Şimdi Ara

Eşit Ağırlık Çıkışlı Olup Tıp Kazanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
5
Favori
21.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar, tebrik ederim çok da güzel bir yazı olmuş okurken keyif aldım yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi. İlk 20bindeki sıralamanız nedir? Ona değinmemişsiniz sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle yazıyı okuması cidden çok keyifliydi umarım her şey gönlünce olur hayatta. (Hocam harbi ben de aynı soruyu sordum okurken.)

• Eşit Ağırlık Çıkışlı Olup Tıp Kazanmak

• Yazdıklarıniz çok havada kalmış bana göre beklemiyordum 5k
    50k gelse de olur 20k gelmiş gibi gibi.

• Tebrikler fakat diyeceklerim var.

Hadi diyelim cevap anahtarlari aciklandiginda sorulari kontrol etmediniz.Sinava hazirlik sürecinde o kadar denemeye giriyoruz veya kitap cozuyoruz.Az cok kendi seviyemizin farkindayiz.50k beklerken 20k geldi filan bunlar bana pek mantıklı gelmedi.

• 3 yanlış bir boşum vardı, 9,25 nete denk geliyor yani. Çok da iyi sayılmaz ama şöyle hallettim: Öncelikle palme konu anlatımlıdan 11' den az da olsa hatırladığım/bir fikrim olan konuları hallettim. Sonra bu yeterli gelmeyince konu anlatım videoları (ertan sinan şahin' in yt daki ücretsiz videoları gayet güzeldi, umut öncül de), dersanedeki hocalarla hallettim olabildiğince. Fen bilimleri çözüyordum kaynak olarak, hepsini bitirmedim ama çoğunu çözmüşümdür. Biraz gereksiz zor, ertan hocanın önerdiği kitaplar/onun testleri daha iyi bence(paralısını almadım bilemem ama sınavdan önce ücretsiz pdf paylaşıyordu sağ olsun), bir de Altuğ Güneş' in ücretsiz verdiği 100 soruluk falan bir genel tekrar testini çıkartıp çözmüştüm, çok yardımı dokundu. O adam sınavı iyi analiz ediyor bence. Öneririm.

• Siz gerekeni demişsiniz zaten Okumayacak olana da saygım sonsuz.

• sütursatır S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Tam sıralamayı söylemiyorum, anonim kalsam daha iyi diye. Çok yüksek değil ama, haydi sizin hatrınıza aralığı belirteyim : 15-20 arası.

• Çok sağ olun, güzel dileklerinizi size de iletiyorum. 2018 tm' ler açısından biraz rahattı.

• RedManetics kullanıcısına yanıt
    Hocam, haklısınız aslında ama çok kişisel şeyler paylaştım kimliğimi belirtecek bir ayrıntıya çok da gerek yok. -Jane Doe

• Sağ olun hocam öncelikle.
    Sınavdan üç dört hafta önce genel deneme çözmeyi bıraktım çünkü alan denemelerine abandım fende. Sınavdan bir gün önce çözdüğüm genel denemede de 10 net düşük yapmıştım sınavdakinden.
    Kitapçığı kontrol ettim Ayt akşamı. 2019 sınavında matematik sorularında şıkların çoğunu sayıları koymadan ve yerlerini değiştirerek açıklamışlardı. Bende de görsel hafıza daha ön planda. Yani örneğin bir soruda üçüncü şıkkı işaretlediğimi anımsıyorum ama tüm şıklar karışık durumda ve zaten rakamların da çoğu eksik. Haliyle oldukça korkunç bir matematik sonucu ortaya çıktı. Gerçekte 3 yanlış yapmışım, o gece 17 yanlış gibi bir şeye denk geldi. Ne hissettiğimi düşünün. Umarım kimsenin başına gelmez.

• hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak neyi anlamadığınızı anlayamadım, rica etsem biraz daha açabilir misiniz?

• Uzanım7 U kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sadece o kısım biraz garip geldi bana da.

Buyuk basari tabi tekrar tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 17 Kasım 2019; 18:44:36 >
  • Olabilir hocam. Bir de ben hiçbir zaman kendime "ben binlik öğrenciyim/30-40 binliğim" tarzı sınırlar koymadım çünkü netlerim düzenli değildi ve eksik konular boldu. Çok teşekkürler, benden çok iyi yapan bir sürü kişi de var, inşallah seneye siz de daha güzelini yaparsınız.
    Insaallah size de basarilar egitim hayatinizda.

Üstteki mesajlarda cevabımı buldum hocam tebrikler darısı başımıza

• hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Tamamdır sağ olun, size de başarılar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.