Şimdi Ara

EŞİME HEDİYE ALICAM AMA PLAYSTATİON'DAN ANLAMIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nathanegedrake

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

quote:

Orijinalden alıntı: mehtap_2308

Arkadaşlar Eşime Sevgililer Günü İçin Playstation alıcam..

ama hiç anlamıyorum.. Psp ne playstation ne neler gerekli nasıl bir paket almam lazım en uygun düşen fiyatları ne?

Örnek konsol diyo kumandamı nedir?

yani hangi parçalarıyla birlikte oynayabilmesi için nasıl bir set almam lazım..

çok uçuk olmasına gerek yok..

hani beni bilgilendirirseniz en uygun fiyat ve gerekli ürün hakkında memnun olurum..

İNTERNETTEN ASLA ÜRÜN SİPARİŞ EDİP ALMAYIN 1.Sİ
    ÜRÜNÜ GÖRÜN ELECTROWORLD VATAN GİBİ BÜYÜK FİRMALARI
    ÜZERİNDEKİ JELATİNLERE BAKIN 0 OLDUĞUNUN FARKINA VARIN
    TEŞHİR ÜRÜNÜ AYIPLI ÜRÜNÜ PAKETLEMESİNLER SİZE
    BİR FUTBOL ALIN PES 2012
    EVDEN ÇIKMAZ EŞİNİZ

FIFA varken pes'i napsın

Olm bir yerde de fanlık yapma lan, ne bela bir çocuksun sen

Eşinizin belli bir yaşın üzerinde olduğunu ve çok fazla oyun oynamayacağını düşünürsek çok masrafa girmemeniz daha mantıklı olur. Şu an piyasadaki sıfır PS3'ler %99 Slim modelllerdendir. Bunların 120GB, 160GB, 250GB ve 320GB gibi aralarında fark sadece sabit disk kapasitesi olacak şekilde modelleri var. Bulabilirseniz en ucuz model olan 120 GB'a yönelin. Yanına da bir tane oyun almalısınız tabi, eğer eşiniz arabalardan hoşlanıyorsa Gran Turismo 5 ya da Need for Speed: The Run gibi oyunlara yönelebilirsiniz. Eğer futboldan hoşlanıyorsa PES 12 ya da FİFA 12 alabilirsiniz, bana göre FİFA 12 daha iyi bir oyundur.

tr olması açısından pes diyorum bencede fifa daha iyi ,ama benim duyduğum kadarıyla 120 ve 160 lar vcd dvd leri falan oynatmıyormuş sadece 250 320 lerde varmış ama bilgi kesin değil

benim 160 dvd oynatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ApMoMo_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: nathanegedrake

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

quote:

Orijinalden alıntı: mehtap_2308

Arkadaşlar Eşime Sevgililer Günü İçin Playstation alıcam..

ama hiç anlamıyorum.. Psp ne playstation ne neler gerekli nasıl bir paket almam lazım en uygun düşen fiyatları ne?

Örnek konsol diyo kumandamı nedir?

yani hangi parçalarıyla birlikte oynayabilmesi için nasıl bir set almam lazım..

çok uçuk olmasına gerek yok..

hani beni bilgilendirirseniz en uygun fiyat ve gerekli ürün hakkında memnun olurum..

İNTERNETTEN ASLA ÜRÜN SİPARİŞ EDİP ALMAYIN 1.Sİ
    ÜRÜNÜ GÖRÜN ELECTROWORLD VATAN GİBİ BÜYÜK FİRMALARI
    ÜZERİNDEKİ JELATİNLERE BAKIN 0 OLDUĞUNUN FARKINA VARIN
    TEŞHİR ÜRÜNÜ AYIPLI ÜRÜNÜ PAKETLEMESİNLER SİZE
    BİR FUTBOL ALIN PES 2012
    EVDEN ÇIKMAZ EŞİNİZ

FIFA varken pes'i napsın

Olm bir yerde de fanlık yapma lan, ne bela bir çocuksun sen

Eşinizin belli bir yaşın üzerinde olduğunu ve çok fazla oyun oynamayacağını düşünürsek çok masrafa girmemeniz daha mantıklı olur. Şu an piyasadaki sıfır PS3'ler %99 Slim modelllerdendir. Bunların 120GB, 160GB, 250GB ve 320GB gibi aralarında fark sadece sabit disk kapasitesi olacak şekilde modelleri var. Bulabilirseniz en ucuz model olan 120 GB'a yönelin. Yanına da bir tane oyun almalısınız tabi, eğer eşiniz arabalardan hoşlanıyorsa Gran Turismo 5 ya da Need for Speed: The Run gibi oyunlara yönelebilirsiniz. Eğer futboldan hoşlanıyorsa PES 12 ya da FİFA 12 alabilirsiniz, bana göre FİFA 12 daha iyi bir oyundur.

tr olması açısından pes diyorum bencede fifa daha iyi ,ama benim duyduğum kadarıyla 120 ve 160 lar vcd dvd leri falan oynatmıyormuş sadece 250 320 lerde varmış ama bilgi kesin değil

benim 160 dvd oynatıyor

belki dedim ama zaten almışken 320 alsın benimki 320 100tl fazla ver 320 olsun belki ilerde psn kankalığı örgütü falan kurar bellimi olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alozz

quote:

