Şimdi Ara

Eşit Ağırlıkta 1657.lik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
32
Favori
9.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen öyle. Çok avantajlı bir durum. Başarılar dilerim.
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Hocam neden YBS ? Hukuk ile arasında gidip geldiniz mi . Ve yurtdışı imkanı nasıl ybs boğazicinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakovpavlov45 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle çoğu kişi gibi ben de iktisat hedefleyip geldim. İktisat hedeflememin sebebi ise ders programının güzel olduğunu düşünmemdi ama daha çok beni cezbeden şey sıralamasıydı. Sıralamam orayı tutmadı, sonra Boun MIS'i araştırmaya başladım. Yurtdışı olanağı bol olan bir bölüm (benim tercih etme sebeplerimden birisi değil aslında ama büyük avantaj sonuçta). Harika derslere sahip bir bölüm, dersleri internetten araştırırsan görürsün; benim ilgimi çok çekmişti gerçekten.

Ben 11. sınıfta hukuk istiyordum ama zaman geçtikçe bana uymadığını fark ettim, kendimi geliştirmemin daha gerekli olacağı bölüme gitmek istedim. Hukuka gitsem mesela İngilizce o kadar da gerekli bir şey olmayacaktı benim. Tamamen kişisel sebeplerle hukuktan caydım yani. 12. sınıfta iktisata taktım, yavaş yavaş sorguladıkça aslında bana daha uzak geldi ama sıralamam yetseydi gerçekten yazardım ki hatta tercih listemde ilk başlara yazdım. Tabii işin sonunda MIS kazandığım için gerçekten mutluyum (daha bölüme geçmesem de)

• Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :)

• Yakovpavlov45 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Senin de dostum.
  • Merhaba. Öncelikle teşekkür ederim tavsiyelerin için bana gerçekten faydası oldu artı olarak hedefim Boğaziçi YBS olduğu için kendimi tutamadım ve üye olup mesaj atmak istedim. Gerek sınava hazırlık gerek bölüm hakkında sana danışabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayahand -- 6 Kasım 2019; 22:52:36 >
  • kayahand K kullanıcısına yanıt
    Tabii ki. Boş oldukça, her zaman, cevap yazabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben tyt matematik yapamıyorum,onun yerine tyt feni yapmak istiyorum.Ancak bu durum ayt matematik de sıkıntı çıkartır mı?
  • Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    Tyt matematik ile Ayt matematiğin alakası yok ama bu görüşüne katılmıyorum. Her insanın, zaman ayırırsa eğer, tyt matematikte en kötü 20-25 net yapabileceğini düşünüyorum.

• hocam problemleri hiç anlayamıyorum, çözemiyorum. geometride de üçgenler bir türlü içime sinmediği için dörtgenlere geçemedim kasım ayına gelmemize rağmen.
    ne önerirsiniz?

• Kanka konuyu yeni gördüm la :( Sınav dönemi arkadaş ile irtibat halindeydik güzel emek verdi ve karşılığını aldı daha iyisini de yapabilirdi ama yine de çok iyi yaptı :) Her şey gönlünce olsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın dostum

• Hocam ayt matta neler cozdunuz geo da dahil bili verirseniz sevinirim

• tavsiye için up
  • iyi çekiş

• sayısalda 165k'ya denk bir sıralama

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.