Şimdi Ara

Eşim Uykuda Korkuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
33.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence hoca hacılardan önce psikologa gidin. Bu devirde hoca dediğimiz insanların tek amacı para kazanmak. Dini de bu açgözlülüklerine alet ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4EF5D30D9

quote:

Orijinalden alıntı: expander_

En azından ramazan süresince 5 vakit namaz kılsın, namaz evdeki kötülükleri görünmeyenleri uzaklaştırıyor. Eşiminde başına geliyodu geçen sene, kaç gece yarısı uyanıp çok korkuyorum dediğini bilirim, görünmeyenler geceleri çok dolaşıyo hocam evlerde, özellikle bayanlara olur helede özel günlerinde, ayetel kürsiyi yatmadan okumak ve duvara asmak'da iyi geliyor.

her hastaligi psikolojik rahatsizligi 3 harflilere yoralim o zaman
    Cinler insanlara; maddi ve manevi hayatına dikkat etmediğinde ve bazı kişiler tarafından insanlara yönlendirilmesiyle (sihir ve büyü gibi…) ancak insanlara musallat olabilirler. Her cin istediğinde insanlara musallat olamaz. İnsan maddi ve manevi hayatına dikkat etmediğinde onların musallat olmalarına açık hale gelir.
    Şöyle ki; birinci olarak beden temizliğine dikkat edilmediğinde, tuvalet adabına, banyo adabına, ev temizliğine, hanımlığa has durumlardaki temizliğe dikkat edilmediğinde onların tasallutuna açık hale gelebiliriz. Ayrıca onların bulunduğu yerleri bilmek ve onlara zarar verecek hallerden sakınmak gerekir.(Sıcak suyun lavabo, tuvalet ve banyoya dikkatsizce dökülmesi, kül ve pislik bulunan yerlere duasız basılması, duasız tuvalet ve banyoya girilmesi…)
    Manevi olarak Allah’tan (cc) uzak kalmak, Resulullah’ın (asm) sünnetinden uzak yaşamak, günahlara girmek onların bize müdahale etmelerini kolaylaştıracaktır. Bu nedenle insan iman noktasında kendisini kuvvetlendirmeli, manen kendisini zayıf bırakmamalıdır. İnsanın maddi ve manevi hayatına dikkat etmesi kendi iradesiyledir. İnsan iradesini kullanarak onların tasallutuna meydan vermeyebilir.

Onlardan korunma yollarını Allah Resulü (asm) göstermiştir. Bunun için öğrettiği duaları yapmak gereklidir. Bunları şöyle sıralayabiliriz:
    Euzü- besmele çekmek, eve girerken ve çıkarken yapılacak duaları okumak, banyo ve tuvalete girerken yapılacak duaları okumak, Ayet-el Kürsi ve Amener- resûlü, Felak ve Nas surelerini okumak, yatağa girince ve uykuda korkunca okunacak duaları okumak, namazlardan sonraki tesbihata dikkat etmek, evlerde sesli bir şekilde Kur’an-ı Kerim, cevşen okumak onlardan korunmada bizi muhafaza edecek yollardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 16 Ağustos 2011; 14:26:21 >

• panik atak hastalığı var galiba eşinizde.
  • Büyük bir şaşkınlıkla okudum yazdıklarınızı millet nelere inanıyor. Allah'ım sen akıl fikir ver.
  • Çocukken bende'de aynı sorun vardı korkuyordum muska yaptırmıştık geçti allaha şükür.
  • Muskanın İslamda yeri yoktur. Bi nevi şirke giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Arkadaşlar 15 günlük uzaklaştırma ardından ilk konum...

DÜn gece sahurda yemek hazırlamak için annem eşimin yananına giderek anahtarı almak istedi. Fakat o anda eşim uykusunda bağıra bağıra kalktı. Bundan önce 2 defa daha oldu korkarak uyanması. 8 aylık evliyim. Acaba bunun tedavisi nasıl psikoloğa mı götürsem yoksa muska gibi şeyler yapan hocalar var.

• quote:

Ateistler toplanmış yine, tamam tamam korkmayın kimse size oruç tutun filan demiyor ürkmeyin hemen :)

İnanmayanlar, benim gece yarısı uykudan yüzüme su serpilerek uyandırıldığımı, 2 adet insana benzemeyen yarım metre boyundaki yaratığın gülmesini (insan gibi gülmüyorlar, daha çok tiz bi kusma sesine benziyor) görseydiniz ne yapardınız? Farzedin ki ben haklıyım ne yapardınız? Yaşım 30 bu arada 13 yaşında hayal kuran ergen gibi düşünmeyin, kalbinizi kırarım

Buna benziyordu, ama erkek ve rengi koyuydu.
     Eşim Uykuda Korkuyor

Benim de başıma böyle bir olay geldi ama ben çok küçükken oldu o yüzden olmuş diye düşünüyorum.Hatırlayınca bi garip oldum

• valla en güzeli haydar hocaya sormak bu konudada kesin bir bilgisi vardır eminim
  • quote:

Ateistler toplanmış yine, tamam tamam korkmayın kimse size oruç tutun filan demiyor ürkmeyin hemen :)

İnanmayanlar, benim gece yarısı uykudan yüzüme su serpilerek uyandırıldığımı, 2 adet insana benzemeyen yarım metre boyundaki yaratığın gülmesini (insan gibi gülmüyorlar, daha çok tiz bi kusma sesine benziyor) görseydiniz ne yapardınız? Farzedin ki ben haklıyım ne yapardınız? Yaşım 30 bu arada 13 yaşında hayal kuran ergen gibi düşünmeyin, kalbinizi kırarım

Eşim Uykuda Korkuyor

Gollum gibi mi yani :?