Eşime alıcam diyor adam Killzone al diyor

konuyu açan üyenin ismine bak bi istersen

Çok büyük fail olduk

of of offfffff

• BENİM EŞİMLE TANIŞIP ARKADAŞ OLUP ONUDA SİZİN GİBİ DÜŞÜNCELİ BİR EŞ OLMASINA İKNA EDERMİSİNİZ
  • Valla böyle eş'e can kurban. Çok şanslıymış abi gerçekten. Bakalım benim eş'te anlayşlı olacakmı.
  • move lu paket alırsanız daha memnun kalırsınız bence yanında da star the party gibi aile oyunlarını tercıh edebılırsınız benım anlamadıgım esınızın kendı ılgısımı var ps3 e kendısının boyle bır ıstegımı var yanı yoksa kuzenınız al sızde ondan gorerekmı alıyorsunuz tam bunu anlıyamadım.eger boyle bir ilgisi varsa istediyse almak mantıklı olabılır ama yok ben kuzenım esıne aldı bende alıyım dersenız bılmıyorum nsl bı tepkıyle karsılasırsınız zıra tek tas bı yuzuk daha ıyı mı olur hem ılerıye donuk paraya da donusturule bılır.karar sizin.iyi günler.biraz kendiniz icin alıyorussunuz gıbı geldı bana ALLAH BIZEDE PS3 E ILGISI OLAN ESLER NASIP ETSIN AMİN. ZİRA BEN OYUNA DUSKUNUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagokhan35

move lu paket alırsanız daha memnun kalırsınız bence yanında da star the party gibi aile oyunlarını tercıh edebılırsınız benım anlamadıgım esınızın kendı ılgısımı var ps3 e kendısının boyle bır ıstegımı var yanı yoksa kuzenınız al sızde ondan gorerekmı alıyorsunuz tam bunu anlıyamadım.eger boyle bir ilgisi varsa istediyse almak mantıklı olabılır ama yok ben kuzenım esıne aldı bende alıyım dersenız bılmıyorum nsl bı tepkıyle karsılasırsınız zıra tek tas bı yuzuk daha ıyı mı olur hem ılerıye donuk paraya da donusturule bılır.karar sizin.iyi günler.biraz kendiniz icin alıyorussunuz gıbı geldı bana ALLAH BIZEDE PS3 E ILGISI OLAN ESLER NASIP ETSIN AMİN. ZİRA BEN OYUNA DUSKUNUM

konuy açan ABLAMIZIN nivkine bakmadın herhalde

• ANAAAAAMMMM VAYYY DİKKAT ETMEDİYDİM.YANLIS ANLAMISIM.HANFENDİ EGER İLGİSİ VARSA VE İSTEDİGİNE DAİR BELİRTİLER GOSTERDİYSE SİZE ALABİLİRSİZ OYUNLARA İLGİSİ OLAN BİRİ VEYA OYUNCU İCİN EN İYİ SECİM YANLIZ ALDIGINIZDA EVDE TİKİLA BİLİRSİNİZ BİRAZ OYUNADA VAKİT AYİRACAGİNDAN.TABİ ÖNEMLİ OLAN ESİT SAYİDA VEYA ÖNEMİNE GÖRE VAKİT AYRİMİ YAPMAK.MESELA HAVA BOZUK VEYA CIKMAK ISTEMEDİGİNİZ BİR GÜN PS3 LE EVDE COK EYLENCELİ VAKİT GECİRMENİZİ SAGLIYCAKTIR AYNİ ZAMANDA BLUE RAY FİLMLER İZLERSİNİZ.
  • Şimdi iki durum söz konusu, eşiniz oyunlarla ne kadar ilgili? Eğer hem ona alayım hemde ailecek bizde oynarız diyorsanız RockSnake'in söylediği Move paket çok akıllıca olacaktır.. Yalnız seçiminiz Killzone gibi "savaş" oyunları değil daha genel ve ailecek oynanabilir oyunlar olmalı.. Altta ki linkten bir çok Move oyununa ulaşabilir, direk satıcıyla yada bizlerle temas kurarak merak ettiğiniz oyunları alabilirsiniz..

http://video-oyun.gittigidiyor.com/video-oyunlari/sony-playstation-3-oyunlari?k=move&gclid=CKKHh76L860CFUJAzQodOBKmuQ

Diğer seçenek olan, yani sadece eşiniz için alacaksanız ve ailecek oynamayız zaten diyorsanız Khalkedon yada MediaMarkt gibi yerlerden uygun fiyata 320 Gb yada 240 Gb Slim PS3 modelleri almanız daha uygun olacaktır..

Bu arada Allah bizlere de sizin gibi bir eş verir inşallah, şimdiden hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadhros -- 28 Ocak 2012; 18:04:06 >

• "FIFA varken pes'i napsın"

Yıllardır PES oynuyorum. Artık alışmışım PES e. Kötü olmadığı müddetçede oynamaya devam edeceğim. Fifa12 yi oynadım alışamadım, ellerim basmadı tuşlara.
  • Bence kendinize çok büyük kötülük ediyorsunuz. Eşinize başka hediye alın .bakın alışır ise bırakmaz .tedavisi de yok .en büyük zararı siz görürsünüz . Hele hele ilerleyen zamanlarda öyle bir duruma gelir ki bu olay ;kendinizi şu sözleri söylerken görebilirsiniz.YA PLAYSTATİON YA BEN...!!:):):)
  • Bence VatanBilgisayar'Dan alın Teknosaya göre ucuz oluyor
  • Her ne kadar ps3 konusu olsada sevgiliyle oynanabilecek yegane konsol nintendo wii'dir. Bunuda seçeneklere ekleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.