Bildirim
EŞİMİ VE OĞLUMU UÇAKLA ANTALYA'YA GÖNDERDİM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
biraz kafa dinleyin bu arada
size de iyi tatiller -
Var tabi niye olmasın -
Niye olmasın kamyon şöförü kardeş ? Farkındaysanız DH Türkiye'nin en fazla üyesi olan forum sitesi üyelerinin çoğu genç olsada biz orta yaşlı evlilerde var mesela ben 42 yaşındayım -
Niye olmasın kamyon şöförü kardeş ? Farkındaysanız DH Türkiye'nin en fazla üyesi olan forum sitesi üyelerinin çoğu genç olsada biz orta yaşlı evlilerde var mesela ben 42 yaşındayım -
Kamyon şöförü kardeş size arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim PM konusunda ingilizce yazdığım yorumu anladınız mı ? Ben 29 yaşında evlenmiştim evlenme çağınız gelmiş geçiyor doğru insanı bulduğunuzda evlilik süper bir olay niye ölmeyi düşünüyorsunuz ? -
Bekarlıkta güzel en güzeli evde çırılçıplak dolaşma özgürlüğü -
Evlenince dolasamiyonmu saniyorsun? -
12 yaşında oğlum var nasıl dolaşayım ?quote:
Orijinalden alıntı: _turbo_
Evlenince dolasamiyonmu saniyorsun? -
Evin her yerini dağıtmak, ortalığın tozdan bok götürmesi sabaha kadar PlayStation, sabaha kadar hoşgin oynamak... Dur ben hanımla çocuğu annesi gile göndereyim. -
Konu sahibini niye banladılar ?quote:
Orijinalden alıntı: Kamyon Şöförü
Bu mesaj silindi. -
Kutahyali'nin fake hesabı mı diyorsun
Bence değildir ya, kutahyali uğraşmaz fake make işiyle
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X