileşti bilemem ama testler ve kullanıcı yorumları yakında bunun cevabını verir.Şahsen Smart Security ye güvenmenizi önermiyorum.Ayrıca Nod32 trojan ve spy konusunda zayıftır.Yanına mutlaka antispy yüklemeniz gerekmektedir.A-Squared öneririm.Ayrıca illa eset in ürününü kullanmak istiyorsanız nod32 kurup yanına düzgün ve işini yapan bir firewall ve antispy programı yükleyin.Ayrıca crackli,fixli,patchli kullanmayın bu programı.Siz zararlı çıkarsınız. -
doğru söze ne denir.ilave edeceğim:bitime 15 gün kalımı alt bardaki amblem kızarıyor ne hikmetse ve size şöyle bir uyarı geliyor aynını aktarıyorum:EN YÜKSEK DÜZEYDE KORUMA SAĞLANAMADI.imza es.smart sec.karar sizin(ben düzgün koruduğundanda şüpheliyim-13 gün kalımı kaldırdım bilgisayarımdan) -
bu olayı lisanslı sürümde yaşadım -
@ BrooklynZU
illa bu ürünü kullanıcam die bişey yok benim aradığım bilgisayarı kasmaması ve güvenlikli olması ayrı ayrı 3 prg kullanırsam bilgisayarı kasmaz mı ? bide bn notebook kullanıyorm -
Aktif olarak firewall ve antivirüs açık kalacak.Diğer(antispy) tarama amaçlı kullanılacak zaten.Eset dışında tavsiye isterseniz önerebileceklerim başta Avira,son zamanların yıldızı ama hala gelişmesi gereken Avast(söylenen olumsuz şeylere kulak asmayıp kendiniz tecrübe edin.Çünkü Avast gerçekten çok ciddi ilerleme kaydetti son 1 yıl içinde),kullandınız mı bilemem ama kaspersky de önerebilirim.Aslında Norton önerecektim.Cidden son sürümü çok hafif ancak çok basit bir keylogger/screenlogger testinde nod32 ile uyuya kalanlar arasında olduğundan güvenimi sarstı.En kötü dediğimiz programlar bile bu testi geçerken norton gibi bir yazılımın uyuması beni şaşırttı ve soru işaretlerimi silene kadar önermekten vazgeçtim.
Yukarıda verdiğim programlardan birinin yanına da firewall seçebilirsiniz.Comodo yu önerebilirim ancak zor gelebilir.Onun yerine online armor öneriyorum.Çok soru sormaz ve kullanımı çok basit ve etkilidir.
Ekleme: Avira ve Avast oldukça az ram kullanır.İkisini de Comodo ile denedim.Şu an windows 7 de kullanıyorum ve ram kullanımım %27.Ayrıca Cpu ya yüklenmiyorlar.Tarama esnasında ise ortalama %50 işlemci kullanımına sahipler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 24 Mayıs 2009; 17:10:54 >
-
@ BrooklynZU
dediğim gibi HP pavilion dv5 1002 kullanıyorum vista ve 3gb ram var kasma bakımından sorun olmaz sanırım
bide comodo yu bnde çok duydum kullanım bakımından nasıl zor olabilir tr.side var sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xduhanx -- 24 Mayıs 2009; 17:21:02 > -
Zaten kasma dediğimiz şey işlemciyi zorlamasından olur.Ram çok düşük olmadıkça ram yüzünden kasma yaşanmaz.Kaldı ki o notebook üzerindeki işlemci yeterli rahatlığı sağlayacak düzeyde.Sorun çıkacağını zannetmiyorum.
Comodo nun eski versiyonunda Türkçe var ancak 3 sürümünde henüz yok.Kullanım zorluğu olarak içindeki HIPS modülü yüzünden çok soru sorar ancak training mode da kullanırsanız işlemlere kendisi karar verir.Kayıt değişikliklerinde size sormaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 24 Mayıs 2009; 17:24:43 > -
avira antivir free +comodo firewall(antivirle beraber galiba antiviri yükledikten snr kapatıcaz)+A-Squared Free V4 kullansam hiçbir sorunla karşılaşmam -
Yükleme esnasında comodo nun antivirüsünü iptal edebilirsiniz.Onun dışında imzamdaki kombinasyon ile aynı kombinasyonu kullanacaksınız ve şunu söyleyebilirim.Ne xp de ne de windows 7 de tek bir sorun yaşamadım bunlarla.Deneyip tecrübe edebilirsiniz. -
@ BrooklynZU
snn kombinasyonu bi deniyicem yorumların için saol...
başka önerisi olan yokmu ??? -
lısanslı g-data kullanıyorum g-data ınternet securıty 2010 gercekten cok guzel olmus eskı kasan g-data gıtmıs deneyın gorun avast ve bıtfender motoru aynı anda tarama yapıyor ucretsız avıra bıle eset ve nod 32 daha ıyıdır broklyn arkadasımıza katılıyorum en ıyı yazılım bence g-data ve avıra kıs 2009 norton bunları kullanın -
@ nevrans
g-data ınternet securıty 2010 komple mi yanında bişey kullanmaya gerek yok mu ? -
bence yeterlı -
Kaspersky internet security 2009 yüklü makinemden hesap çaldırdım geçen gün, hesabımı uğraşlar sonucu geri alabildik çok zorda olsa. Yani en iyi koruma nedir diye fazla kafana takma, pc'ni ne kadar iyi korusanda kötü şeyler başına gelebilir.
Eset smart security 4 konusunda merakını giderecek olursam malware konusunda kendini ilerletmiş eset bu versiyonda. Gel görki eskiye nazaran daha fazla kasıyor bilgisayar. Arada sırada test etmek için virus tarayıcısını değiştiriyorum. Diğer programları soracak olursan, Norton 2009la birlikte artık hiç kasmıyor denemeni önerebilirim, kaspersky geçen güvenimi sarstı hesabım çalınınca ama o ekstrem bir durumdu, kaspersky kasar ama korur yani iyi şekilde. avira premium security suite kullanabilirsin fazla kasmaz iyi korur, ayda bir formata makinesini gönderen arkadaşa bu aviradan kurdum 6 aydır windows sağ salim duruyor
En iyisi nedir dersen testleri incelemeni önerebilirim, bak işte kafan hanginde rahat edicekse onu kur. Pc özelliklerini falan yazarsan ona göre herkes yorum atar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazzotti -- 25 Mayıs 2009; 22:40:35 >
-
tşk..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X