GOLLUM.swf
     Eşim Uykuda Korkuyor

• Psikolog en kesin çözüm.
  • Eşiniz depremle karşılaştımı?
  • Hangi devirde yaşıyoruz adam hala cinci hocalara inanıyor ne cahillik ya.
  • quote:

Eşim Uykuda Korkuyor

Buna inanmamızı mı bekliyorsun yani ? Bunu ciddi olarak yazdıysan sorunların var senin abi

• quote:

En azından ramazan süresince 5 vakit namaz kılsın, namaz evdeki kötülükleri görünmeyenleri uzaklaştırıyor. Eşiminde başına geliyodu geçen sene, kaç gece yarısı uyanıp çok korkuyorum dediğini bilirim, görünmeyenler geceleri çok dolaşıyo hocam evlerde, özellikle bayanlara olur helede özel günlerinde, ayetel kürsiyi yatmadan okumak ve duvara asmak'da iyi geliyor.

Yardım isteyen bi arkadaşına söylediğin şeye bak.Madem görünmo sana herhangi bi fiziksel zararda veremez dimi sesi de yok acaba hiç düşündün mü o varlığın senin kafanda tasarladığın şey olduğunu.Kusura bakma ama bazı insanlar gördüm harbiden zeki insanlar ama bazı cahillerde görüyorumki Allhaa şükredeyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: baraks35

quote:

Yardım isteyen bi arkadaşına söylediğin şeye bak.Madem görünmo sana herhangi bi fiziksel zararda veremez dimi sesi de yok acaba hiç düşündün mü o varlığın senin kafanda tasarladığın şey olduğunu.Kusura bakma ama bazı insanlar gördüm harbiden zeki insanlar ama bazı cahillerde görüyorumki Allhaa şükredeyorum.

cinlerin olduğu kuranda geçen bir şey zaten sınırlı kapasitedeki beyninle mi bu kadar kolay yeriyosun her şeyi. nedir bu etiket merakı abi size aslında birtakım şeyler yaparak başka boyutlarla iletişim kurabiliriz metafizik rüyalar astral seyehat fln dense hmm mantıklı olabilir dersiniz. allah,kuran fln deyince ya ne cini perisi dersiniz yapmayın gözünüzü seviyim. madem görünmüyo bize zarar veremez he tamam. zaten o da seni tokat manyağı yapmıyor manevi bir huzursuzluk bu. arkadaşın başından geçen bu mudur bilemem ama namaz kılmak yada dua etmek insana iç huzur verir eğer ibadet konusunda samimiyseniz.
    tabi bir psikoloğa görünmesinde de fayda vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

quote:

Eşim Uykuda Korkuyor

Buna inanmamızı mı bekliyorsun yani ? Bunu ciddi olarak yazdıysan sorunların var senin abi

tırstım haaa

• amacım yine hocaların söylediğine inananları ve yıl 2011 hala bunlara inanan varmı diyenleri birbirine sokmak değil ama benim fikrim şu yönde
    ilk önce bi psikoloğa götürün.eğer bir teşhis koyup tedavi edebiliyosalar ne ala.ama mutlaka sorununa tıpta çözüm bulamayan düzgün teşhis konulamayan arkadaşlar vardır bu forumda.ben kendi kuzenimin başına gelen bir şeyi anlatmak istiyorum. istemeyen inanmaz ama benim ve tüm akrabalarımızın gözünün önünde olan bi şey.
    Adapazarında oturan bi kuzenim var.kilolu birisiydi bu !!hastalığa!! yakalandığı zaman.ateşi çıktı bilincini kaybetti sayıklıyordu sürekli.tabi hastahaneye getirdiler.ağrıkesici iğneler felan yaptılar.geçici süreliğine ateşi düştü. bir sürü tahlil yaptılar beyin tomografisi vs vs çekildi ama hiç bir teşhis koyamadılar her şey normal görünüyordu.ama kuzenim ne birşey yiyor ne ayağa kalkıp yürüyo nede kimseyle konuşabiliyordu.sadece yılan ve kurbağa gördüğünü söylüyebiliyordu.velhasılıkelam bu doktorluk iş değil deyip orada bilinmiş bi hoca var ona götürdüler.zaten bu işi Allah rızası için yapan adamlar genelde sizden para istemiyor.ha adam o kadar emek sarfetti diye siz mutlaka veriyorsunuz bişeler.ama size fatura keser gibi borcunuz şu kadar diyen adama ben şahsen güvenmem.her neyse bu hoca okudu felan üzerine bi kağıda bişeler yazıp boynuna astı ve şunları ymesin şunları yapmasın dedi.1 haftada normal hayatına geri döndü. ha bu olay 2007 de oldu tabi şimdi yıl 2011 oldu isteyen inanır böyle şeylere itemeyende 4 yıllık bi farktan dolayı inanmayabilir.yada ne bileyim kuzenimin kendince ailesine şaka yaptığını eğlendiğini yada benim yalan söylediğimi düşünebilir.

• quote:

en güzel tedavi yöntemi
  • Musallat olduklarında böyle oluyosunuz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.