Şimdi Ara

Eşit ağırlıklar matematik sınavı nasıldi gelin konuşalım (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: knascy

Edebiyatta 48in altına düşmezsen coğrafyada 18 in üstünde olursan olabilir, ama obp sıkıntı biraz, bende aynı durumdayım senle hedef ank hukuk 39k ygs 30 mat 16.25 geo 75 obp... Edebiyatı 48-49 çıkarmamız lazım :)

hocam aynen ya şu obp denen illet tüm hesapları alt üst ediyor . Kazanırız inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 100 bindeyim.20-25 arasi matematik yaptim.+45 edebiyat 18 19 cografyada yaparsam hukuka girebilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Political1907

41-4 42-3 ya da 43-2 gelecek. 2 sorudan emin değilim. Doğru yaptığımı düşünüyorum ama yanlış şıkkı işaretlemiş olabilirim. 40 netin altına düşmesin yeterli. Geometride 15 doğru var, 6 yada 7 yanlış var. Tam hedeflediğim gibi bir sınav geçirdim, o kadar kontrol ettim ama inşAllah kaydırma felan yapmamışımdır :)

Önümüzde edebiyat sınavı var, son gaz çalışmaya devam edin :)

inşALLAH yapmamışsınızdır hocam ALLAH izin verirse girersiniz istediğiniz yere ALLAHın izniyle inşALLAH

• quote:

Orijinalden alıntı: fail-i.mechul.domates

Çok iyi dediğin edb ve coğ netlerini yazar mısın? Aşağı yukarı benzer durumdayız da merak ettim

48 civarı edebiyat ve 22 civarı coğrafya neti ile. Sınava kadar gerçekten çok çalışmamız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 20 Haziran 2016; 12:53:13 >
  • Gençler ya şimdi benim ygs4 9k ygs5 12k ygs6 13k ben mat sınavında galiba batırmışım foruma bakarsak mal mal dikkat hataları yaparak ilk sorumun yanlış olduğunu görünce anlamıştım zaten sınavımın kötü geçmiş olduğunu matematiğim ya 41 E 9 ya 40 a 10 ya 39a 11 burda çoook büyük bir sürpriz olur ise 42 ye 8 en iyi ihtimal ile dört tane optikten salladığım için ve iki soruda ne halt ettiğimi hiç hatırlamadığım için en düşüğü yani 39 a11 i kabul edelim geo kesin olarak 22 ye 4 yani 21 net sorum burdan sonra Boğaziçi işletmeye girer miyim giremez miyim edebiyatıma güveniyorum ama coğrafyaya ygs den beri bakmadım açıkça ama demeleri çözebiliyorum bir el atın depresyon kapımda şu an sınavdan önce dengeler 345 lerde 43 45 yapan ben sınava gelince batırıp bıraktım ya en çok ona yanıyorum

• serenatay S kullanıcısına yanıt
    Of çok üzüldüm

• favored kullanıcısına yanıt
    Ne kadar kötüsün şurda hayatımın Şok'unu yaşamışım konuşacak insan yok etrafımda buraya yazmışım belki bi akıl veren olur diye sen gelmiş dalga geçiyorsun yaptığın hiç hoş değil

Denemelerde 43 yaparken sınavda 41 yaptın diye depresyona giriyosun.. Sisteminiz bu kadar basitse yaşamayın zaten..

35 yapanların 45 yaptığı sınavda 43-45 yaparken 41 ki o kadar değil çünkü -0.25 ler var depresyona girmek gayet normal sonuçta bu bir sıralama sınavı önemli olan sıralama ve evet sistem bu kadar basit benim değil benimle birlikte sınava giren yaklaşık iki milyon için de aynı şey geçerli hayallerinin ellerinden kayıp gittiğini hissetmek çok da kolay değil ama anladığım kadarıyla bunu anlayabilecek kadar empati kurabilen biri değilsin olay 43 den 41 e düşmek olsa haklısın ama yanından bile geçmiyor sorun da burda başlıyor
  • Ygs 5 190 bin 30.50 mat yada 29.25 geometri 1-1
    Şu düşüncene cidden üzüldüm bak. Forumda her söyleneni bu kadar ciddiye alma o 45cilerin yarısından fazlası yalan zaten sonuçlar açıklanınca çoğunu görmeyeceksin bile, kaldı ki daha fen sınavı var. Onda gösterirsin gücünü. Baktın hiç olmadı, x ünisinde değil de y'de okursun. Kendini harap etme boşuna.. Kimse kimsenin hayallerini öyle kolay elinden alamaz. Az güçlü ol. İnançlı biriysen bol bol dua et değilsen de bi şekilde içsel olarak kendini rahatlatmaya çalış. Bu motivasyonla bi hafta gidersen olan başarını da düşürürsün benden söylemesi..

• ygs 5 49k

mat 30 net sanırım
    geo da 9.75 (15 net altı yapan tmci yok arkadaş)

deü hukuk yalan oldu sanırım netler uçup gitmiş

evde karaları bağlıyorum
  • borni101 B kullanıcısına yanıt
    Netlerin kötü değil ki.. Edebiyat, coğr nasıl?

• Matematik - 38d 5y 7b
    Geometri - 19 4y 7b

Edebiyat -
    Coğrafya -

Edit gelecek hadi kolay gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakimBeey -- 20 Haziran 2016; 17:01:14 >
    edebiyat 48 dengede

coğrafya da 16-17

hayır herkes iyi yapmış ona çok takılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: borni101

edebiyat 48 dengede

coğrafya da 16-17

Kimsenin iyi yaptığı yok trol dolu her yer takma kafana sana bu netlerle çok rahat dokuz eylül gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: MariJuaNNN

quote:

Orijinalden alıntı: borni101

edebiyat 48 dengede

coğrafya da 16-17

Kimsenin iyi yaptığı yok trol dolu her yer takma kafana sana bu netlerle çok rahat dokuz eylül gelir

hocam öyle de ; ysde de öyle diyorduk sıralamaları gördük geyiği var

onu da anlamış değilim.

diğer sitelerde de herkes yüksek yapmış.. bu kadar troll olması mümkün mü gerçekten
  • Ygs 2010 gibi geldi ama lysnin öyle olması imkansız 2016 sorulari ile 2010 kıyaslanamaz bile 2010 dan iyi geleceğini dusunuyorum o yüzden bozma moralini tıka kulaklarını son bir gayretle edebiyat asıl

• MariJuaNNN M kullanıcısına yanıt
    inşallah dediğin gibidir edebiyat yardırıyorum ama kafamda bu deli sorular...

teşekkür ederim yorumun için
  • Ygs 259 k oldum 150 k ya girmem lazim mattan 13 net civari geodan 2 net cikardim. Edebiyat ve cografya minumum kac yapmam lazim lutfen tahminleriniz neler ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.