Şimdi Ara

Eşit ağırlık sıralama tahminleriniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vay be hocam tebrik ederim bende 107.75 e 56.5yaptim kafami duvarlara vuruyorum cunku cok buyuk bir sey kacirmisim adamakilli calissaydim derece gelirmis keske ayt yuklenseydim ah hocam ah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt
    hocam o tyt bende de öyle oldu türkçede sıvadım fen dikkat hataları vs. 105 civarı gelse 300-400 garantiydi ne diyelim olacağı buymuş

• ahhhh hocam o tyt ile... valla geçmiş olsun bu çok daha kötüymüş sos1 de yapılabilirdi son birkaç gün abanıp sağlık olsun

• Boniek kullanıcısına yanıt
    Hocam 2021'de 800 kusur gelen sıralamaya bu sene ne dersiniz peki, alalım bi tahmininizi

• recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt
    Bence 3 4k dan kotu gelmez cok cok daha iyi gelebilir 3 4k kadar dusunmemin sebebi 21 den sonra kaynaklarin artik cok saglam sorular icermesi bundan dolayi da ilk 5k lik kisim onune hangi sinav gelirse gelsin paramparca edebilecek seviyeye ulasmasi o yuzden ilk 5 k ds yine yapan yapmistir mantigi isleyecek bence diger siralamalar garip gelecek

• Kaynaklar iyi artık goygoyu çok mantıklı gelmiyor bana. bu sene ygs lys kitaplarıyla çalışsaydım daha iyi yapardım muhtemelen. bu seneki sınav bence gerçekten farklıydı. ben sınav anında iliklerime kadar hissetim bunu. hangi iyi yayının turkiye geneli denemesi buna benzerdi ki mesela, veya 3d 345 gibi kitapların sorularıyla sınavdaki sorular paralel miydi, 22 ve 23 ayt matematiğinin aksine kesinlikle değildi bence. artı olarak ea ilk 5k zannedildiği kadar iyi değil. ilk 1k falan sağlam. 1kdan sonrası orta-orta üst çalışmayla rahatlıkla yapılabilir sıralamalar şahsi fikrim. ben 2.5-3 arası bekliyordum zaman geçtikçe 3.5-4.5 arasına alıştırdım kendimi

1700

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam çok iyimser ya. Ben 2700e de 3700e de okayim. Bu civar gelirse bi yemek ısmarlarım ama size

• Senin nasıldı sınav

Hocam tyt 107.75 ayt 56.5 tyt min 95 netlik seviyelere gelmesi yazin hallolmustu subat marts ksdsr yavas yavas ayt yi bitirdim ama pismanim cok calismadim temelimin ekmegini yiyip durdum ayt de hicbir dersten 1 kaynak bile bitmedi keske biraz daha ustune dusseydim tsm derecelik yilmis benim icin neyse nasip kismet 20k gelsin beni tutar okul birincligi kontenjanindan falan bi manisa tekirdag isparta zorlarim tip icin

• Ulan sona kadar eaciymissin gibi okuyorum 20kyı gördüm ne diyo bu amg diyorum sayisalciymissin hahahajaha valla yazık olmuş ama tyt dehşet iyi. güzel şeyler gelir çok yüksek ihtimalle

umarim hocam hicbirimizin cektigi bu cile bosa gitmez ins

• Geçen sene 180 k gelen bu sene 125 k gelir mi sizce

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zor ama imkansız degil

hocam 2021 ea sıralaması 11k 2023 sıralaması 28k bu sene nasıl gelir sizce

• 2021 yılında ea 68k gösteriyor bu sene nasıl gelir sizce

• johnstuartmill kullanıcısına yanıt

18k-20k

• 125k gelmese bile 130-140k arası gelebilir

• 2023de 109k 2021de 52k gelen sıralama sizce bu yıl kaç k olur

• Petruccio P kullanıcısına yanıt

80k civarında bence

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.